Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp 1/3

Ny månad och det betyder att nu är barfotaförbudet ett minne blott så länge hästen är tre år eller äldre. För tvååringar gäller som vanligt barfotaförbud året om.
Kan vara värt att kolla tidigare prestationer då vissa hästar presterar väldigt mycket bättre med optimal balans.
Kvällens dubbel är ganska ojämn och jag provar en rak dubbel som förmodligen kommer bli favoritkomben men jag tycker båda två startar med mycket bättre vinstchans än övriga.
Vill man gardera skulle jag gardera 1 Maximus M.M först trots spetsbudet då han är mer ojämn i prestationerna än 2 Firstclass U.M i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Maximus M.M är nog allra bäst över kortare distanser i ledningen varpå dagens läge är riktigt delikat. Inte så stor favorit som jag hade väntat mig faktiskt och från ledningen har han 5-3-2 på elva försök vilket är tilltalande statistik.
Från spets borde han bli svårslagen på Mantorps korta upplopp.
Bra chansspik till dessa procent (19%) även om jag räknar med att han stiger över 30% under morgondagen.
Motbuden :
10 Big Shot räds inte att ta dödens i detta lopp vilket förmodligen krävs om Kontio vill blanda sig i segerstriden. Komben Jorma/Katja har varit ett vinnande koncept och man vet hur bra hennes hästar är vissa dagar. Dock så tror jag det blir svårt för Big Shot att plocka ner favoriten utan lite hjälp med ett högt utgångstempo. Kan gå i så fall och vettigaste motbudet trots allt.
2 Symphonic Lincoln är ett riktigt formkort som även han kan öppna från start men tränaren vill helst se ett rygglopp då han är bäst när han får spara speeden.
Gissningsvis så borde han hjälpa favoriten att hålla ut övriga för att krypa ner i rygg så snabbt som möjligt och sen hoppas på lucka. Kan gå men lite utelämnad. Full form dock.
3 Elche med Robert Bergh är väl den som skulle kunna sätta färg på loppet om han laddar iväg vad som går från start. Tog ledningen och släppte senast, var inget extra sen så lite tveksam form samt tuffare emot denna gång. Nja.. Kanske gynnad av att rycka skorna.
Skrällen :
4 Claude Debussy har fin form och kan öppna vettigt för att få en bra position, kanske andra ytter t o m? Inte vunnit på länge men går bra på distansen och har ett bra läge. 2% är lite lockande i öppet lopp om favoriten kommer bort.
Vår Vinnare :
1 Maximus M.M

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Firstclass U.M har ett perfekt spår bakom bilen men kommer troligtvis inte blanda sig i någon spetsstrid. Van att anfalla från kön och har haft starka avslutningar varje gång.
Verkar utvecklas på rätt sätt och Uffe är den som lyckats bäst på märren.
Bra favorit om än aningen överstreckad.
Motbuden :
11 Listas Tinge Ling från stall Stenströmer hade två raka inför senast men hamnade ett par hack för långt bak för att kunna utmana om segern senast. Helt ok långspurt dock som visade att formen sitter där och nu rycker man alla skor vilket borde ge en extra kick i steget.
Tänkbar om bra resa.
4 Timetoleaveagain är troliga spetshästen vilket alltid är intressant på Mantorp. Två segrar på tre försök därifrån och kan hålla länge om det strular lite för de mest betrodda.
10 Miss Moneypenny är ett nyförvärv hos Hans Crebas som kommer med bra vitsord men har aldrig startat i Sverige och jag vill nog se hur han hävdar sig mot motståndet här innan jag spenderar pengar på henne. Speciellt från bakspår. Men passas noga inför framtiden.
5 Metallica I.R har visat helt ok form och nu hänger man på jänkarvagn vilket är en intressant utrustningsdetalj. Om man garderar brett så borde man strecka som 4-5 häst.
Skrällen :
1 Bravo Qira är inte så tokig och loppet är ruskigt ojämnt med ett par som höjer sig över mängden.
Hon är strax bakom de bästa i loppet här men snabb ut bakom bilen och bör ha bra chans att kunna få rygg ledaren. Med tanke på att favoriten är spurtstark så är chansen stor att fältet splittras upp på bortre lång och kanske får man perfekta loppet härifrån? 1%?
Vår Vinnare :
2 Firstclass U.M

Spelförslag :
DD 1 : 1 Maximus M.M
DD 2 : 2 Firstclass U.M


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se