Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar/Umåker fredag 11/8

Genrebild

Ytterligare en favoritdubbel under gårdagen och det var även den raka dubbeln i tipset. Kan tyckas tråkigt att man spelar favoritkombinationen men då jag alltid skriver tipsen dagen innan så är det svårt att veta hur hästarna kommer trenda under morgondagen och min spik under gårdagen 15 Portofino var absolut inte så stor favorit som han sen blev utan tredjehandare bakom 2 och 11. Får väl ta det som ett tecken på att man har koll helt enkelt när hästarna trendar åt ”mitt håll”. Båda vann ju väldigt enkelt så man får vara nöjd med det.

Till kvällens dubbel så var jag helt inne på att steka favoriten i inledningen då jag tycker han är på tok för överstreckad men då min spik i andra avdelningen bara är tredjehandare just nu så åker han med på nåder men mycket intressantare är i stället på 3 Fairplay och 2 Brain Game på startvolten som jag tror kan bli svårfångade där framme. I avslutningen tror jag 9 Ängsthea som var storfavorit mot dessa senast på Årjäng men galopperade tar revansch nu istället och spikar utan att darra det minsta. Inte ens favorit?? Intressantast bakom är tokskrällen 6 Vännfors Stjärna i så fall.

Missa inte heller V75-podden till STL-finalerna och Åbys Stora Pris som ligger ute redan på hemsidan. Min vinnare i storloppet är 7 Aethos Kronos till ynka 3% just nu. Hyperfarlig.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Capovento Pax var påpassad på V75 senast och var ok som fyra. Barfota runt om nu. Var väldigt bra på den balansen vid segern näst senast vid segern och nu senast gjorde han ytterligare ett bra lopp bakom Yohan Hills och Farfars Dream. Vanlig vagn nu ska inte vara några direkta minus men däremot Victor Rosleff i stället för Jepson är så klart minus om än väldigt lite då även Victor är duktig i vagnen. Visst har han gjort det bra på svensk mark sen han kom från Italien men att han ska vara nästan 50% favorit här köper jag icke. Visst kan han vinna det här loppet men knappast varannan gång. Så segerrik häst har ingen i loppet. Pass på dagens dubbel.

Motbuden :

3 Fairplay borde nog vara favorit men bara 7% i nuläget. Måste stiga men första strecket. Bra senast efter galopp på Tingsryd och fick trots allt lopp i kroppen. Behandlad efter det och känns bättre i träningen enligt Nordström och är van vid hårdare sällskap än detta men står ändå på start. Borde vara god för en 14-tid och då ska övriga få svårt att hänga på men det har inte riktigt fungerat som det ska i år så jag vågar inte spika men absolut första strecket i loppet.

2 Brain Game var tvåa från spets senast. Kan komma dit igen. Stefan Persson fick chansen senast och höll bra på slirig bana som tvåa. Snabb ut i volt och borde kunna komma iväg bra även från spår 2. Från spets är han intressant men även om man väljer att släppa till exempel min vinnare i loppet så får man passande lopp. Två lopp i kroppen nu och borde gå framåt med varje start. Tidig.

4 Springdayfree rätt fin fyraåring som är mer stark än snabb. Visst är det tuffare emot än vad det brukar vara men loppet är ganska ihåligt och jag tycker nog han är lite tappad på strecken här i kväll till bara 4%. Speciellt då han får kuskförstärkning av Oscar Ginman som lyckats väldigt bra med honom mest hela tiden. Kul streck vid gardering.

10 Loveley Lasse har alltid varit fartfylld men strulig. Vann senast. Inledde karriären hos Lövgren och man trodde nog han skulle vara med och tampas i årgångsloppen men fyraåringssäsongen innehöll mest galopper och sen var det dags för Lugauer att ta över. Dröjde ett år innan första segern kom men nog har han blivit lite bättre i humöret på äldre dagar. Schablar fortfarande till det emellanåt så spår fyra i volten är ett klart orosmoment men går han iväg så ska han nog kunna vara med på målfotot.

Skrällen :

15 Lorens Flevo saknar fortfarande seger på svensk mark men kommer när som helst. Står ganska bra inne i loppet trots dubbla tillägg och verkar komma med bra form. Fick upp ögonen för honom för tre starter sen när han var trea i ett ganska hårt DD-lopp på Åby som Donizetti vann och var då före hästar som Glorius Rain, Kilimanjaro, Reddington och Bransbys Juke Box i mål. Bra insats även efter det och har tidigare gjort bra lopp över längre distanser så styrkan finns där för att göra lite själv i loppen. Lövgren är ganska uppåt på förhand och 6% är väldigt lockande.

Vår Vinnare : 3 Fairplay

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

3 Ragnhild W.M. står väldigt bra inne i loppet och bra senast. Mötte just 9 Ängsthea och 10 Hulte Annika senast på Årjäng där den sistnämnde storskrällde men Ragnhild W.M var bara knappt slagen som tvåa då och står 20m före den här gången. Skall sägas att det maxades på många håll den starten och nu går man tillbaka till skor runt om vilket förmodligen är ett klart minus men Öysteins hästar vinner ju med allt nu för tiden så måste räknas på läget men tycker nog favoritskapet är fel även om jag förstår det.

Motbuden :

9 Ängsthea var spelad till storfavorit senast men galopperade. Var mycket bra starterna innan på barfota bak och det blir samma balans nu. Trots hårt inne på tillägget tycker jag hon är klar förstahäst och borde vara ganska klar favorit i loppet. Van att starta med tillägg och felfri tror jag det är toppchans. Spik!

10 Hulte Annika storskrällde som sagt på V75 men bra även senast i tuffare gäng. Trodde faktiskt hon skulle få det väldigt tufft senast mot killarna men tog en invändig löpning och hade nog lite sparat i mål som fyra. Toppform verkar det vara och nu är det återigen bara ston vilket jag ser som stort plus för hennes del. Dessa tre nämnda har mötta varandra flertalet gånger och vunnit lite var men jag tycker nog 9 Ängsthea är klart bäst och 10 Hulte Annika strax där bakom. Skillnaden är att den här tjejen har visat toppform på slutet så ska nog kunna utmana även här även om barfota fram som på Årjäng är önskebalansen.

13 Alfa Lina kommer med två raka segrar på bra sätt. Ska nog inte nonchaleras trots dryga tillägget för även hon är van vid dessa förutsättningar och har bevisad form att luta sig emot. Blir många att runda så klart men med lite klaff är hon inte alls borta här heller. Ganska streckvärd bakom de mest betrodda.

11 Forspärla börjar komma till åren och väldigt glest mellan segrarna numer. Ända van vid riktigt tuffa gäng genom åren och ska smygas på innerspår så får hoppas på lite galopper framför så hon kan komma igenom trots tillägget. Behöver maxklaff men vill man gardera brett så finns det kapacitet.

Skrällen :

6 Vännfors Stjärna får Ove A Lindqvist i sulkyn och vann med henne i senaste starten. Lite missvisande rad tycker jag för efter segern på Boden så var hon trea i tufft gäng på bra sätt från spets och sen är det två speedrace och ett misslyckat lopp i stenhård V75-konkurrens. Visade i alla fall senast att formen är ok och inte under isen som starten innan. Skulle Långben få i väg henne från femtespåret är hon kvick en bit och älskar ledningen så då testar man nog framåt. Kan sätta lite käppar i hjulet för favoriten för jag tror inte man släpper om man kommer till spets. Kul spel i så fall till låga 4%.

Vår Vinnare : 9 Ängsthea

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-2-9-15-4

DD 2 : 9 Ängsthea


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se