Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar/Bergsåker fredag 23/9

Bergsåker

Inte världens mest upphetsande lopp under fredagskvällen då båda avdelningarna innehåller varsin väldigt stark favorit och dubbeloddset till 3.77 just nu ett par timmar innan start är så klart knappt spelbart. Svårt dock att tro på så mycket annat så antingen chansar man och tar bort en favorit och garderar eller så tar man oddset för vad det är. Jag kommer spela liten peng på 10-7 till 36ggr och sen 10-9 som favoritkomb en större slant och hoppas på gratis spel till lördagens drömjackpot på V75.

Trevlig Helg Allez och lycka till!! <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

10 Inspiration grovt bortkörd av sömnig Lövgren senast. Passande nu med vassare kusk. Var ute i Derbykval senast vilket så klart är tufft men styrningen från Lövgren gav rätt mycket i övrigt att önska. Hamnade till slut näst sist utvändigt men lyckades ändå missa att tåget gick varvet från mål och blev kvar med allt bakom hästar. Fick aldrig chansen att spela ut sin fina långspeed som han visat upp på V75. Får han bara chansen idag ska vinstchansen vara riktigt bra mot ett skralt gäng och med tanke på att det är Stefan Persson som sitter upp i stället så spikar jag och räknar med att han löser den här uppgiften.

Motbuden :

1 Danilo S.H har två segrar på slutet efter körts till spets. Värst emot. Svarade ärligt senast från ledningen och har visat en liten formtopp på slutet så får han sitta i fred där framme för länge så kan det gå vägen även ikväll då favoriten helst ska gå till slut och inte avancera tidigt. Står dock tufft inne på pengarna.

9 Braddock drar mycket streck med bra resultat på slutet. Tänkbar bakom de bästa. Helt överlägsen senast men det var på Visby i väldigt enkel konkurrens så det såg kanske lite bättre ut än vad det faktiskt var. Ändå gjort det ok på rikstoton på slutet och sviker favoriten är han tidig bakom.

7 A Fair Day skrällvann försök till Breeders näst senast. Fick utdelning på sin fina form näst senast och det var ingen bluffseger men är bara tre år och det är tufft att plocka tillägg på start och samtidigt hålla undan för de bakom. Hade man inte tagit seger och andrapris på slutet så hade han till exempel fått starta på start här så det är snabba pengar på slutet. Aningen överstreckad ikväll.

Skrällen :

12 Ironman Pellini jämn och säker men det är väldigt glest mellan segrarna. När det gäller skrällbud i ett lopp som detta så finns det mängder att välja mellan då loppet är väldigt ojämnt på förhand. Jag landade till slut i 12 Ironman Pellini ändå trots att det varit segerlöst två sista åren för hästen är sällan helt avhängd i loppen och skulle det klaffa maximalt en gång så kan nog Svend Dyhrberg lura honom först över mållinjen igen. Tycker ändå det är hårt att en häst med nio segrar på 67 starter som går dessa tider i loppet ska vara streckad på under 1%.

Vår Vinnare : 10 Inspiration

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

9 Grisle Odin G.L. ska bara vara bäst i detta gäng men kusken? Han är kallblodskungen även i Sverige numer den gode Öystein Tjomsland men hans tränartalanger visar sig inte riktigt lika ofta i vagnen när det ska tävlas. Gör en del konstiga eller rent av märkliga styrningar emellanåt så går inte lita fullt ut på honom med en så här pass stor favorit. Men normalt sett så ska nog Grisen runda de här i sömnen. Senast var man ute mot hästar som Odd Herakles och Månprinsen men var ändå nerspelad till låga 5ggr på toton. Det säger en del. Tyvärr blev det galopp direkt men upphämtningen var bra. Jag räknar med att Öystein tar ett tidigt initiativ i loppet och sen får dom bara se ryggtavlan i 1900m. Men jag garderar med en ifall man har nattmössan på i loppet.

Motbuden :

7 Philip Ess kommer också från stall Tjomsland och visat uppåtform på slutet. Var med i samma lopp som favoriten senast och liftade med plusbetonat bakom Odd Herakles på innerspåret. Gått bra för Filip på slutet och skulle favoriten komma bort tycker jag han är ganska tidig med dessa förutsättningar till bara 3%.

2 Suvelan Rinssi är en finsk gäst som övertygade senast. Försöker dra sönder fältet? Lite av skriket i omgången och trendar uppåt hela tiden men med så mycket galopper på slutet och totalt osynad mot dessa hästar tycker jag det är lite konstigt faktiskt. Ska väl streckas om man tar ett par stycken på streckspel men jag avstår spel på dagens dubbel.

3 Tekno Jerven borde normalt vara hetaste motbudet men stallet ligger lågt. Har väldigt fina fartresurser och ska nog egentligen kunna utmana favoriten med 20m till godo.** Dock så ligger stallet lågt eftersom man har haft honom i avel under året och inte fått varken lopp eller jobb i kroppen till detta. Grundkapaciteten är dock hög så gör nog inte bort sig men risken är att man kör avvaktande plus att hästen är hopplöst osäker och galopperar allt som oftast. Svårt att såga helt men det blir nog så den här starten efter stallets uttalande.

Skrällen :

8 Smedheim Solan från J-O Persson börjar komma till åren och behöver rätt resa. Ska smygas in i det längsta, speciellt över längre distanser och har kanske varit lite ojämn på slutet men kan matcha V75-motstånd en bra dag och till 3% på hästen med mest pengar i loppet får han skrällnicken.

Vår Vinnare : 9 Grisle Odin G.L.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 10 Inspiration

DD 2 : 9 Grisle Odin G.L. (7 Philip Ess)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se