Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jarlsberg/Romme fredag 12/1

Häst 2

Lite tråkigt under gårdagen när man synar favoriten i andra avdelningen som dålig och så går man på spiken som är tvåa i stället för 2x2 för man vill ha med ”Skrällen” 6 Uncle Silvio som i stället trendar så pass mycket uppåt att man lika gärna kunde stått över. Men så är det med tidiga tankar även om det svider när två andrarankade vinner och DD:n ger 31ggr.
Nya tag denna fredag när jag egentligen skulle stått över då det är för mycket okända hästar i första avdelningen som man inte känner igen men så hör man ”ryktesvägen” att det finns en klar i första.
Så vi gör ett undantag och spelar en rak kombination i hopp om att stärka kassan till lördagen.
En ynka kombination kan vi unna oss ihop med en lillpeng på 3 Sognatore. Missa inte heller V75-podden som kommer ut under fredagen. Kalmar denna vecka.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2600m Autostart

5 Princess Philippa i första avdelningen ska tydligen vara något extra och vad man har kunnat se i lopparkivet samt läsa sig till så är stora favoritskapet befogat så jag litar på det och går vidare för att hitta ett spelförslag. Vill dock vara väldigt tydlig med att detta är hästar man inte alls har någon vidare koll på och normalt sett brukar vi stå över när det går utanför svenska gränsen men jag gör ett undantag denna gång så vi har en favorit som man uppenbarligen kan luta sig mot denna gång och andra avdelningen ser ganska spelvänlig ut med en ganska tveksam favorit i öppet lopp. Gillar du inte orutinen eller hästen rent allmänt så skulle jag råda att stå över spel i stället. Ibland är det ok det också.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 King Chaos – har sina framgångar i monté på slutet.
Det skall sägas att han har gjort sina flesta lopp i vagn så att han har testat på monté nu på slutet behöver inte alls vara negativt och raden ser också lite smickrande ut och loppet är väldigt jämnt på förhand med en spårtrappa där man dragit bästa spåret men kan inte öppna nämnvärt bakom bilen så den fördelen kan vara borta redan in i första sväng. Nja, den här favoriten vill man nog syna rejält.

Motbuden :

12 Kathrine S.H. – har i kraft av pengarna fått sämsta spåret.
Trots spåret så borde hon kunna vara med där framme och göra upp om segern för det har varit riktigt tuffa gäng som hon mött på slutet. Avslutade riktigt vasst näst senast vid segern i KMAB:s Stoserie och senast på V75 blev det mesta fel och man hamnade ganska långt bak så det var inte lätt att ta något på täten till slut. Tuff märr och man visste nog när man anmälde att läget skulle bli tufft men klaffar det bara någorlunda bör hon vara starkast till slut och värdet ligger solklart på henne.

8 Gianluca D.K. – kommer från knapp seger men slog bra hästar då.
Fick efter en strulig inledning rygg ledaren men gick ut och tog över efter ett halvvarv. Fick sen favoriten Ruger över sig varvet från mål och tempot var ganska högt sista varvet så bra gjort att hålla undan hela vägen om än knappt. Visade således bra form senast och öppnar kanske lite ojämnt bakom bilen men spetsade från sjunde näst senast och borde öppna bättre än favoriten i alla fall och därmed kanske först framme att ta över från 3 Sognatore. Tycker han hade jobbat ihop till segern senast och bör kunna utmana om andra raka redan här.

6 Gordon Brodde – gör comeback efter ett halvår nu.
Kan givetvis behöva lopp i kroppen men den här har på tok för lite pengar på sig och har faktiskt vunnit V75 bland annat. Inte så många startsnabba som sagt och den här kan öppna om man väljer att ladda. Loppets outsider om än något svårbedömd så klart.

Skrällen :

3 Sognatore – vinner inte ofta men perfekt spår nu.
Brukar ta sina placeringar med just framspår bakom bilen och nu rejält kuskförstärkt med Jorma i vagnen. Borde ta spets men sen vill väl t o m Jorma få en rygg och kan man släppa till någon av de betrodda och lifta med kanske man kan skrälla. 5% från rygg ledaren känns ok.

Vår Vinnare : 12 Kathrine S.H.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Princess Philippa
DD 2 : 12 Kathrine S.H. +(3 Sognatore)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se