Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 14/3

Jägersro tornet

Till kvällens lopp på Jägersro så väljer jag att strecka lite olika komber och vikta insatserna. Dels därför att jag tycker favoriten 5 Wingait Henke har högst vinstchans men ger dåligt spelvärde därefter så kombinationen med min vinnare 6 T.Wall's Kastor i sista blir väldigt osexig och kan nog till och med vara värd att stå över. Spelar den lite som en försäkring bara för insatsen tillbaka och hoppas att min idé i loppet 7 Pre Calculated skall bära frukt. Victor låter väldig positiv till kvällens lopp och jag hakar på. 4 Son Of Sizzling har jag skrivit inom parantes för jag tycker man kan spela den mot mina i sista men med mindre insats än med övriga.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

5 Wingait Henke har två raka från spets. Värre läge nu men barfota. Tränaren Håkan K Persson och brorsan Stefan ligger mig lite extra varmt om hjärtat då de är Skarasöner även om de numer utgår från Halmstad. Framgångarna glädjer därför lite extra men ska man se med opartiska ögon på denna uppgift så är inte förutsättningarna helt idealiska. Det är väl ingen tvekan om att Henke trivs bäst i spets även om han kan anfalla från kön också så klart. Tidigt avancemang är nog att föredra för jag tror Lugauer släpper över distansen till någon på tillägg. Kruxet som jag ser det är att hinna före springspårshästarna vilket kan bli svårt. Hur man än vrider och vänder på loppet så blir det trots att flest utfall med Henke. I ledningen ska segern mer eller mindre vara klar och får han bara en resa i främre träffen ska avslutningen väga tungt. Speciellt då värsta motbudet ännu inte vunnit på svensk mark på sina elva försök. Bra favorit.

Motbuden :

7 Pre Calculated kommer från seger och stallet uppåt. Har visat att han klarar distansen utan problem och Victor låter uppåt inför detta och jag håller med. Till 6% tycker jag detta är loppets fynd och även om han inte mött riktigt så hårda hästar på slutet så har han tidigare varit ute i klass I på V75 och kvalade in till finalen då där det även blev en sjätteplats. Nu ska man rycka skorna fram till den här starten, en balans som han tidigare gått allra bäst på. Spår fyra borgar ju inte för någon snabbstart men jag tror inte man vill ge sig in i någon körning från början ändå och det är kanske inte fel att sitta kön och låta andra söka positioner över den långa distansen. Pass upp!

2 Humanity Pellini är klart bäst på start men möter tuffare hästar nu. Inte så tokig själv men vill nog till att han får bestämma en bit eller att några av de värsta gör bort sig för att Conrad ska vilja prova i spets. Man kan tycka att det är en självklarhet att försöka utmana de på tillägg när man fått ett passande läge men hästen är fortfarande ung och detta är inte viktigaste loppet i karriären och i stället för att riskera att knäcka hästen psykiskt så är man med här för att bygga och då släpper man nog. Skulle sen luckan komma efter vilsamt lopp så ska han nog kunna utmana om segern men det blir ju aningen mer chansartat.

10 Boli You S.M. går ner i klass här men levererar inte alltid på topp. Som sagt segerlös på svensk mark efter elva starter hos Kolgjinis. Startat i tuffa gäng på slutet men hade svårt att göra sig gällande i nuvarande klass innan det. Fart finns och det är möjligt att han bombar till spets från tillägget här och bara vinner men det kan lika gärna bli galopp eller alldeles för hårt tempo så jag vill nog se en bra prestation innan man streckar till dessa procent. Speciellt då han gjort bästa loppet i jänkarvagnen och nu blir det vanlig.

1 Amazing Lady N.O. har ett perfekt läge för en smygare och form på g? Tog spets senast men släppte som sedermera blev tredje inner. Ryggen var dock kass och man tappade placeringar istället för att kunna nyttja stretchen på rätt sätt. Rätt pigg avslutning dock när luckan kom och det kan nog bli något liknande lopp denna gång på innerspår och har man bara lite mer flyt i loppet kan det bli en riktig skräll till 1% för hon är rätt bra den här även om raden är tråkig.

Skrällen :

4 Son Of Sizzling är mest gynnad av distansen och bra läge för rätt typ av lopp. Till denna start rycker man framskorna och barfotabalansen var ett fall framåt näst senast så intressant. Två senast över tre varv i oktoberstayern bakom Kash Keeper och avslutningen var riktigt bra även om vinnaren inte gick att nå. Kul läge här med innerspår på tillägg och bara tre hästar på start. Med lite klaff ska han kunna göra sig gällande till låga 3%.

Vår Vinnare : 7 Pre Calculated

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 T.Wall's Kastor har visat bra form på slutet men är inte snabb ut bakom bilen. Vingelläge med spår sex bakom bilen men det är ju spårtrappa så det blev kanske så bra läge som man kunde förvänta sig. Skulle Lövgren dock bara hitta ner i bättre slagläge än senast från samma spår då han backades sist så har han en riktigt sylvass avslutning. Det är svårare att backa sig sist över korta häcken och tro att det ska räcka till seger om det inte blir totalt överpace i loppet. Aningen sårbar därmed och har även ett par galopper med framspår. Låter som jag är väldigt negativ men så är inte riktigt fallet. Tycker det är en vettig favorit rent kapacitetsmässigt och med klaff tror jag han slutvarv väger väldigt tungt så jag hoppas Lövgren har bättre klaff i starten denna gång. Högst vinstchans i loppet men det finns som sagt lite som ska klaffa.

Motbuden :

3 Patriziore gjorde ett strongt lopp näst senast och kan öppna. Lutar lite åt att det kan bli samma visa denna gång då han inte fick vara i fred i ledningen men initialt tror jag han tar sig dit i alla fall vilket bör ge en bra resa hur som helst så vill man gardera loppet bör man nog strecka ganska tidigt och känns värst emot favoriten.

1 Eton Degato håller bra form men inget önskespår nu. Det skiljer inte så mycket i pengar på den här som har minst kontra favoriten i loppet att säga att han möter ”tuffa hästar” är nog lite att ta i. Däremot tror jag inte han kan utnyttja spåret på rätt sätt och därmed känns han aningen överstreckad på hela 20%. Utmanar med lucka eller fritt i tid men utelämnad till andra så vi får se hur Stefan löser det. Streckas om man tar ett par stycken men inte supertidig för mig på just dagens dubbel.

8 Santos As blir jag inte riktigt klok på då man ska ladda trots spåret. Långt mellan starterna nu efter en hovspricka men trots osäker form så ska man tydligen ladda till varje pris här då han går bäst i ledningen. Ett uttalande som låter ytterst märkligt på en häst som har EN seger på tio försök i spets. I vilket fall verkar jag och Preben ha olika åsikter på hur verkligheten ser ut och jag tror det blir oerhört svårt att bomba till spets och hålla undan. Bomba går men man ska orka 1640m och inte 1599m. Nja.. inte så tidigt för mig trots bra kapacitet för loppet. Lite synd på så fin häst att man inte vill ge honom chansen. Brasklappen är väl om det kommer ett par strykningar i loppet men det skulle även gynna min vinnare i så fall.

Skrällen :

7 Diesel D.K. har rätt bra facit på svensk mark och kommer från seger. Det var dock på nåder och i enklare sällskap än det här men nu rycker man bakskorna och så klart måste man respektera två segrar redan i år på tre starter. Skrällen i loppet.

Vår Vinnare : 6 T.Wall's Kastor

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-7 (4 Son Of Sizzling)

DD 2 : 3-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se