Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad/Boden fredag 12/4

Charliebrown Effe

Man hade ju hoppats på en roligare dubbel att avsluta veckan med men det är ett otroligt uselt lopp som inleder från Halmstad och 6 J.S.Camaro blir rättmätig stor favorit då övriga väldigt ogärna vinner lopp. Tycker kanske inte han är värd höga 60% men det går inte strecka emot för alla andra bakom är nästan lika dåliga.
Andra avdelningen trodde jag var en spårtrappa vid första anblick då bästa hästarna lottats till sämsta spåren och visst skulle 2 Gazoline Mearas kunna leda från start till mål men känslan är att det kan gå undan rejält första biten och dels kommer det kosta och sen gynnar det stallets andra häst 12 Devils Tongue som jag tycker är mycket hårdare. Jag nöjer mig med raka kombinationen då jag egentligen inte tycker spelvärdet finns där. Stå över spel känns verkligen ok även det och jag är ledsen att jag inte kunnat leverera bättre i veckan.
Vi har mycket bättre drag till V75 på Bergsåker i helgen så missa inte V75-Podden som redan ligger ute på tuben och hemsidan. Ingen av spikarna är favorit just nu.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 J.S.Camaro – passande uppgift nu men väldigt stor favorit.
Mötte bra hästar på V75 senast över liknande distans och höll riktigt bra som tvåa trots ett lopp mestadels i dödens efter att man kört i omgångar där framme om ledningen. Så klart gynnad av det men höll undan från resten av fältet sista biten och såg bra ut över mål. Kan öppna bättre bakom bilen än vad han gjorde senast men det kan flera här. Nu räds man väl inte ett lopp utvändigt och tätare starter nu är ett plus. Börjar snudda på 60% på strecken vilket är på tok för mycket för vilken häst som helst i ett lopp i den här klassen. Ni får ursäkta men det är riktigt dåliga hästar han möter och vill man inte gå på den här så är 4 VästerboStreetview samt 2 Elettra Robin intressantast på spåren men man kan nästan blunda och strecka i så fall. Eller avstå spel?

Motbuden :

2 Elettra Robin – sämre i de två senaste starterna trots barfota fram.
Verkar inte alls höjt sig på nya balansen men är ganska ofta ojämn i sina prestationer och när spåret är detsamma nu som vid de två senaste så är det svårt att peka på så många positiva faktorer. Kan avsluta vasst vissa gånger och skulle nog gynnas av överpace. Om gardering är han tidig.

5 Ready To Go – har tre av tre från spets och bra spår för ledningen nu.
Växlade upp senast med barfota bak och jänkarvagn som inte fick någon vidare effekt men kanske lite uppåt. Går tillbaka till ordinarie utrustning nu som normalt sett funkar bra. Det är väl kanske svårt att se hur han ska bara spetsa och vinna men nog är det aningen enklare emot nu än på slutet bortsett från favoriten. Så kommer den bort så kanske?

12 Place Royal – var riktigt fin på barfota runt om näst senast.
Totalt iskallt spår över kort distans för en startsnabb häst. Delvis ursäktad senast från spets då med då han fick elak press den gången. Lövgren låter inte direkt uppåt och jag köper det för det krävs mycket klaff för detta ska räcka ända till seger.

1 Donato Princess – svårbedömd i debuten för Kolgjini men bra spår.
Endast en seger förra säsongen men har varit hos Adrian ett tag nu och vissa fart har hon ju. Skulle det lösa sig från innerspåret så är hon ett skrällbud men inte superhet på ovissheten.

11 Mazuocco Boko – lite uppåt på barfotabalans två sista.
Kuskförstärkt nu med Kevin Oscarsson och tränas av Riordan så viss kapacitet kan vi ju räkna med. Svårt spår men det är som sagt omöjligt att sära på hästarna bakom favoriten och 1% som den här drar dagen innan är väldigt lite även om man ligger lågt från stallet.

Skrällen :

4 VästerboStreetview – intressant kombo och gick bra för Gustav på Jägersro.
Duktiga Hanna selar ut en häst som kanske kan ha lite smygform då han även blev diskad för trängning från en tredjeplats näst senast. Barfota bak ska vara rätta balansen och Gustav upp är plus. Kan öppna lite över medel säger Hanna och hon låter lite uppåt även om han inte vinner så ofta numer så tycker jag han är den som sticker ut bakom favoriten. Bara 3% dagen innan. Kul skräll om han stannar kvar som singelprocentare.

Vår Vinnare : 6 J.S.Camaro

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

2 Gazoline Mearas – har läget men kan få öppna tufft för spets nu.
Gillar distans och spår då han går allra bäst i spets men det är fler startsnabba som vill ner till plankan så det kan kosta lite att komma dit. Väldigt mycket bättre läge än stallkamraten men tycker det skiljer en hel del mellan dom och även om jag köper favoritskapet med tanke på spåret så tycker jag det finns två hårdare hästar så spelvärdet tycker jag är dåligt på favoritkomben.

Motbuden :

12 Devils Tongue – tycker jag tveklöst är bästa hästen men spåret?
Har visat att han duger mot riktigt tuffa hästar även på V75 så dagens motstånd skrämmer inte nämnvärt och att Sandra väljer att köra denna före favoriten säger en del. Hon själv tycker chanserna är likvärdiga trots skillnaden på spåren men har ju fyra galopper i raden vilket oroar en aning men Sandra säger att han är i mycket skick än vad raden ger sken av. Däremot är även hon nedslagen av läget men blir det inte för långt fram så tycker jag att han är tillräckligt hård för att plocka ner dom sista biten. Men ja, ibland är det omöjligt att ta längder från spår 12. Svårbedömt.

8 Leave Your Sox On – är jag svag för men återigen lite bortlottad.
Ni som läser tipsen vet att jag vurmade för den här redan i årsdebuten men då mötte han Hannas Humble Stance som stod 20m före och vann enkelt. Avslutade dock bra som fyra och mötte faktiskt dagens favorit Gazoline Mearas som då stod i 36ggr vs 10ggr på den här. Annorlunda spår nu så klart och Gazoline Mearas var trots allt före i mål men liftade med i rygg på stora favoriten under sista halvvarvet. Tycker bara inte det ska skilja riktigt så här mycket mellan dessa två. Senast var man också tvåa trots bakspår bakom en stor favorit i Maybach W.F. Jag skrev redan då att man hade väntat på ett vettigt läge och det fick vi inte den här gången heller så frågan är om man ens får chansen att hinna fram över korta häcken? Annars hård nog.

5 Marciano och 3 Lexington Tooma är två startsnabba storskrällar som skulle kunna sätta käppar i hjulet för favoriten och skulle dom ta sig förbi så kan inledningen bli dryg för den som ska ta över. Det kan sitta i benen sista biten och båda är vinstfarliga från rygg ledaren om luckan kommer.

Skrällen :

6 From The Mine – årsdebuterar nu men barfota runt om och kanske laddas.
Väldigt startsnabb häst som börjar komma till åren men har ju tjusat oss i karriären men många fina lopp från speciellt spets. Sandra känner ju den här hästen väl och vet hur startsnabb den är och skulle någon av mina skrällbud komma förbi favoriten i starten kan den här vara först framme och ta över. Kanske inte räcker i årsdebuten ända till seger men har arton (!) segrar från spets på trettio försök. Enligt Catarina har förberedelserna varit riktigt bra och hästen känns fräsch och fin trots sin ålder.

Vår Vinnare : 12 Devils Tongue

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 J.S.Camaro
DD 2 : 12 Devils Tongue


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se