Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 7/11

Halmastadtravet

Ingen lättlöst dubbelomgång som inleder veckan på Halmstad och bjuder på jackpot till V64. Första avdelningen är väl något skiktad där bara ett få tycker jag startar med vettig vinstchans men avslutande avdelningen är ett riktigt getingbo med flertalet scenarion som kan inträffa och som gynnar olika vinstbud. Vi reder ut begreppen. Jag landar i två hästar i varje avdelning men vill man spika 9 San Sebastian och gardera sista avdelningen bredare är det ett godkänt alternativ. I avslutningen gillar jag spelvärdet på 6 Sweetman även om jag inser att han är väldigt sårbar om han inte kommer till ledningen. Håll ett öga på hur han trendar under måndagen så värdet inte försvinner.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

9 San Sebastian inledde med galopp i nya regin men tre raka efter det. Som sagt gjort fyra starter för Untersteiner vilket resulterat i tre segrar. Vann med liknande förutsättningar senast och har en bra startrygg ikväll så borde komma igenom till en ok position. Vettig favorit även om uppgiften är något krånglig så är det få hästar i loppet.

Motbuden :

4 Expelled har matchats otroligt hårt av Kolgjini och ner i klass här. Aningen svår att sätta in i sällskapet då han trots allt går ner i klass men det har väl inte sprudlat form kring hästen i de tuffa sällskap han startat i heller. På plussidan är att han har fått två lopp i kroppen nu och går som sagt rejält ner i klass. Dante upp istället är väl litet minus jämfört med Adrian men ska nog räknas som vettigaste motbudet till favoriten.

3 Cassandra Ferm är en vinstrik tjej med något dunkel form. Skall sägas att bortsett från senast så har hon dragits med väldigt svåra utgångslägen jämfört med kvällens men insatsen senast lämnar lite frågetecken. Visst, tufft lopp men gav sig lite väl enkelt över upploppet för man ska vara nöjd. Dock långt mellan starterna och borde vara bättre nu. Skulle så klart underlätta också om man blev släppt till spets här av invändiga men det finns ett par startsnabba utvändigt också.

1 Silvertail har inte startat på länge och dessutom struken för feber innan detta. Det rör sig dock om en ganska fin individ och jag gillar verkligen Gustav Johanssons körstil i loppen. Det låter dock på Riordan som att man vill starta hästen i form och inte har så stora förhoppningar på att hon ska duga direkt. Innerspår bakom bilen och vilsam resa är dock garanterat så med lucka är det inte otänkbart att hon överraskar.

6 A Perfect Lover kan vara spetsbudet efter 200m men är ingen tiger i loppen. Endast en seger på 18 starter är så klart något oroväckande när man ska leta vinnare bakom bilen. Kan öppna bra och skulle nog kunna köras till spets men frågan är vad det skulle kosta? Få scenarion där han är segeraktuell så enbart vid bredare gardering.

Skrällen :

2 Enfin Pastis tar spets initialt och släpper nog inte till vem som helst. Bra från ledningen senast även om det tog emot lite sista biten så la hon nog bort lite krafter på vägen. Vet inte exakt hur tankarna går hos Preben här men man släpper nog enbart till 3 eller 4 här tror jag. Inte alls otänkbart att hon provas i spets med och till bara 4% är det en tänkbar skräll även om hon bara har en seger i livet då loppet är väldigt ojämnt bakom de mest betrodda.

Vår Vinnare : 9 San Sebastian

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Staro Leonardo lever på sin styrka och patenterade långspurt. Trots att han uteslutande startat på lång distans på slutet så fungerar han helt ok på medeldistans också men då krävs det att det blir tempo på loppet för han är inte tillräckligt startsnabb för att ta någon ledning här. Sitter i andraspår direkt men det är många startsnabb på framspår så riskerar att hamna en bit ner ändå. Köper att han är favorit men tycker segerchansen kontra procent är lite felstreckad så det finns andra bättre värdestreck i loppet.

Motbuden :

6 Sweetman vunnit samtliga segrar i spets så taktiken är nog klar. Hela tretton segrar på arton försök i spets är starka papper och här får han nog hjälp av 4 Pastore Bob som också är rysligt startsnabb men säkerligen släpper över full distans. Nu är både 1-3-4-5 också snabba ut så det kan gå undan ordentligt men skulle han lyckas komma dit så tycker jag segerchansen är betydligt större än 5%.

9 Four Guys Dream tror jag är ”bäst” i fältet men saknar lopp i kroppen. Normalt sett hade jag tippat den här etta utan darr men då Håkan ligger lågt inför den här starten för man vill ha lopp i kroppen inför silver senare under november så är risken stor att man ryggar 1 Dragster i starten och kanske fastnar på innerspår en bit ner. Risken är överhängande att styrningen blir väldigt passiv vilket gör att jag måste ranka ner en bit. Skulle dock luckan komma så tror jag han vinner. Så bra är han och tror han kommer växa in i Gulddivisionen nästa säsong.

1 Dragster har dragit smaskigt läge men det kommer kosta att svara spets. Går också allra bäst i front men tror det blir svårt att svara framför allt 4 Pastore Bob om han inte får hjälp av solfjädereffekten. Även om det lyckas så är han aningen ojämn i prestationerna för man ska tycka över 10% är något värde. Snarare står det ganska korrekt. Nja. Ingen feeling för vinst.

7 Ferrari Sisu håller ganska bra form och bör nog tas på allvar trots vingelläge. Även han uppfattas nog som en långskubbare numer men har tagit hälften av sina segrar över medel även om det var länge sen nu av uppenbarliga skäl. Då loppet ser ut att gå i högt tempo är det inte alls otänkbart att han kommer in i loppet trots spåret. Största brasklappen är nog att han galopperat en del på slutet. Rätt så tidig mot detta motstånd.

4 Pastore Bob startsnabbar nog till ledningen men står han distansen? Har ingen känsla alls för att han ska räcka till seger här men bör nämnas kort då han är startsnabb och förmodligen tar sig förbi invändiga till spets. Bör dock släppa vilket gör 6 Sweetman till intressantaste motbudet till favoriten i loppet.

Skrällen :

10 Upset Face hade hellre haft framspår men bra startryggar. Lite samma här som flera andra i loppet. Gillar spets men går bra bakifrån med. Den här är Adrian lite mer van att köra och har bra grundkapacitet och även om inte resultaten riktigt funnits där sista säsongerna så finns tiderna där och fullt skrällkapabel.

Vår Vinnare : 6 Sweetman

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-9

DD 2 : 2-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se