Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 28/8

Genrebild

Veckan inleds på Halmstad och revanschlustan är stor efter lite stolpe ut på slutet. Kvällen avslutas med Joakim Sandkvist Stipendium för att hedra Halmstadstränaren som tragiskt avled för snart tio år sen efter en joggingrunda endast 28 år gammal. Oerhört omtyckt och fint att han har fått sitt egna lopp. 4 Sidney Celeber blir min vinnare i år.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

9 Cassius Clay D.E. galopperade i årsdebuten och två raka andraplatser sen. Kom till Sverige med fyra raka och avslutade fjolåret med ytterligare fyra segrar. Ingen seger än i år dock men nog kunde en av andraplatserna slutat med seger. Passar nog bra på distansen och spåret är inte så tokigt ändå men inget spikbud för mig. Tycker det är en del ganska tuffa ekipage emot den här gången så bakspåret gör ändå att jag drar öronen åt mig lite.

Motbuden :

12 Cassandra Ferm är väldigt kapabel men mycket galopper på slutet. Felande som klar tvåa senast på upploppet och har gjort så ett par gånger i karriären men de gånger hon håller ihop travet hela vägen så brukar hon vara med och göra upp om segern. Höll bra från utvändigt ledaren över distansen på V75 för fyra starter sen så tål att göra en del själv i loppen. Väldigt svårt spår nu men måste duga väldigt bra i klassen och första strecket.

4 David S.H. kan öppna bakom bilen och intressanta ändringar nu. Barfota runt om plus att man hänger på jänkarvagnen denna start. Den kombinationen har han aldrig gått med och enda gången innan man provade jänkarvagn var han otroligt bra på Åmål. Snabbstartade då men kom inte förbi invändiga och pressade i dödens en bit innan man blev avlöst. Egen attack varvet från mål och när ledaren vek sig blev det dödens igen i sista sväng. Höll sedan strålande och kunde lika gärna vunnit då det var tre hästar på linje över mål. Gjort helt ok insatser även efter det och från spets har man två vinster och två andrapris på fem försök. Skulle man komma till spets här tycker jag det känns väldigt intressant och jag håller honom som extremt tidig till endast 2% och hoppas han slipper toktryck från Adrian så ska det nog hålla länge. Hela vägen

15 Jo Black vann direkt i debuten på svensk mark över aktuell distans. Riktigt intressant häst som har en helt annan hårdhet än favoriten efter över 40 starter utomlands. Vann också senast på ett ganska imponerande sätt även om det var ganska enkelt emot och helt annat läge än nu då man tjänat mest pengar i fältet. Många att runda men måste vara tidig ändå.

3 Candle T.T. har inte riktigt kommit upp i nivå i år men varit mycket galopper. Rätt hyffsad fart för klassen och kan nog öppna ok bakom bilen för det är inte några direkta startkanoner men från framspår och det låter på Fredrik som att man gärna vill hitta ner på innerspår och chansa lite. Ändå varit top 3 hälften av sina starter så till 3% kan det vara ett roligt streck om man vill leta lite skrällar.

Skrällen :

10 Peach är ganska segerrik herre som passar på längre distanser. Två segrar i raden över samma distans och när det klaffar lite i loppen för honom är han riktigt tung sista biten när övriga kippar efter andan i loppen. Verkar inte bli trött men behöver också lite hjälp med tempot för att komma helt till sin rätt. I vilket fall så är 4% som han är streckad på just nu väldigt lågt och ett perfekt skrällbud.

Vår Vinnare :

4 David S.H.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 Yuvaraj har höjt sig i nya regin hos Preben Sövik. Inledde karriären hos Untersteiner men för mig har det alltid varit en häst som inte riktigt alltid velat sätta nosen först i loppen. Därför höjde man lite på ögonbrynen sen Håkan B Johansson tog över träningen och Gustav Johansson hoppade upp i sulkyn. Femton starter på detta året har resulterat i raden 4-4-3 och de sista fyra starterna var 4:a - 6:a - 8:a och en galopp. Rätt starka papper. Väldigt jämna resultat och nog en vettig favorit ikväll även om motståndet är ganska tufft.

Motbuden :

4 Sidney Celeber har höjt sig ett snäpp i Prebens träning. Snabb ut. Kom till Preben från Wahlmann inför i år och har två galopper och två segrar sen dess tillsammans med ett andrapris. Allra bäst när han är med där framme direkt och skulle han kunna köra sig till spets efter en bit så är han obesegrad där och då skulle det vara oerhört intressant men kanske långsökt att man släpper invändigt. Bra nog att vinna från andra positioner med och mitt förstastreck i loppet trots allt.

3 Without A Doubt är naturliga spetsbudet och lopp i kroppen. Går allra bäst i spets så kanske att man provar att köra där nu med lopp i kroppen och bra pengar att köra om? Höll ok som tvåa från den positionen senast och borde vara bättre nu. Aktuell.

10 Romero har två raka galopper i raden. Annars fartfylld och bara 2%. Ska så klart klaffa lite men har bra startryggar här och är startsnabb själv så borde kunna slinka igenom till en hyffsad position. Kan överraska med rätt lopp.

6 Ture L.A. har varit ute i tuffa lopp på slutet och varit ok men inte mer. Varit ute på långa distanser på slutet och fått lite mer chansartade resor. Annars ganska vinstrik men det lyser inte direkt toppform om insatserna på slutet så bara vid bred gardering för mig.

7 Dominic Wibb skrällvann på V75 senast mot riktigt bra hästar. Visat ok form en längre tid men vinsten senast kom ändå som en överraskning för mig i alla fall. Duger bra i detta gäng med men vingelrisk från detta spår. Blir nog inte den optimala resan som senast och jag tror det blir tufft att ta andra raka. Nej tack.

Skrällen :

8 Bold Request har svårt spår nu men rätt hård häst som pallar tuffa lopp. Ruskigt fin vid segern för fyra starter sen från spets och helt ok efter det från lite sämre lägen. Vann även senast närmast pliktskyldigt i enklare gäng men insatsen var bra och formen verkar hålla i sig. Vinna kanske blir svårt från spår 8 men 1% är extremt lågt även om han är tränarkörd. Det skall dock sägas att Maria kör i stort sett aldrig sina hästar själv så lite konstigt.

Vår Vinnare :

4 Sidney Celeber

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-12

DD 2 : 3-4-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se