Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 28/11

Grand Prix d'Amerique

Ny vecka och på torsdag införs barfotaförbudet så sista chansen för barfotahästarna att visa upp sig på banan och då är det inte mycket att spara på. Med vintern i antågande så är det mer läge att hålla nere insatserna en aning och spela lite mer skrällbetonat. Jag väljer därför att kliva båda favoriterna och spela med ett par andra betrodda och några skrällar.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart

Favoriten :

1 Cannaiola Jet är en trashank som gör comeback nu. Väl förberedd. Gått i spets alla tre starter men vikit ner sig. Positivt nu med barfota runt om för första gången samt kort distans kanske kan göra att hon håller hela vägen. Ska väl vara favorit på läget när hon står på start och distansen är passande men med tanke på att hon inte startat sen i somras och vikit ner sig förr går det knappast motivera 50% på strecken.

Motbuden :

11 Prutti Di Mare kommer från två bra insatser på slutet och bra läge med springspår. Intressant häst som tog första segern näst senast och får min nya favorit Gustav Johansson i vagnen. Nitton bast bara men kör som om han aldrig gjort något annat. Vunnit var tionde lopp senaste året och på 49 starter senaste månaden har han 9-6-5. Det vill säga 20 top 3 placeringar och 18% segrar. Då kör han inte för toppstallen heller. Riktigt imponerande. Nu är det ju inte bara kusken som räknas men ville lyfta den här killen lite så ni håller ögonen på honom framöver för han kommer dyka upp i resultatlistorna. Hästen är inte heller så tokig och prickar Gustav starten så borde han komma igenom riktigt bra då det bara är fem hästar på start. Rankas upp kraftigt.

10 Father är inte alls så tokig men strulat mycket i loppet. Vann senast. På gång? Har alltid haft svårt att hålla sig i rätt gångart i loppen men gick felfritt för Hanna senast och vann då äntligen. Mötte en del tuffa som treåring så jag tror han har lite mer hårdhet än många andra i det här fältet. Femtespåret i volten är så klart inte optimalt men Hanna känner hästen väl och får hon bara i väg honom tror jag han är långt framme här. Småintressant.

7 Ready For Party har varit borta länge men Lugauer är nog offensiv här. Gjort sju starter och vunnit tre. Alla från spets så trots avsaknad av lopp i kroppen så lär man avancera framåt så tidigt som möjligt. Kan bli tuff att stå emot men svårbedömd.

15 Fönix Vang kommer från seger men stentufft med dubbla tillägg. Tillhör nog de bästa i loppet men många att runda. Satt fast med krafter kvar näst senast och klättrade i rygg då. Verkar formstark och ska nog räknas om det klaffar bara lite.

6 She's Ann är en strulfia som galopperar hela tiden. Felfri senast dock efter kval. Kanske lite optimistiskt att tro på seger men de gånger hon håller sig på benen som senast så brukar hon vara med där framme och hugga. Har ett fint läge för en smygare med innerspår på tillägg och med lycka felfri kan hon nog vara ganska långt framme. Vid bredare gardering.

14 Alakazam Jons är en barfotahäst så detta blir nog sista starten innan vila. Det här är ett riktigt långskott i loppet eftersom man måste runda nästan hela fältet för att vinna förmodligen. Dock så har han varit med där framme på slutet utan att riktigt nosa på segern men loppet håller inte vansinnigt hög klass och Ingves upp samt att rent tidsmässigt duger han absolut. Bara 1%.

Skrällen :

4 Percy Jackson är kanske ingen vinnartyp men har vinst i raden i alla fall. Av de hästarna på start som skulle kunna få en bra invändig resa och duga så är nog den här den mest aktuella. Riktigt bra från spets för tre starter sen och följde upp med ok insats även efter det. Till 1% tycker jag han är den skrällen på start som skulle kunna vinna.

Vår Vinnare : 11 Prutti Di Mare

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Elephant brukar Steen Juul köra offensivt. Bra styrka. Om spets. Helt överlägsen senast men det var också inte det tuffaste gänget heller. Lite svårt att sia om han verkligen kommer till spets här men har ju bra spår så kanske kan köra sig dit? Lite vingelrisk och bör nog garderas trots formbeskeden.

Motbuden :

2 Hattusa har ingen rolig rad men fin i träning och van vid stentufft motstånd. Återkommer efter lite vila så osäkert vart han står så klart men enligt Uffe så körde man ett jobb senast Axevalla hade tävlingar och då kändes Hattusa kanonfin. Anmäld med vanlig vagn men eventuellt blir det jänkarvagn så håll koll. Tycker detta är bästa hästen i fältet och fungerar hon bara något tror jag på bra segerchans direkt.

1 Cody är ytterligare en dansk gäst från bra läge. Vinner sällan numer dock. Fast senast med allt kvar och verkar hålla ok form. Från innerspåret tror jag inte man bråkar allt för mycket utan tar nog gärna rygg på någon mer betrodd och hoppas på lucka. Helt ok spelvärde till 7% från bra spår.

6 Vasco De Gama har tre raka galopper men bra innan det. Rysare. Tvåa på V75 under derbyhelgen och var väldigt fin då. Krånglat en del sen dess men har varit ute i så pass tuffa gäng att jag tycker han ska ha lite skrällchans här. 5% är lågt.

12 Global Action har svårt spår men bra fart. Struken sen senast. Stod i stallet tillsammans med andra sjuka hästar så fick stå över lite jobb och ströks senast som en säkerhetsåtgärd. Har en vass avslutning om allt är ok och det klaffar. Tänkbar.

9 Rocky Bear är kanske inte så märkvärdig numer men vinstrik innan. Börjar komma till åren men har viss fart och vunnit ofta jämfört med flera andra. Bra startryggar och kan få ett riktigt fint lopp. Tål att göra lite själv i loppet om det krävs. Vid gardering.

Skrällen :

7 Chiffchaff kan öppna bakom bilen och är hyperintressant ikväll om form. Återkommer efter lite vila och hoppas det gjort henne gott för tveksamma insatser de två senaste loppen. Vid segern för tre starter sen vann hon enkelt trots vid förstasväng fram i dödens. Vore väldigt intressant om Stefan kom i väg rappt ute i banan och kunde få ta över ledningen för där är hon obesegrad på fyra försök. Passas och jag streckar tidigt!!

Vår Vinnare : 2 Hattusa

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-10-11

DD 2 : 2-6-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se