Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 27/2

Halmastadtravet

Ny vecka och sista dagarna med barfotaförbud så håll ut. Snart kommer alla fina årgångshästar ut och vi får trav i världsklass. Två lopp över korta häcken på dagens dubbel både ikväll och imorgon. Halmstad inleder och vi får så klart väga in spetsstriden först även om loppen inte vinns där som en klok man en gång sade. I inledningen har Freja Borg visat upp nyförvärvet 4 Only Cash O.C. i allra bästa skick och vann enkelt från spets i debuten och tycker chansen är väldigt bra för repris här.

Andra avdelningen streckar jag även där spetsbudet men kryddar med två skrällar som faktiskt aldrig vunnit på svensk mark men jag tror den nollan spricker när som helst för båda två och som en kollega brukar säga så måste man ibland fånga lite fallande knivar innan dom landar för att få betalt. Grattis på dig!

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 Only Cash O.C. återkom senast I ny regi efter lång bortavaro men vann direkt. Freja Borg överlåter tömmarna till Kim Eriksson denna gång men vid comebacken senast så körde tränaren själv och från spets blev segern enkel med mycket luft till tvåan i mål. Hade inte startat på 18 månader inför det så bör gå framåt med det loppet i kroppen och i och med att man följde bilen senast så ligger vägen återigen öppen för ledningen. Bör nog sänka en aning för att räcka hela vägen här men dom tiderna finns nog i kroppen så ingen fara. Bra chans återigen.

Motbuden :

6 Victory är dock ingen enkel motståndare som ofta är påpassad på toton. Galopp senast med såg fin ut efter med en invändig resa. Hade nog fått med sig pengar om fritt. Starten innan körde man till och fick ta över med ca ett varv kvar och segern blev enkel. Inte riktigt lika lättlöst den här gången men jag tror Conrad inriktar sig på en felfri start och sen är han tuff nog att göra jobbet först i tredje sista varvet om så krävs. Om favoriten sviker.

8 Roman Tile tillhör utan tvekan de bättre i fältet men spåret? Vunnit segrarna på slutet efter starka avslutningar i loppen så med lite tur ska man nog kunna vara med och göra upp om segern även här. Riktigt bra i grunden och från bättre spår hade nog detta varit mitt första streck i loppet. Nu är det som det är och med det så får han nöja sig med att vara ett motbud i ett lopp som kanske inte är det viktigaste i karriären då han har framtiden för sig.

7 Ici Moi har också bra fart i sig och kan öppna hyffsat bakom bilen. Borde kunna öppna så pass bra så han kan slinka ner någonstans i banan. Blir även första jänkarvagn nu vilket alltid är intressant så klart. Ebbinge tycker han har sprungit och småbromsat lite i loppen hittills så kanske att poletten trillar ner nu i ny vagn? Har farten och gör sällan dåliga lopp.

Skrällen :

10 Big Best Helvin tog första segern senast trots småtuff resa så formen är nog på topp. Bra för klassen tycker Gustav och andas viss optimism vilket jag tar med mig i bedömningen. Ryggar nog favoriten i starten så bör få bra position i loppet och kan avancera tidigt upp i dödens om Gustav vill för det tål han. Får man vettig position kanske man väntar till slutvarvet med attacken och söker ryggar i stället. Presterat riktigt bra på slutet och väl värd segern senast. Intressant till bara 4%.

Vår Vinnare : 4 Only Cash O.C.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

7 Zola Love blev hårt betrodd senast på V75 men galopperade in på upploppet. Kim Eriksson fick dock jobbet gjort med honom i comebacken näst senast efter att ha snabbstartat från just spår 7. Intrycket var mycket fint då men ändå märkligt att han drog så pass mycket streck starten efter i mycket tuffare sällskap. Tillbaka i bättre klass nu men tror inte hon får ledningen gratis här utan får i så fall köras dit och inte ovanligt att man får svar då när det är korta häcken vi tävlar över. Med tanke på det och insatsen senast på näthinnan tycker jag det är befogat att gå emot även om jag förstår att hon förmodligen är bästa hästen i fältet.

Motbuden :

4 Cassiopea Font ska köras i spets men svikit på slutet med skor. Här gör man ingen hemlighet av att det är spets som gäller och inte så konstigt då alla tre segrar på svensk mark är tagna just där. Missgynnas dock av att inte kunna gå barfota och insatserna på slutet har varit lite si så där på just den balansen. Dock åker jänkarvagnen på nu men det hade man även för tre starter sen på just Halmstad och då var det även första med skor och trots beskedlig fart så svek hon över upploppet. Ebbinge är dock inne på att hon ska duga och hotet i spetsstriden från innerspåret kan nog släppa till just den här eftersom Gustav kört den tidigare och vet att den normalt sett går bäst i spets så borde vara en bra rygg. Lite chansartat som sagt att det ska hålla med skor på men från spets över kort distans borde det vara första strecket.

9 Denisa har väldigt mycket andraplatser och inga segrar på svensk mark. Trots detta tycker jag man kan ana lite form på hästen och hon kommer vinna lopp när som helst. Galoppen senast var i voltstart så den stryker vi för galopprisken är mycket mindre nu. Bra insatser som sagt på slutet i rätt tuffa gäng så borde duga fint här med lite klaff. Pass upp trots ”segerlös” för hon höll länge på V75 näst senast i loppet som Wish Me Magic vann och sådana hästar finns inte här.

1 Tjurkhults Stella håller Gustav spets med om man vill men lutar åt släpp. Vann direkt från spets i sin nya regi senast så Gustav får chansen i vagnen återigen. Trots att hon vunnit båda segrarna från ledningen så låter det som att man kan tänka sig en ryggresa denna gång då motståndet hårdnar en aning. Bra läge dock och alltid segeraktuell då.

12 Crowning Kronos har omöjligt läge men Kolgjinis kan allt vissa dagar. Är det någon som kan sätta dit dom trots spår 12 över kort distans så är det Adrian för här kör man alltid för vinst oavsett. Bra form på stallet med och nu åker jänkarvagnen på igen. Bästa insatserna har faktiskt kommit då och vann från liknande läge näst senast så vill ändå nämna henne då procenten säkert kommer vara fortsatt lågt när bilen släpper.

Skrällen :

3 Yantra Slave Cal har pausat kort och trots segerlös tycker jag man ska passa henne ikväll. Kommer nog absolut inte vara mer än 3-4% när starten går och visst, segerlös häst i comeback är inte bästa förutsättningarna men gjorde bra lopp från riktigt svåra lägen i rätt tuffa omgivningar innan pausen och kanske har mått bra av att vila lite och komma tillbaka fräsch. Mest intressant är att jänkarvagnen åker på direkt vilket säger mig att man inte kommer köra bara för lopp i kroppen utan är här för att tävla. Senast vagnen var på var för tre starter sen på Jägersro från uselt spår 12 på kort distans men stod för en bra avslutning som fyra. Startar mitt emellan de som ska kubbas om spets så jag räknar med att Paal kan slinka ner i vettigt slagläge och sen får ve se hur långt det kan räcka men likväl intressanta förutsättningar så jag streckar.

Vår Vinnare : 4 Cassiopea Font

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Only Cash O.C.

DD 2 : 3-4-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se