Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 22/1

Genrebild

Vi inleder veckan på Halmstad med två ganska fina lopp där jag tror 5 Jameson K.W. ska ha vettig chans att leda från start till mål i avslutningen. I första avdelningen streckar jag fyra varav tre inte kommer bli speciellt mycket påpassade så vi kan nog få ett ok odds ändå.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Don Robin – stod för en vass avslutning senast trots trafikproblem.
Hade med honom på dubbeln senast och då skrev jag redan då att han inte vunnit än sen ankomsten till Sverige men att han närmade sig första segern och efter insatsen senast så stärkte han snarare den tesen. Fick inte tag i ledande Capitano senast men avslutade klart snabbast över upploppet trots att han hade gått från sista häst. Femtespåret nu borgar inte för någon snabbstart men lär hamna bättre till än senast och med liknande avslutning ska han ha ganska vettig chans till första segern. Tror inte heller han kommer bli överdrivet stor favorit på dubbelspelet så får första strecket.

Motbuden :

7 Arachis P.R. – har agerat lite stinglöst på slutet men intressanta ändringar nu.
Kapacitet finns ju här, det visade han i somras när han vann Kalmarsundspokalen före hästar som Bold Knick och Grappa Boy bland annat. Det var väldigt länge sen han hade ett läge som detta med springspår på startvolten och då han är rätt så kvick ut i volt vore det intressant om man hittade till spets här, en position han inte förlorat i på tre försök. Till denna start ska man se till att han får bättre grepp bak, ingen eller längre käk samt can't see back i stället för det norska huvudlaget. Alltid intressant när man provar något nytt på en häst som inte fungerat på slutet. Tänkbar skräll.

1 Herbie Peak – agerade ytterst märkligt senast.
Totalstannade på två steg senast varvet från mål och segnade genom fältet. Hittade sen nya krafter i sista sväng och avslutade trots allt rätt ok. Har ingen aning om vad som störde honom och varför han agerade som han gjorde för det är ytterst ovanligt och inget jag sett tidigare. Ska ju normalt sett duga väldigt bra mot dessa och med två lopp i kroppen hade han varit ytterst intressant med en bättre insats senast. Man får nog avvakta och se om vi får en förklararing till loppet senast. Men ser han fin ut i värmningen kan det vara en potentiell skräll.

2 Al Pacino – Adrian upp är plus men inte visat något på länge.
Möter lite enklare här än normalt och med Adrian upp kommer han säkert dra en hel del streck men tycker det var väldigt länge sen han visade någon speciell form faktiskt. Senast på Jägersro tog man spets och släppte men trots invändig resa tappade man snarare än avslutade rappt. Vanlig vagn funkar helt ok och skulle han komma upp i normal standard kan han absolut vinna ett lopp som detta men på visad form tycker jag spelvärdet blir väldigt dåligt. Pass.

8 Fire N'Fury – bra inne men letar efter formen.
Får förstärkning denna gång av Johan Untersteiner i vagnen men från stallet ligger man väldigt lågt och tycker inte det är någon het vinstchans. Jag tar till mig det och står över trots plusläge och kuskförstärkning för man kommer säkert chansa invändigt och det känns som han kommer bli överspelad trots allt.

6 Cash Bore – avslutade bra näst senast och verkar på gång.
Verkar dra lite streck men inget för mig på dagens dubbel då han inte vunnit lopp över 10K i prissumma på nästan tre år. Känns iskall.

Skrällen :

10 Orkan Von Haithabu – har fått ett lopp i kroppen nu efter sjukdom. Saknar fortfarande seger sen han bytte tränare från Nimczyk till Lugauer men har på intet sätt varit dålig. Fattades lite senast men ner i klass nu och lopp i kroppen. Får han gå med i ryggar så länge som möjligt har han en vass avslutning och den chansen borde vara bra från tillägg. Den här måste man nog strecka om man garderar loppet. Se upp!!

Vår Vinnare : 5 Don Robin

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Jameson K.W. – felade senast men passande uppgift nu. Felade senast in i första sväng och har lite galopper i raden så inte helt rumsren. Dock så är det kanske inte i starten som är hans största akilleshäl så kan man bara komma till spets tidigt, antingen av egen kraft eller att invändiga släpper så har han 4/5 från den positionen och nu hänger man dessutom på jänkarvagnen för första gången på länge så det känns som att man laddar lite för den här uppgiften. Vettig favorit om han bara sköter sig.

Motbuden :

6 Miss Jibe – gör minicomeback nu efter sjukdom.
Var struken inför tilltänkt start i början på januari så lite tveksam form nu så klart men har annars gjort bra lopp mest hela tiden. Spår utanför favoriten är jobbigt så klart men skulle den göra bort sig så är den här tjejen också snabb ut bakom bilen och då kanske hon kan komma till spets. Fattas det inte för mycket ska hon nog kunna utmana favoriten oavsett. Första motbudet.

2 Springdayfree – gjorde det ok i stenhårt gäng senast.
Lite långt mellan starterna nu kanske men höll bra form innan och enligt stallet har man kunnat träna på som man har velat och varit inne på banan och kört jobb i stället. Bra spår och borde hamna ok på det. Öppet huvudlag och rycktussar som vanligt. Vid gardering.

4 Coktail Cake – brukar öppna bra men släpper nog till favoriten.
Kom tillbaka bra senast efter en mindre bra prestation och höll ok från rygg ledaren. Kan nog bli samma position nu och med en bättre insats i kroppen kanske man kan vara med ett par hack längre fram när mållinjen skärs.

Skrällen :

8 Tera – har lottats till ett omöjligt spår men har annars gjort bra lopp på slutet.
Skulle man ha lite tur med starten och inte hamna hängande i spåren så tycker jag att den här är den som visat allra bäst form av alla på slutet. Kusken vann med honom i slutet på november och känner hästen väl. Kommer nog bli lite bortglömd på spåret så intressant skrällstreck.

Vår Vinnare : 5 Jameson K.W.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-5-7-10
DD 2 : 5 Jameson K.W.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se