Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 20/5

Solvalla Jorma Kontio

Spännande vecka framför oss och även om kartan just nu säger lite regn under lördagen så är det 23 grader och strålande sol på söndagen så bara hålla tummarna för att det håller i sig för ett Elitlopp i strålande solsken vore en bra start på sommartravet.
Men vi inleder på Halmstad där hemmatränaren Untersteiner är i fokus och man brukar ju börja vässa stallet inför sprintermästaren så bäst att hålla ögonen öppna. Bäst chans på förhand känns det som att 10 Nilla Lane i inledningen ska ha trots bakspår. Imponerade i årsdebuten och lär vara ännu bättre nu med lopp i kroppen. Bra startrygg i stallkamraten så jag spikar.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Nilla Lane – en av tre Untersteiners i loppet. Stallet uppåt.
Var riktigt bra i årsdebuten då det inte var ett helt enkelt lopp. Hamnade först utvändigt när de radade upp sig på innerspår så man satsade framåt för att ta över ledningen men det var tvärnej så man fick krypa ner i rygg. Kunde sen sitta där tills halvvarvet från mål men när man vred på så var det inget snack. Mersmakande årsdebut och man låter klart uppåt från stallhåll. Spåret behöver inte vara alltför iskallt även om bakspår så klart inte är positivt ju varmare väder vi får.

Motbuden :

2 Caddie Skott – galopperade senast men tätare starter nu är plus.
Man var ganska uppåt inför senast och det låter påställt även nu. Aldrig startat med framspår bakom bil men ska kunna öppna snabbt och båda segrarna är tagna från spets så nog laddar man vad som går från bra spår. Tveksamt om det lyckas dock men ska ju få en bra resa oavsett.

7 Landing Field – klart uppåt på slutet med två segrar på tre senaste.
Vingelrisk från spår långt ut nu och samtidigt kanske lite tuffare emot än vid segrarna men har visat en hel del fart som ska duga här med. Om klaff.

4 Ellen Diablo – comeback nu efter halsinfektion. Snabb ut.
Ska vara väl förberedd enligt stallet men kanske att man släpper spets i årsdebuten? Ska bli väldigt intressant att se om hon kan höja sig ytterligare ett snäpp efter man åtgärdat halsen. Barfota bak direkt vilket blir första skorycket någonsin indikerar ändå att man vill köra för det.

11 Ina Minute – kommer med två raka men tillbaka nu efter lite vila.
Verkar komma alltmer för varje start och det kanske är tufft att begära seger i comebacken från svårt spår men två senaste segrarna är tagna från svåra lägen de också så helt borta kan hon inte vara.

Skrällen :

3 Mamba Forever V.S. – riktigt bra vid segern men sämre två senaste.
Lite osäker form men det är faktiskt inte givet att alla hästar blir bättre med barfota runt om och nu återgår man till skor runt om samt att det är framspår nu i stället för bakspår så det finns en del faktorer som kan peka på en bättre insats.

Vår Vinnare : 10 Nilla Lane

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Tug Of War – kan öppna bakom bilen och första jänkarvagn nu.
Ser lite upplagt ut för spets och slut men även innerspårets 1 Scorpion's Madness är snabb ut så det kan kosta lite att komma till spets. Sen flytten till Sverige har det ”bara” blivit två segrar och dessutom en del galopper så helt såld är jag inte. Provar nog att gå emot den här Untersteinerhästen.

Motbuden :

7 Eagle Rock – galopperade i årsdebuten men såg annars fin ut.
Galoppen kom i början på upploppet i årsdebuten och det var en framskjuten placering som rök där. Nu var det en bra häst i spets i form av Cassius Clay D.E. så inte säkert man hade hunnit fram till den men en top 3 plats var det absolut. Hade samma läge senast och hamnade bland de sista så behöver lite klaff eller tempo för att komma till men det känns som att han kan få det och jag kanske har fått solsting men jag chanstippar honom etta.

6 Longgone River – ok men inte mer på slutet. Kan bättre.
Även här har det varit lite montéstarter men i betydligt hårdare omgivningar så femteplatserna är bra. Jänkarvagn och barfota runt om är väldigt intressant för det har vi bara haft två gånger tidigare och det har slutat med en andra och en tredjeplats. Hoppas man skickar ordentligt från start för skulle man nå spets så biter han i från sig riktigt bra i nuvarande omgivning. Rätt tidig.

12 Utah Southwind – svårbedömd men avlutade vasst från samma spår i februari.
Tjänat i stort sett hälften av sina pengar bara i år men ska nog kunna bära det en bit till. Vi är vana vid hans vassa avslutning och visst imponerade han vid V75-segrarna. Går inte räkna bort helt här trots svåra spåret. Bör nog streckas.

5 Önas Quintus – lite mellanår förra året men inlett bättre nu.
I år har man varvat med lite monté vilket verkar passa honom bra, Dessutom har man lättat lite balansen på slutet vilket fallit väl ut. Kanske inte supertidig och vi vill nog ha singelprocent på den här så förhoppningsvis sjunker han lite på strecken under måndagen.

1 Scorpion's Madness – startsnabb men tränarkörd och för tufft emot.
Visst får man förmodligen det optimala loppet här i rygg på ledaren eller kanske tredje inner men det ska bara vara lite för tufft emot. Ville mest nämna honom eftersom han kan påverka löpningsförhållandet med sin startsnabbhet vilket kan påverka favoritens vinstchanser.

Skrällen :

3 Chanel Trio – intressanta förutsättningar nu med lopp i kroppen.
Barfota runt om och jänkarvagn till den här starten och Veikko Haapakangas låter väldigt uppåt inför den här starten och man växlar ju verkligen upp. Kommer vara betydligt vassare nu än i årsdebuten och från bra spår bakom bilen är det en perfekt skräll.

Vår Vinnare : 7 Eagle Rock

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 10 Nilla Lane
DD 2 : 3-6-7-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se