Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 18/9

Häst från Axevalla

Veckan inleds på Halmstad och jag landade i en lite småtråkig dubbel där båda riskerar att bli favoriter men jag plockar med en rolig i varje avdelning och så får man vikta insatserna lite. Bäst chans känns det ändå som att 9 Franklin Zet i avslutningen har trots opassande distans och bakspår. Det är mycket frågetecken på motbuden. Dubblar med spetsbudet som är bortglömd till 5%.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

4 Dear Wise As vann direkt i debuten för Ola Samuelsson men pliktskyldigt?
Stefan Persson tog en safetystart senast och gled till spets efter ett halvvarv medans båda andra betrodda strulade i kön. Ändå fin efter att ha varit frånvarande över ett år och går nog framåt med loppet i kroppen och distansen visade han ju senast inte är några problem alls. Däremot oroar ju alla galopper en aning nu när han ska starta mitt i smeten men bilstart underlättar förmodligen den biten. Mycket handlar så klart om att komma i väg så pass bra att man återigen kan köra sig till spets för största möjliga vinstchans men är bara medel i väg och frågan är hur mycket man vågar ladda? Möter å andra sidan inte värsta gänget och bör ha tillräckligt med respekt med sig i loppet för att bära favoritskapet. Svårstoppad felfri i litet fält.

Motbuden :

10 Elegant Jet inledde med fyra raka innan det tog lite stopp.
Svåra lägen och tuffare emot är nog en bra förklaring till varför segrarna tog stopp. På intet sätt varit dålig och kommer nog påbörja en ny segerrad inom kort. Väldigt snabb ut bakom bilen så synd på bakspåret men kan också komma igenom bra med lite flax. Skulle det strula bara lite för favoriten så tror jag Per hugger direkt. Väldigt tidig trots spåret då fältet är litet.

2 Calling Out gör comeback efter bortavaro. Bra i grunden.
Riktig hårding som tål att göra allt själv i loppen men frågan är hur påställt det är direkt i comebacken när man slår på skor runt om och växlar ner till vanlig vagn. Känns mer som att man mest vill ha ett lopp i kroppen. Streckas vid gardering men inget att gå på.

8 Merge'em är svår att inte gilla och fått lite fart i kroppen nu.
Inte märkvärdig senast men fick ett snällt lopp och lite fart i sig. Nu hänger man på jänkarvagn vilket fungerade väldigt bra förra året och då han är mer stark än speedig tror jag distansen passar bättre nu. Visst är det en del som ska klaffa och han måste gått framåt men 1% är väldigt lågt.

Skrällen :

5 Tee Time tog livets enda seger för fem starter sen över aktuell distans.
Tufft emot nu men bortser man från två senaste som slutat i galopp så hade man en vinst och två andraplatser över lång distans och han har strulat mycket tidigare så man kanske slappnade av lite efter tre felfria lopp men nu är det dags att försöka fortsätta på inslagen väg och distansen är den rätta för skräll.

Vår Vinnare : 4 Dear Wise As

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

9 Franklin Zet är en spurtstark herre som dock är ute på fel distans.
Bakspår och kort distans gör att det är ett par bitar som måste klaffa för att han ska bli riktigt segerfarlig. Tillhör utan tvekan de bättre i loppet och jag tycker hästen har höjt sig sen man lämnade Redén till förmån för Hanna. Dock mer stark än speedig och blir det inte fart på loppet så kan det bli svårt att runda allihop men av de mest betrodda gillar jag ändå denna bäst. Högst segerchans trots förutsättningarna.

Motbuden :

7 Pam Trot är segerlös i år men går ner rejält i klass här.
Avslutade riktigt vasst i Stosprintern efter en bra styrning och att man är segerlös i år är inte så konstigt då man ofta kört på chans. Kan öppna bakom bilen om man laddar men man brukar backa och köra på chans från dessa lägen. Oavsett taktik så borde man ha vettig vinstchans i detta gäng.

4 Maquavit E. har gjort det bra båda starterna på svensk mark men tuffare nu.
Bara startat i breddlopp på svensk mark så aningen svår att sätta in i detta sällskap som är betydligt tuffare. Till och med väldigt tuffare. Per ligger också lågt men är påpassad på strecken och jag tvivlar på att Per kör invändigt eller väldigt passiv för det ligger inte riktigt i hans natur plus att man borde vilja testa honom rejält nu när man ändå tar chansen.

2 Loyal Cash har gått bra på slutet i rätt hårda gäng. Stall i form.
Dante kör denna gång men har ju visat lite bättre självförtroende på slutet och styrningen med Boli You S.M i lördags var riktigt läcker. Har inte heller vunnit så mycket på slutet men svårt att såga stall i form helt och Kolgjinis hästar brukar ju ha fart så det räcker för lopp dom dessa om det klaffar lite.

10 Marvellous Steel debuterar på svensk mark så Ebbinge ligger lågt.
Svårbedömd så klart men bör nämnas när man får bara 3% på en Rick Ebbinge häst. Vi har lyft det förut att han är ganska bra på att matcha in hästarna på svensk mark.

Skrällen :

3 Precious Lord är en snabbstartare som älskar spets över distansen.
Det är väl kanske svårt att tro att man ska ta andra raka när vinsten senast var det första på över två år M E N det var bara tredje starten för Kevin Oscarsson och också första gången man hade framspår bakom bilen över korta häcken. Skolös och jänkarvagn fungerade ju uppenbarligen väldigt bra senast och faktum är att han har tagit 5/6 segrar med dessa förutsättningar. Med intrycket senast känns det som farligt att nonchalera honom denna start med perfekta förutsättningar. 5% är aningen förvånande faktiskt.

Vår Vinnare : 9 Franklin Zet

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-10
DD 2 : 9-3


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se