Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 16/1

Halmastadtravet

Vi inleder veckan på Halmstadstravet och som brukligt är det ganska hög nivå på loppen för att vara en vanlig måndag. En hel del V75-flärd men tyvärr verkar vi ha en riktigt stark favorit i avslutningen så förhoppningarna om ett högt odds är ganska små. Med tanke på det så får vi hålla nere kombinationerna så jag streckar bara två i första men skulle någon av mina streck inte starta så kommer jag ta med min tredje häst i loppet.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Tilda Express siktas mot spets men har vilat kort. Har en helt ok rad för att vara henne då hon går allra bäst i spets och inte haft en möjligheten på ett tag. Samtliga fyra segrar i karriären är tagna från spets så laddas så klart från fint spår men har varit struken dubbelt och varit borta sen början på november så frågan är om det behövs lopp i kroppen. Speciellt då hon aldrig vunnit efter uppehåll innan. Man kan förstå varför hon får spelarnas förtroende men i avsaknad av lopp samt hur sårbar hon är om hon missar spets så väljer jag att gå emot. Ingen dålig favorit men för mycket frågetecken för min smak. Dels är det många startsnabba invändigt och sen två galopper i raden. Pass som favorit.

Motbuden :

7 Chiffchaff gjorde det bra som trea senast på V75 bakom Graces Candy. Kommer från en del plusinsatser på slutet och är startsnabb bakom bilen även hon men det är svårt att komma till spets från spår så långt ut. Tänkbart att Stefan kan köra sig dit om han tar sig förbi Tilda i starten eller om hon galopperar. Inte beroende av spets men är obesegrad där efter fyra försök så visst måste man ladda lite. Stefan känner hästen väl och måste nog räknas i segersnacket här trots svårt spår. Gynnad av skotvånget.

9 Woodbury Wine har vilat kort men har bra startrygg här. Ska erkänna att vid första anblick tyckte jag den här var rankad alldeles för högt men ju mer man snurrar loppet desto tidigare tycker jag hon är. Det som bekymrar mig mest är att hon blir streckad ganska flitigt trots mycket tuffare emot än på slutet men det är väl Untersteinereffekt på Halmstad i guess. Trots ganska mediokert spelvärde får man nog strecka denna väldigt tidigt.

11 Nanny's Girl har inte världens roligaste rad men hög kapacitet. Svårt läge så klart men håller hög kapacitet och går nog ner lite i klass här ändå. Var före 4 Excuse Me i mål för tre starter sen från samma förutsättningar och slog då även en så pass bra häst som Jeans´n Passion. Då det bara är elva hästar i loppet kanske man kan hamna hyffsat på det trots spåret och kan absolut skrälla här för hon är inte sämre än någon annan i loppet.

4 Excuse Me är riktigt bra emellanåt men tränarkörd nu är litet minus. Sämre insats senast men var i tufft sällskap och trivs nog inte som bäst utvändigt om ledaren så delvis ursäktad även om hon kanske borde hållit aningen bättre. Bra spår här för att hamna riktigt bra på det och är nog farligast från andra/tredje ytter då hon har en bra avslutning med rätt lopp.

Skrällen :

3 Bye Bye Again gjorde en slät figur förra året men avslutade positivt. Vinner extremt sällan så kanske inte är så värst aktuell för vinst här men har två vassa insatser bakom sig och går tider som räcker en bra bit. Nog snabbast ut bakom bilen men brukar släppa. Vill man gardera lite bredare tycker jag den här från rygg ledaren till 4% är aktuell ändå.

Vår Vinnare : 7 Chiffchaff

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

3 Con Crowe har en väldigt lämplig uppgift framför sig. Svårslagen. Går från klarhet till klarhet och enda plumpen i raden var ett tufft Derbyförsök. Med endast fyra hästar på start och lite frågetecken på värsta motbuden gör att han borde bli extremt svårslagen om han släpps till spets. Nu finns det ett par på start som skulle kunna tänka sig att prova i spets men även om han får svar så är vinstchansen bra även utvändigt. Spik.

Motbuden :

1 Amazing Hazel har två segrar på tre försök från spets. Släpper nu? Gör bra lopp mest hela tiden och har härdats i rätt tuffa sällskap. Står perfekt till för att ta spets och släppa till favoriten för att sen lifta med. Med en sådan resa tycker jag han är absolut värsta motbudet och till det också bara till ett par procent. Rent tidsmässigt ska han kunna utmana favoriten med lucka.

5 Conte Prad ska nog vara värst emot favoriten på visad kapacitet men inte i min bok. Få hästar i loppet så tillägget är kanske inte lika jobbigt som det kunde varit annars och bara nio hästar i loppet så man kommer nog i kapp relativt tidigt. Däremot tycker jag han gör sina bästa lopp i jänkarvagnen vilket inte går nu när det är voltstart. Bra styrka annars och kommer nog vara långt framme men varför jag inte tycker han är värsta motbudet är för att ska en så här stor favorit förlora så är det oftast mot en smygkörd och inte mot en som får göra jobbet själv och sen plocka ner alla. Skulle favoriten komma bort är det en annan visa men ser inte riktigt det scenariot.

6 Bravo Santana streckas nog upp på gamla meriter. Tror det blir svårt att vinna här. Tillbaka i nygammal regi sen ett par starter för det var faktiskt Peter Johansson som hade mest framgångar med hästen inklusive V75. Flyttades till Untersteiner och tog en seger i den regin med ….just det, Peter Johansson i sulkyn. Tillbaka hos honom nu men inte riktigt rosat marknaden på slutet och går nog bäst i front så långsökt att tro på seger idag. Nej.

Skrällen :

2 Arturo Beech håller ganska hyffsad nivå och kan nog skrälla med lite flax. Största kruxet för Conrad är nog starten, inte för jag tror galopprisken är speciellt överhängande men om 1 Amazing Hazel tar spets och släpper till favoriten så finns det nog bara dödens och tredje inner kvar för honom och både de positionerna kan bli svåra att få klaff från så för mig blir han bara ett skrällbud denna gång trots rätt bra form och läge.

Vår Vinnare : 3 Con Crowe

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7-9 (11)

DD 2 : 3 Con Crowe






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se