Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad fredag 17/2

Escobar FI

Gårdagen var ok men ingen att hoppa jämfota över. Visst, min spik 1 Crono Delleselve löste uppgiften och det är alltid skönt att ha rätt när man tar ställning men trendade lite väl mycket neråt och var nästan i paritet med favoriten till slut så oddset på dubbeln blev blygsamt. Men plus är plus som dom säger så vi ska inte gnälla mer över det. Till kvällens lopp på Halmstad så inleder vi med en amatörserie vilket gör att loppet blir rätt så skiktat. Står mellan 3-4 hästar som förmodligen tillsammans vinner loppet 95/100 så man får försöka att ta ställning återigen och hoppas det inte strular på vägen. För det har nog inte 12 Steady Victory råd med om man ska vinna från svårt spår. Dock tycker jag han har mött tuffast motstånd sista månaderna och hoppas det ska ge utslag här. Hoppas faktiskt på tidig dödens och styra loppet därifrån men troligare är väl att man kör till slut vilket ska kunna funka det med. Raka spelet blir 12-6.

Missa inte heller V75-videon till Bergsåker som kommer under fredags morgon.

Trevlig helg allez och Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Guiding Light har lottats till riktigt bra läge bakom bilen här men kör man i spets? Skulle nog tro att lyckas man väl hålla upp innerspåret så provar man nog i ledningen även om man normalt sett brukar släppa. Det som talar emot favoriten är att Robert Andersson har en duo där han vill till spets med sin egen styrning, kosta vad det kosta vill verkar det som och sen vill han helst ha sin andrahäst utvändigt. Så vill ju alla tränare så klart låsa ett lopp om man får önska men jag han har inte häst nog till det är känslan. Däremot kan det ställa till det rejält för favoriten vilket gör att jag väljer att gå på en annan.

Motbuden :

12 Steady Victory debuterar nu i regi Hanna Lähdekorpi och var lovande redan innan. Svårt spår så klart men känslan säger att den här kommer flytta rejält på sig under slutvarvet i denna klass. Härdad i V75 och inte alls varit oäven där för Untersteiner så när man startar här mot hästar som knappt sneglat på den typen av lopp tror jag skillnaden tar ut sin rätt. Bara det inte strular för mycket från spår 12 utan att man i alla fall får femte ytter så tror jag han blåser förbi alla till slut.

7 Mamaneedshismoney är väl undantaget i loppet vad det gäller ”hårda lopp”. Dock så skriker det vingelläge från spår sju där det verkar som att man tycker hästen ska ha lite respekt med sig i loppet på tidigare meriter men det verkar inte övriga vara lika benägna att hålla med om så det kan bli en väldigt dryg första sväng fram till dödens eller rent av hängande i spåren en bra bit. Har heller inte övertygat på slutet men kommer från en ok insats i enklare gäng så kanske är formen i antågande. Rätt så tidig i detta gäng men inte mycket bättre läge än min vinnare av loppet så jag tar ställning.

Skrällen :

9 Niras Donatello vinner inte så ofta men bra läge för smygresa nu. Har riktigt bra startryggar och blir det som vi spekulerat i lite körning inledningsvis så kan han nog komma igenom perfekt. Dessutom jänkarvagn på igen vilket han svarade riktigt bra på för ett par starter sen. Kanske om allt stämmer på vägen så kan det räcka så långt som till vinst. Läget för det har han för sig i alla fall.

Vår Vinnare : 12 Steady Victory

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Alert Vendil var mycket bra som tvåa senast och vann innan det. Formtopp? Spetsvann i ett montélopp näst senast men det var andraplatsen senast som verkligen fick en att höja på ögonbrynen. Efter startgalopp och hamnade sist så gick man till egen attack halvvarvet från mål och utmanade Andover Heaven hela vägen in i mål. Han var ju i sin tur återigen favorit på dubbeln igår och höll bra från spets trots tuff körning och elakt tryck vilket gör att man får nog höja även 6 Alert Vendils insats i loppet senast. Kan öppna ok bakom bilen utan att vara någon blixt men har styrkan så kan nog köra sig dit och tåla det. Vettig favorit på insatserna på slutet.

Motbuden :

4 Madame Af Djupmyra har pausat kort men comeback i ny regi nu. Alltid intressant när grundkapabla hästar byter regi och den här är absolut inget undantag. Tvärt om så rankar jag upp henne en bit trots bortavaro samt skor på nu. Gillar förutsättningarna och kommer nog ta sig till spets. Sen om man kör där i comebacken är svårt att sia om men man släpper nog inte till vem som helst. Men gärna favoriten. Oavsett bra lopp och intressant.

8 Excuse Me har stångats på V75 på slutet med vissa framgångar. Ner i klass nu. Spåret är så klart inte bra så det gäller ju att man hittar ner i banan. Skulle man lyckas med det så har hon visat att hon kan avsluta vasst med rätt lopp och är en av de som kan vinna loppet.

10 Dominic Wibb har tveklöst högst kapacitet i fältet men inte startat på ett år. Kom inte till start efter Frankrikeäventyret förra året men vi vet att Kolgjini håller hästen högt. Galopperat en del i karriären men har mött absolut tuffast konkurrens i det här loppet. Behöver förmodligen loppet men skulle inte bli förvånad om han levererar direkt. Dock så tycker jag det är minus med Dante istället för Adrian vilket gör att jag rankar ner en aning och tar inte med på systemet. Men streckar man vidare så är han nog nästa streck trots allt.

7 Black In Black kommer med absolut toppform och kan avsluta starkt. Brukar ”alltid” anfalla från kön så spåret oroar inte så värst mycket. Idel bra insatser på slutet både bakom sulkyn och i monté. Dock så hör segern senast inte till vanligheterna och även om han varvar sulky och monté så var detta första segern i vagn på två år. Ska det komma två raka? Tveksamt men form har han.

2 Victorymoko har inte startat sen i somras och var inte alls bra då. Velade länge om den här tjejen verkligen skulle kunna duga till seger direkt i återkomsten och landade i att från ett fint spår så kanske. Finns viss chans att man kan få perfekt resa i andra ytter eller liknande och är van vid lite tuffare gäng på svensk mark så letar man stora skrällar så visst kan man strecka om man tar 5-6 streck i loppet.

Skrällen :

1 Global Action har varit ifrån kort och även varit struken för feber. Formen? Lövgrens hästar håller annars fin form fortfarande och den här har ganska bra kapacitet i grunden så kanske att det kan räcka direkt? Siktar så klart på rygg ledaren men kanske är tredje inner mer troligt. Hur som haver får han den resan som Lövgren vill att han ska få och sen får vi se om han slutar fyra eller etta. Tror det blir en placering där emellan i alla fall och resten handlar väl om tur och tillfälligheter. Men 3% är ganska lågt tycker jag.

Vår Vinnare : 6 Alert Vendil

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 12 Steady Victory

DD 2 : 4-6-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se