Speltips: Dagens Dubbel Tips till Hagmyren/Kalmar fredag 26/5

Vaggerydtravet

Inga framgångar under gårdagen där mina ideér inte riktigt hann fram i loppen och det är bara lägga till handlingarna och gå vidare för det är roliga travdagar vi har framför oss. Till kvällens dubbel ska vi fylla på kassan lite inför Elitloppshelgen och vi får just nu runt 12ggr på två komber och 60ggr på den tredje så vikta insatserna. Tror tyvärr att favoriten 6 Cabaret Artist i avslutningen med firma Örjan/Redén blir väldigt svårslagen oavsett resa. Missa inte heller lördagens V75-video som redan ligger ute på hemsidan tillsammans med tävlingen där du kan vinna trav.se prylar bara genom att följa Youtubekanalen.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Romero kommer laddas rejält från start men utmanas av invändiga. Här kommer det garanterat bli full satsning från start så man har sex segrar och två andrapris från spets på åtta försök. Dock inte segrat på över ett år men har för den skull inte varit dålig utan snarare matchats tufft. Kommer från en bra insats som två bakom Natorp Bo så kanske att formen är på gång? Ändå tufft att gå på en favorit som inte segrat på så länge trots att det är enklare emot. Vi såg igår hur det tog emot sista biten för Lugauers 8 Leroy Boko.

Motbuden :

8 Deborah S.H. tillhörde favoriterna i Stochampionatet i fjol. Åter efter vila nu. Håller så klart väldigt hög klass för det här gänget och även om segrarna uteblev sista starterna förra säsongen så var det också i tuffa lopp från mindre bra lägen. Två i drottningen pokal och sexa i Stochampionatet är rätt bra papper mot dessa hästar. Frågan är hur offensiv man är i årsdebuten men samtidigt vore det märkligt att anmäla till en spårtrappa med 1,8M på kontot om man inte vill köra för seger direkt. Måste räknas väldigt tidigt.

2 Oskar Run har bra spår här för första gången på länge. Ganska glest mellan segrarna men har testat på lite tuffare lopp i år och ska väl kunna utvecklas på det. Rätt ok insatser på slutet med utan att glänsa men har mycket bättre spår nu och skulle gynnas om det blir körning inledningsvis.

4 Ninja Zon var märkbart blek senast med nya kusken. Karma? Kan öppna bakom bilen och har gjort en del bra insatser på V75 på slutet men samma bedrövliga kusk denna gång som det är svårt att unna några framgångar inom travet. Usel insats senast och får bättra sig först innan man kan tro helhjärtat på seger. Missunnar ingen men här blir man inte direkt ledsen om det blir galopp och inga pengar.

10 Sato kommer från seger i lättare omgivning. Viss fart. Fin senast och avgjorde på bra sätt men det är ganska glest mellan prestationerna och jag tror det blir svårt att upprepa bedriften från senast. Bara vid bred gardering.

6 Copaca Banana är nog ute på djupt vatten här men slår till emellanåt. Blir sällan ifrånsprungen i dessa klasser och lite av ett stående skämt i podden för jag gillar namnet på hästen men kan faktiskt gå rätt snabba tider ibland och felfri springer dom inte ifrån honom i alla fall. Ska så klart till ett smärre mirakel för han ska räcka ända till seger men 2% är väldigt lite.

Skrällen :

7 A Good Point gör minicomeback nu och man rycker alla skor direkt. Håller väldigt bra klass för det här loppet och extra intressant att Stefan Persson får chansen istället för Adrian då de har väldigt olika körstil. Skulle kunna falla väl ut och i så fall är 2% på den här herren väldigt lågt. Nästan tramsigt lågt om man jämför med vissa andra i samma kategori.

Vår Vinnare : 8 Deborah S.H.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Cabaret Artist gör första starten nu på nästan åtta månader. Avslutade förra året med att segra överlägset i Sweden International Yearling Sales Auktionslopp med 250 000kr i förstapris. Fick visserligen ett ganska passande lopp med rygg en bit mitt i loppet innan man tog dödens varvet från mål på en häst som slockande så ledningen blev enkel in i sista sväng men gick undan på bra sätt till överlägsen seger. Nu låter det på Daniel som att detta bara är ”ett lopp i kroppen” men samtidigt har man kunnat träna på under vintern och är knappast sämre nu än innan uppehållet. Blir nog väldigt svårslagen bara Örjan vill vinna. Spik!

Motbuden :

1 Just More Fun är helt klart värst emot. Kan öppna bakom bilen. Obesegrad från spets efter fyra försök så givetvis kommer man ladda. Skulle det lyckas stiger så klart vinstchansen markant även om det säkert blir tufft att få Örjan utvändigt om sig sista varvet och skulle man komma riktigt tidigt kanske man till och med släpper ändå. Har gjort en del ok prestationer i år utan att få vinna men inte riktigt räckt till i tuffare sammanhang vilket gör att jag inte lägger så stor vikt vid att han går ner i klass här.

10 Russel Square och 9 Åcknes Elliot är två hyffsat kapabla hästar från bakspår som skulle kunna blanda sig i segerstriden ifall de mot förmodan skulle köra för fort i täten. Låter konstigt kanske men mellan 1-3% känns ganska rimligt vilket säger en del om hur ojämnt loppet faktiskt är.

Skrällen :

8 Vincent Cheri utvecklades fint under fjolåret men verkar trivas hos Anna med. Störd till galopp senast men annars två bra lopp i nya regin för Anna Näslund och verkar ha framtiden för sig. Vill kanske till att de mest betrodda faller bort på något sätt men till 5% är det ändå en rimlig skräll om man vill gardera storfavoriten.

Vår Vinnare : 6 Cabaret Artist

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-7-8

DD 2 : 6 Cabaret Artist


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se