Speltips: Dagens Dubbel Tips till Hagmyren fredag 5/7

Åby

Kul att Erik Adielsson fick vinna Sprintermästaren under torsdagen efter året han har haft. Eftersom vi hade V75 även under torsdagen så kommer vi spela in podden till lördagsomgången under fredagen denna vecka men planen är att den ska komma ut under eftermiddagen.
Till kvällens lopp på Hagmyren så är det kallblod i fokus där jag tror 3 Re Vital i inledningen har väldigt bra spets och slut chans. Med tanke på favoritskapet i första så väljer jag bort favoriten i avslutningen som jag inte ens tycker bör vara favorit så passar bra. Väntar mig inga superodds på mina två kombinationer men vi får nog ett ok netto på oddset.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Re Vital – kördes till spets senast och vann enkelt.
Står bra till för repris här och 500m längre ska inte vara några som helst problem. En av två J-O Perssons hästar och Mats E Djuses val av de två. Har tre segrar i raden och faktum är att ingen annan ens har EN seger i raden så lite svårt att inte tycka det är en bra favorit med spetsläge och bästa kallblodskusken från bästa stallet. Ser väldigt bra ut på förhand.

Motbuden :

9 Tekno Filur – stallets andra häst och inte mycket sämre.
Det är väl mer läget som gör att segerchansen på stallkamraten är högre. Annars passar det nog Tekno Filur att gå i ryggar och fältet är litet vilket också är gynnsamt. Tänkbar utmanare.

2 Nova Tabac – bra från rygg ledaren senast. Siktas dit återigen.
Helt ok prestationer hela året men vinner väldigt sällan. Står dock bra till för att återigen få rygg ledaren på favoriten här och är nog skrällduglig därifrån.

8 Kruson – fartfylld men mycket galopper.
Svårt att sia om formen här när det är så många galopper och senast han gick felfritt var han ganska blek men det var också i väldigt tufft gäng. Skor runt om nu är nog bara positivt. Skrällbud.

Skrällen :

7 Ronja N.N. – avslutade starkt från svårt läge senast.
Står bra inne i loppet med fördel ston och verkar hålla riktigt bra form. Lite som ska stämma för att det ska räcka ända till seger men en av de roligaste skrällbuden i loppet.

Vår Vinnare : 3 Re Vital

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Re Alkapital – skrällde som 22-oddsare mot många av dessa senast.
Gjorde ett bra lopp då men det blir lite konstigt att han ska vara mest streckad nu på förhand. Dessutom inte direkt startsnabb och skor på till denna start. Klart han har kapacitet att vinna igen men främst ett platsbud för mig och jag avstår spel.

Motbuden :

4 Friska Viljan – galopperade i striden senast men Oskar K-B väldigt uppåt nu.
Nu maxas det med både jänkarvagn och barfota bak samt lättare skor i fram. Båda ändringarna har fallit väl ut tidigare och man tror på bra chans här om man kommer till spets eller dödens. Efter detta siktar man på Derbykvalen och som man låter är det klart det intressantaste strecket i loppet när han bara är tredjehandare just nu.

5 Frivoll Gorm – hade ”staket” med segrar inför senast men hamnade för långt bak.
Gjorde kanske inte en av sina bästa insatser heller och står 20m sämre till än senast. Duger ändå mot dessa och bra spår nu. Men tuffare emot som sagt och blir kanske aningen överspelad på alla segrar. Stallkamrat med favoriten men ett roligare streck.

9 Eld Vide C.G. – van att möta dessa och kommer från seger i enklare gäng.
Bra senast vid segern för läget var krångligt och det strulade lite på vägen så plusbetonad insats. Ofta med där framme och inte borta här heller även om han är tränarkörd nu.

Skrällen :

8 Teknologen – duger bra men svag senast. Barfota runt om nu för första gången.
Man vill testa lite lättare balans nu när man som alla andra satsar på Derbyt längre fram. Kan falla väl ut men det är trots allt ”bara” två segrar på nitton starter så får nöja sig med skrällbudet från svårt spår.

Vår Vinnare : 4 Friska Viljan

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Re Vital
DD 2 : 4-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se