Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle/Umåker fredag 12/8

Häst 20

Äntligen fredag och som vanligt expressomgång som delas mellan Gävle och Umåker. Favoriten i inledningen bör ha bästa vinstchans i omgången men riskerar att få elakt tryck under vägen från starka motståndare så distansen kanske tar ut sin rätt till slut vilket gör att jag dubblar med i mitt tycke bästa hästen i loppet. Avslutningen är final i Umåker Cup där de mest betrodda fått svåra spår även här. Sticker ut hakan lite och tippar 5 Emperor först i loppet och hoppas Janne skickar ordentligt från start. Lopp i kroppen nu sen tränarbytet och gör en intressant start här. Missa inte heller V75-videon som ligger ute på hemsidan redan nu.

Trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten

4 Atomic Face kördes passivt senast men siktas mot derbykval nu. Naturligt startsnabb bakom bilen och bör hitta till spets här om han bara håller ut utvändiga ekipagen vilket borde vara god chans. Sen handlar det mesta om hur tidigt han får 11 Jano Di Quattro utvändigt om sig för den lär gå så tidigt som möjligt för att söka dödens. Det finns gott om starka hästar i fältet så han lär hur som haver inte få fuska bort så mycket i loppet men samtidigt är det svårt att vinna travlopp genom att ”bara vara stark” som vi så senast på V75 när just 11 Jano Di Quattro var loppets skrik. Ska räcka långt i denna klass och vettig favorit då övriga betrodda har absolut sämsta spåren.

Motbuden

8 Corazon De B. är nedstruken ett hack och ska testas barfota runt om för första gången. Rygg ledaren senast efter litet uppehåll och har nog gått framåt med det loppet i kroppen. Gillar distansen och tävlar hela tiden i stentuffa gäng så möter lite billigare motstånd här bortsett från ett par ekipage. Tycker nog detta är bästa hästen i fältet men Lennartsson har inte vunnit ihjäl sig senaste månaden. En enda seger på 43 uppsittningar senaste månaden och det var med storfavoriten Click Bait i onsdags. Nu är det säkert mycket tillfälligheter för Per tillhör de bästa vi har men sådant där kan sätta sig på självförtroendet lite och är ett litet minus när läget är svårt.

11 Jano Di Quattro fick ett tufft lopp senast och slarvade samtidigt med travet. Stark. Som Jens betonade inför V75 senast i vår video så är det svårt att vinna lopp bara genom styrka vilket vi såg senast. Det kostar krafter att ta sig fram i spåren och harva utvändigt vilket inte ger utslag förrän mjölksyran slår till i slutet på loppet. Det finns egentligen bara ett sätt att köra den här killen på och Oskar känner hästen väl så tidigt avancemang är att vänta. Kostar det inte alltför mycket så kan det gå men det är tufft att vinna på det sättet när man får sådana lopp varje gång.

12 Cab Frontline har tveksam form men duger normalt bra ända upp i V75. Det är den här eller 6 Gladiator Mearas som båda är streckade på 2% och befinner sig strax bakom de mest betrodda. Inte kapacitetsmässigt utan mest för formen är tveksam på båda två men vill man strecka lite bredare är det dessa två man bör snegla på för båda skulle kunna vara tänkbara.

Skrällen

3 Shehuntyoudown kan öppna snabbt bakom bil och borde ha bra chans på rygg ledaren. Nu är loppet väldigt ojämnt där 3-4 hästar sticker ut ganska rejält jämfört med övriga så ta skrällbudet med en nypa salt. Inte vunnit än i år men tog fyra segrar under fjolåret och man har börjat laborera lite med utrustningen på hästen. Testades utan skor fram två starter men nu ska man testa barfota runt om för första gången någonsin. Inget mirakelmedel men till 0% från rygg ledaren på en häst som faktiskt är rätt ok tycker jag det är ett bra skrällbud. Speciellt då många av de starka hästarna kanske bjuder på tempot.

Vår Vinnare
4 Atomic Face

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten

13 Xanthis Excalibur har gått riktigt bra efter vila och spåret behöver inte vara fel. Tufft läge så klart men bättre med spår 13 än 12. Sitter i andraspår direkt och har man tur hamnar man i 4-5:e ytter och kan gå med i ryggar under slutvarvet. Visst, ganska tufft att bli favoritspelad men har hetaste kusken också så ska nog streckas men kanske inte först i loppet. Gjort tre starter efter paus för nya tränaren och verkar komma mer och mer för varje start. Streckvärd trots läget.

Motbuden

5 Emperor gjorde debut senast för nya tränaren och intressant nu från framspår. Från perfekt spår bakom bilen och med lopp i kroppen tycker jag nog detta är första strecket i loppet. Kommer från Oskar Berglund till en mindre tränare men har hävdat sig väl i tuffare lopp än detta tidigare och miljöombytet kan vara positivt. Kan öppna bakom bilen och bör hamna vettigt på det. Min första häst i loppet.

4 Dark Angel Avenue var klart förbättrad senast vid enkel seger. Inget lejon normalt sett i loppen men vann senast från liknande läge bakom bilen på övertygande sätt efter att ha lottats till punschiga lägen innan det så kanske att man har lite smygform på hästen? Även i de loppen som placeringarna inte kommit i har hästen varit ok men haft lite oflyt eller suttit fast så segern senast kanske inte var helt överraskande ändå. Pass upp!!

7 Oryx Håleryd har hög kapacitet men dummat sig på slutet och svårt spår. Felfri kan nog Robert Dunder dundra på framåt direkt här när bilen släpper men frågan är hur mycket man vågar ladda och från stallet säger man att han ska vara bättre med täta starter. Ska normalt sett vara med på målfotot här och kan nog bli favorit till slut men spelvärdet är ganska lågt.

11 Somebody's Destiny har toppform men svårt läge bakom bilen. Har tre segrar på fyra senaste och drar en hel del streck här men läget gör att jag tycker han är grovt överspelad i loppet till 17%. Dessutom rycker man skorna bak för första gången någonsin vilket blir ett frågetecken då man provat barfota runt om ett par gånger vilket inte fungerat alls. Förstår att man vill maxa i en final med lite bättre prispengar men har gått bäst med skor så ändringen blir chansartad. Rankas ner för mig.

Skrällen

1 She's My Heaven har bästa spåret och gör aldrig dåliga lopp. 1%? Skrällbud finns det gott om i loppet då många behöver sitt lopp för att kunna skrälla och från innerspåret är man ju garanterad en bra resa och sen ska det visserligen lösa sig men Caroline känner hästen och hon sviker sällan i loppen så till 1% kan man strecka om man vill gardera bredare.

Vår Vinnare
5 Emperor

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 4-8

DD 2 : 4-5-13


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se