Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle/Solvalla fredag 20/8

Kvällens tävlingar på Gävle kan inte genomföras på grund av tekniska problem till följd av regnovädret och flyttas till Solvalla. Spelar du spel som kräver bankod så gäller fortsatt Gävles bankod (16) mer info finns på Atg.se
Vad gäller loppen så har vi på nytt en jättefavorit i inledningen som bör ha väldigt bra vinstchans.
Tror inte han vinner loppet 8 av 10ggr som procenten ska ge sken av men han vinner nog i alla fall oftare än inte så vill man spela så skulle jag spika favoriten men var medvetna om att det är en förlorande spik i längden.
I avslutningen tror jag att hästarna på 40m tillägg gör upp om segern trots att Djuse har en mycket fin 4-åring till start som blir favorit från bra utgångsläge.
Alla tre kombinationer står runt 20ggr i skrivande stund.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 Glamorous Rain blir megalampa i inledningen och siffrorna börjar närma sig Järvsöfaksnivåer då han är upp i 76% just nu. Gynnas förmodligen av Solvalla men det är inte riktigt motiverat att spela ett 3-årigt sto med fem lopp i kroppen till så pass stor favorit.
Speciellt inte när Redén redan innan säger att hon ska ut för att få lopp i kroppen inför Oaks.
Har Örjan kört bort sådana stora favoriter förr?
Missförstå mig rätt här nu. Tror jag hon vinner loppet? ja. Då är det väl bara spika o gå vidare?
Kanske, men spelvärdet är inget vidare.
Kapacitet som är bättre än övriga men då Magnus A Djuse har deklarerat att man ska köra i ledningen med 2 Global Countess så skulle jag inte alls hålla det för otroligt att Örjan låter favoriten gå till slut från kön, vinner hon så är det bra. Är hon tvåa/trea så är det ok det med då detta inte är det viktigaste loppet i karriären. Speciellt då hon ströks inför loppet senast pga hosta.
Vinner hon loppet 8 av tio gånger? Knappast, men inte långt ifrån så jag får väl bara hoppas helt enkelt att Örjan vill vinna.
Men det är viktigt att ha med i beräkningen att du kan inte lita på att han kör för seger alltid i dessa typer av lopp.
Motbuden :
2 Global Countess ska man ladda för ledningen med och kommer man dit så kör man där.
Kvalade in till långa E3 på en fin tid och satt sen fast med krafter kvar i finalen där hon inte fick chansen från tredje inner. Samma position i uttagningen till korta E3 loppet efter och fick inte chansen då heller. De loppen kan mycket väl visa sig vara utslagsgivande här och hon är ett allvarligt motbud till favoriten.
3 Wilda Knight kommer allt mer för varje start tycker jag och senast försökte man kvala till korta E3 där man återigen visade bra form men chansningen gick inte riktigt hem och hon fick bara semifritt.
Kom i mål med krafter kvar på en bra tid vilket bådar gott inför kvällen.
Tänkbar om favoriten sviker.
Skrällen :
7 Ninepoints Candy vann från ledningen näst senast och var också med och försökte kvala in till korta E3 senast i samma lopp som Global Countess. Gick med i ryggar och försökte en egen attack i fjärdespår i sista sväng med det blev en alldeles för vid kurva och det gick helt enkelt inte ta något på duktiga täthästar. Intressantast till den här starten är att man återigen har hovar för att köra barfota runt om samt att Mika Forss får chansen i sulkyn i stället för Westholm. Inget fel på Jörgens körhänder men Mika är lite mer offensiv i loppen vilket kanske tänder till henne lite extra?
Vår Vinnare :
6 Glamorous Rain

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart
Favoriten :
3 Final Whistle har verkligen visat att han är någon att räkna med framöver. Svek däremot senast som jättefavorit men fick inget fäste säger Djuse.
Distansgynnad och blir nog svårfångad om man tidigt kommer till täten men borde kunna få lite press i ledningen då fältet innehåller många bra långskubbare.
Vettig favorit om fräsch men med insatsen senast på näthinnan plus att han möter bra motstånd så kan det vara spaghettiben sista 100m.
Motbuden :
10 Young Da Vinci tror jag gynnas väldigt mycket av distansen. Inte bara för att han är stark utan för att han inte är så speedig på en kort sträcka och därför ofta verkar seg på upploppet och får många gånger en smygkörd konkurrent förbi sig på kortare distanser. Håller farten in över mål vilket gör att distansen är ett stort plus.
Däremot har han inte startat sen i slutet av april men Lennartsson tar knappast ut honom om han inte är redo. Möter enklare motstånd än normalt.
11 Ontrack He´s Black går även han ner ganska kraftigt i klass till detta lopp. Har vid flertalet tillfällen gjort bra lopp över distansen och tycker han har skrapat ihop till en ny seger.
1 Xanthis Daiquiri har ett perfekt läge här för att smyga med i rygg på favoriten och hoppas på lucka. Visst finns det scenariot att Fredde provar i ledningen men då han inte startat sen April så borde man vara nöjd med ett lopp i ryggar.
Går bra över distansen och tilltalande utgångsläge men ändå säger magkänslan att det blir svårt att vinna direkt. Pass.
Skrällen :
13 Kalashnikov är en stayer av rang som gjort en start sen utlandsvistelsen och var då fyra i ett liknande lopp och bör gått framåt med det loppet i kroppen. Endast 6% på en så kapabel häst är otroligt lågt.
Vår Vinnare :
10 Young Da Vinci

Spelförslag :
DD 1 : 6 Glamorous Rain
DD 2 : 10-11-13


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se