Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle/Halmstad måndag 3/10

Halmastadtravet

Ny vecka men fortfarande V86-dagar vilket gör att omgången delas mellan Gävle och Halmstad. Omsättningsmässigt ingen succé med dessa dagar och tror inte det kommer tillbaka i framtiden. Vad gäller dubbelloppen så innehåller dom två favoriter som är vettiga och ska vara just sådana i sina respektive lopp men samtidigt finns det tillräckligt med frågetecken så att spela en favoritdubbel till drygt 4ggr pengarna är totalt otänkbart. Väljer att gå på 6 Final Whistle i inledningen och tar sen alla värdestreck jag hittar i andra avdelningen och hoppas på en skräll. Vill man kan man så klart lägga till favoriten i sista för att få insatsen tillbaka men jag håller nere insatserna i stället.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Final Whistle är härdad i tuffare gäng men väl stor favorit ikväll. Ska han vara favorit här men uppåt 70% är inte befogat på ett streckspel som V86 men funkar på dagens dubbel. Med Gävles korta upplopp och snabba bana är det stor fördel att komma till ledningen och när man låter tveksamma med att svara med främsta motbudet i spetskörningen så låter det som att favoriten får lite gratis. Mattias Djuse kör själv vilket han brukar göra så inget minus. Går bra från alla positioner men man söker väl sig framåt tidigt här och det låter som att samtliga vill släppa till favoriten så visst ser det bra ut på förhand. Förstår att det låter konstigt att man kan spela på ena spelet men inte det andra men det handlar om att leta värde i andra avdelningen i så fall eftersom att dagens dubbel består av två avdelningar men V86 streckas varje avdelning var för sig.

Motbuden :

1 Hand Full debuterade på svensk mark senast. Godkänd då. Formstall. USA-import som mestadels startat på fransk mark inför detta och har hela tiden haft höga förväntningar på sig. Innerspåret är så klart ovisst men tycker ändå han är värst emot favoriten om man hittar ut i tid. Mötte favoriten senast och var spelad lägre på toton då trots 11:e spår så att han ska vara så här pass mycket mindre streckad som 9% till kvällens lopp verkar aningen skevt. Tidig vid gardering.

12 M.T.Montpelier har sämsta läget men formstark och oöm. Brukar anfalla från kön så bakspåret är inte hela världen men visst måste det strula för favoriten om han ska kunna utmana om vinsten. Kommer Mattias till spets lär det bli svårt att runda samtliga. Räknas ändå tidigt bakom om Mats bara kommer i väg hyffsat. Strulat med lite galopper på slutet och är svår emellanåt men det gör också att resultaten på slutet är desto mer imponerande.

9 Jaguar C.Boko hade två raka från spets innan V75 senast. Tunt jobbad nu. Åtgärdad efter V75 starten senast så missat något träningsjobb men brukar å andra sidan gå bra efter vila så kanske jämnar ut sig. Lite bortglömd ikväll då han inte har spetsläge men jag håller med Olle om att han är nog ännu vassare med lopp i ryggar. Streckas vid gardering.

7 First Love M.L. är intressant med Magnus men vinner lite för sällan. Har bra fart och sviker sällan men vinner inte heller så ofta. Kanske att Magnus upp kan få lite effekt på stridsviljan men från svårt spår tror jag det ska mycket till och inte tidigt för mig ikväll.

4 Glen är startsnabb men från stallet ligger man lågt vilket gynnar favoriten. Tror knappast att det handlar om mer än ett skrällbud här och vinstchansen är nog väldigt låg men streckas också neråt enstaka procent så från rygg ledaren kan det gå för har tider i kroppen för vinst. Stallet tycker dock inte det har fungerat med ledningen så vill ha ett rygglopp här så spets och släpp till favoriten är väl optimalt.

Skrällen :

5 Ingesson har fått ”börja om” lite i sin nya regi med enklare motstånd. Duger. Har tidigare varit med och tampats ändå upp i V75-klass så duger gott i ett sådant här lopp med. Verkar trivas i sin nya regi och är rätt så ok bakom bilen så bör hamna ok till här. Tycker faktiskt han är rätt så tidig ikväll bakom favoriten och man får bra rens till bara 4%.

Vår Vinnare : 6 Final Whistle

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

2 Primadonna Tile är ett väldigt fint sto hos Untersteiner. Ovan startmetod. Inte gjort så många starter i voltstart så svårt att sia om hur hon kommer i väg från spår två samtidigt som hon kommer bli utmanad från springspåret då båda vill till ledningen. Tycker nog det är rätt favorit i loppet då hon kan vinna oavsett position men ledningen är så klart önskvärd. Inledde karriären med två raka från spets med innerspår i volt men efter det har hon endast haft spår fem två gånger och galopperat i båda starterna så litet orosmoln tycker jag att det är. Sen är det klart att hon blir äldre och klokare och ska hon vara med och tampas i Diamantstoet så måste man ju lära sig volta. Bör garderas?

Motbuden :

9 Donna Summer fick äntligen vinna senast efter idel bra prestationer. Varit ute i bara stentuffa gäng hela sommaren och ner lite i klass senast och då kom också segern trots svårt spår och lite bynglig resa. Man ska komma ihåg att hon faktiskt kvalade in till Drottning Silvias Pokal tidigare i år vilket ingen annan i fältet kan skryta med. Tyvärr galopp då i finalen men har vunnit liknande stolopp på V75 så lite bortglömd här ikväll tycker jag. Väldigt tidig och första hästen på tillägg för mig.

6 Italy Mearas siktas mot spets på ensamt springspår. Körande Gustav Johansson har taktiken klar. Han har kört henne i jobb på slutet och tycker att hon ska kunna öppna bra från ensamt springspår. Jag är inte lika säker utan då får man nog pricka starten riktigt bra för det lilla man har sett av henne i voltstart så är hon inte direkt explosiv första stegen och jag tror man överskattar hennes startsnabbhet här trots bra spår. Gustav är dock offensiv i loppen och med tanke på att favoriten har haft tendenser på att galoppera i volt kanske det löser sig men går både felfritt tror jag inte man tar en längd. Tycker nog hon är väldigt överstreckad som andrahandare i loppet.

12 Anastasia Tav drar mycket streck trots att tränaren ligger lågt. Fartmässigt duger hon långt i ett stolopp som detta men tränaren tycker att hon är ytterst tveksam i voltstart och är åtgärdad efter senast så stått över lite varpå formen är svårbedömd. Jepson upp som på slutet men båda de starterna slutade i galopp så förhoppningsvis uppfräschad tills nu. Något överstreckad kanske jämfört med andra i loppet med liknande vinstchans men går tider för att backa upp det.

10 Maggiore har plockat pengar i 9/10 starter i år. Kommer från seger. Segrarna kommer lite glesare än önskat och 1-1-1 på tio starter i år ser lite sämre ut än vad det varit tycker jag. Verkar trivas på Halmstad och Markus körde senast vid segern. Fjärdespår i volten är så klart inget önskespår men vi har sett i genomgången att det är lite galopprisk på många av de betrodda så det finns scenarion där hon hamnar bra på det så till 4% är hon ett vettigt streck om man garderar lite bredare.

7 Use Face har fått tre lopp i kroppen efter vila och har ett bra smygläge ikväll. Till bara 5% tycker jag hon är väldigt tidig vid gardering ikväll. Riktigt fint sto som visat fina fartresurser men är också väldigt ojämn i prestationerna. Felfri och med lucka i rätt tid kommer hon spurta riktigt bra och kanske att läget kan passa perfekt för en sån här typ av häst som fått mycket tuffa lopp i hård konkurrens.

Skrällen :

13 Love No Pain återkommer efter lite vila och kan behöva loppet men 2%? Lite svårbedömd så klart efter vila men man rycker alla skor direkt och har ett springspår så skulle kunna hamna bra på det direkt. Duger normalt sett väldigt bra i stolopp av den här kalibern och klaffar det bara lite tycker jag hon är det perfekta skrällbudet för 2% är orimligt lågt.

Vår Vinnare : 9 Donna Summer

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Final Whistle

DD 2 : 7-9-10-12-13


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se