Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 9/2

Vomb

Över 500 ggr på dubbeln i tisdags och jag var väl inte så vansinnigt rätt ute förutom i sista avdelningen där jag hade vinnande 7 Global Coldplay som skrällbud och jag älskar att läsa meddelandet från Agneta när hon tackar för tipset och fick in en monsterdubbel. Det är precis det här vi på Trav.se jobbar för hela tiden. Inte att ni ska rygga blint våra tips utan att ni ska få informationen och våra tankar för att sedan bilda era egna spel. Just därför alla tips på Trav.se är och ska vara gratis så vi kan bygga en stor stark community tillsammans. Stort grattis Agneta.

Till kvällens lopp på Gävle ser det ganska favoritbetonat ut i inledningen där favoriten faktiskt har gått felfritt på slutet vilket resulterat i fem raka segrar och då är det svårt att gå emot. Desto roligare i epilogen där jag tycker det är fel favorit och ”spikar” emot. Dock kryddar jag tipset med två roliga skrällar där jag håller nere insatsen. Men raka dubbeln 6-9 känns rätt stark och ger i skrivande stund strax över 10ggr. Övriga komber 52ggr respektive 84ggr.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

6 Guli Fantom har alltid varit väldigt lovande och har även gått felfritt på slutet. Kommer med fem raka segrar här och har hållit sig i trav alla fem gånger. Så har det inte varit tidigare utan på sina 37 starter har han galopperat inte mindre än 24 gånger. Trots det har han 14 segrar 6 andrapris och ett tredje vilket säger oss att han även presterat vissa gånger trots galopp. Har alla förutsättningar som finns för att vinna sjätte raka men mot dessa har han knappast råd att galoppera på vägen och speciellt inte i starten. Aningen svår att räkna på så klart eftersom historien säger en sak och insatserna på slutet något annat men bara Westholm kommer iväg så ska chansen vara väldigt bra att komma till ledningen från ett fint springspår och i så fall borde han bli ytterst svårslagen. På åtta försök har han sex segrar i spets så det känns lite som galopp eller vinst. Då måste man ju luta åt det senare när han gått felfritt på slutet.

Motbuden :

7 Guli Frodo är inte mycket sämre än favoriten men riskerar att få jaga här. Även han har varit väldigt bra på slutet och liknar favoriten i mångt och mycket då även han galopperat väldigt mycket i yngre dagar men visat hög kapacitet hela tiden. Skulle favoriten dumma sig från start kan man nog vara först framme att ta över ledningen även om han inte är så startsnabb. Har även en riktigt vass avslutning i loppen så skulle galoppen komma för favoriten någon gång under loppet så kan han vinna ändå. Klart första motbud.

5 Jack M.R har mött favoriten fyra gånger och har 2-2 i statistik. Då har visserligen favoriten galopperat de gånger han har slagit honom så då är vi där igen att mycket hänger på om favoriten tar sig runt felfri eller ej. Bara en seger förra året men mest tillfälligheter för året innan det var det hela fyra segrar. Det som gör honom aktuell här bakom de mest betrodda är att han är jämn och sällan gör ett dåligt lopp.

9 Tekno Lynet står precis som övriga på tillägg rätt tufft inne men vann näst senast. Kommer nog med rätt bra form till det här loppet, galoppen senast var mest olycklig och tar vi inte så allvarligt på. Oöm och tål att tåga lite i spåren så kommer hugga om segern om några faller bort.

10 Norrbo Odin går ner lite i klass här mot normalt men tufft med tillägg. Intressant med Uffe upp även om jag fortfarande är lite sned på styrningen i måndags så är han normalt säkerheten själv, speciellt med kallblod. Hästen däremot dummar sig i loppen emellanåt så positivt även där med rutinerad kusk. Krävs dock en hel del tur för att räcka ändå till seger. Vid bred gardering.

Skrällen :

8 Tangen Ternar har fått två lopp i kroppen nu efter paus. Bra smygläge. Rätt bra i grunden och ensam på bakspår på start vilket gör att Rickard kan välja lite i starten vilken rygg han vill gå i och gynnsamt då han ofta förivrar sig och galopperar i loppen. Klarar distansen fint annars och kan få optimala loppet. Bara två procent är rätt intressant om man inte litar på favoriterna i loppet och vill gardera loppet.

Vår Vinnare : 6 Guli Fantom

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Henessi Hill kommer från seger och bra startspår här. Tuffare att vinna nu dock. Båda segrarna kommer från spets så man kommer ju ladda vad som går här så klart men det vankas svar invändigt enligt Olle Alsén vilket gör favoriten väldigt sårbar. Ytterligare faktorer är att första vinsten var ett billigt breddlopp och senast mötte hon bara ston. Det gör hon inte nu. Visst, motståndet är inte så mycket hårdare än senast kanske och fältet innehåller en hel del hästar med tveksam form eller vinstmoral men då det vankas svar om spets så känns det som att det här är en favorit man vill försöka fälla.

Motbuden :

9 Teus har testat rikstoton på slutet och satt fast senast med krafter. Ner i klass nu. Känns som att Oskar J har jobbat ihop till en ny seger med Teus nu och man ska komma ihåg att även om raden ser aningen tråkig ut så är det mot helt annat motstånd och räknar vi bort de fyra senaste loppen så skulle man ha 12 starter med raden 6-5-0, det vill säga antingen etta eller tvåa och en oplacerad. Det loppet var ett tufft uttagningslopp till Breeders Crown som man visserligen var sist i mål i men ändå bara 4-5 längder efter vinnaren efter en resa i tredje inner. Tycker han visat absolut bäst uppfattning i loppet och borde vara favorit i mina ögon så spelvärdet är bra. Tänkbar chansspik och absolut första strecket.

10 Light On Me har tre bra insatser bakom sig och kan få rätta ryggarna här. Bra avslutare som skulle gynnas av ifall det blev lite körning inledningsvis mellan Olle och Uffe. Kan man rygga min favorit under slutvarvet så ska man nog kunna vara med och utmana om segern här till bara 4% vilket är tilltalande då han absolut tillhör övre skiktet i loppet.

3 Killer Queen Boko brukar öppna vasst bakom bilen och med korta häcken vill man svara. Nu ska man ta sådana intervjuer med en nypa salt för ibland säger kuskarna så för ingen ska prova framåt och man ska få en lugn start till spets och sen när Uffe skickar favoriten så kanske man släpper ändå. Men, kommer från en bra insats över opassande lång distans och svårsprungen bana så formen kan vara i antågande så man kan förstå att Olle är sugen på att prova svara över kort distans. Dessutom pratar han om att prova ett annat huvudlag så det låter verkligen som att han vill prova vilket öppnar upp loppet ordentligt.

1 Turboture har gått bra för Mattias Hansson och passande spår nu. Visat bra form på slutet trots lite krångliga lägen men börjar komma till åren nu och behöver nog en smygare för att vara med och hota om segern. Skulle Olle svara spets med sin häst så kan man nog få vinnarhålet här och med lucka har han visat att han har vass kortspeed.

4 She's Just Joy är en tänkbar jätteskräll till bara ett par procent om allt klaffar. Nu är vi nere på de som verkligen inte vinner så ofta men de loppen som han presterar i så är han med i främre träffen och starter mellan två startsnabba så kanske kan slinka ner någonstans perfekt. Men det måste nog vara maxklaff som sagt.

Skrällen :

11 Remember Me B.J. vann direkt i comebacken och såg riktigt taggad ut. Knappast sämre nu med lopp i kroppen och vi har redan varit inne på att det kan bli fart i loppet med många bra ryggar att gå i sista halvvarvet så trots spåret får han skrälltipset här.

Vår Vinnare : 9 Teus

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Guli Fantom

DD 2 : 9 Teus (10-11)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se