Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 8/9

Häst 27

Otroligt jämnt lopp inleder kvällens dagens dubbel där det vankas hela 150 000kr i förstapris trots en vanlig vardag. Händer inte så ofta men tycker faktiskt alla tio startande har viss vinstchans bakom Redéns 3 Shirley Goodness som mött och slagit de flesta i fältet redan och så klart återigen har bäst chans i loppet från bra läge.

Men bakom är det extremt svårlöst och även om Goop säkert kommer försöka så känns det långsökt sida vid sida att han ska lyckas ta en längd i starten. Sista avdelningen har jag bäst feeling för Wäjerstens 10 Invidia men dubblar med Jörgen S Erikssons fina 6 Precious Thing som kommer från start i tyska Derbyt vilket smäller ganska högt i nuvarande omgivning. Så endast två kombinationer ikväll.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten

3 Shirley Goodness har två raka från spets och har imponerat. Kördes resolut till ledningen senast och då släppte 10 I.D.Exceptional från innerspåret frivilligt för att lifta med i rygg. Shirley gav sen alla chansen men stack undan på lätta fötter. Ser väldigt upplagt ut för repris och då loppet är väldigt jämnt bakom och det skulle krävas många streck tycker jag det är en vettig favorit att luta sig emot.

Motbuden

4 Asteroid gjorde comeback senast och vann på imponerande sätt utan att få vila under vägen. Fick hård press av duktiga Mister Invictus under hela loppet och höll trots avsaknad av lopp i kroppen undan på bra sätt. Lite skillnad ikväll då det blir svårare att komma till ledningen och motståndet är nog lite tuffare men han är rätt hård själv så det kan gå ändå. Första utmanare.

2 Mustang Racer var tvåa bakom favoriten näst senast. Bra då. Så där senast. Var ute i Derbykval senast och fick mestadels gå i dödens då Bergh drog nitlotten efter att Kentucky River blev släppt till spets efter ett varv. Tar inte så hårt på insatsen då för vissa hästar slutar ta i när dom känner att dom inte rår på ledaren och eftersom insatsen innan detta var riktigt plusbetonad och man har läge för rygg ledaren här känns han tidig till väldigt låga procent.

9 Nugget Zon var snabb ut i Derbykval senast men hade otur på mer än ett sätt. Släppte spets vilket sen oturligt nog blev tredje inner lite mer än varvet från mål men luckan kom perfekt och Marcus Lindgren gick mot finalplats i Derbyt när han istället krokade ihop med Adrian och tappade all fart. Riktigt synd för en så pass liten tränare men hästen har visat riktigt fin form och har återigen passande läge för en smygare. Ingen Adrian i vägen den här gången heller och Lennartsson upp denna gång.

6 Ninepoints Lasse har varit väldigt ojämn i prestationerna på slutet men bra senast. Också ute i Derbykval senast och gjorde det bra som fyra i loppet som Edibear vann. Svårt spår den här gången men skulle gynnas och favoriterna skulle köra mot varandra.

10 I.D.Exceptional släppte spets till favoriten senast och fick perfekt resa. Var dock chanslös att gå i närkamp vilket gör att kvällens läge gör att det blir nog svårt att få en bättre resa än senast. Dessutom varit sjuk sen senast och kunde inte starta i norska Derbykvalen så med sämre läge än senast och dunkel form tror jag det blir svårt.

Skrällen

8 Run N'Cola hade samma svåra läge senast i Derbykval. Galopp då. Var dock smällfin vid seger i V75 final starten innan och även om man så klart inte trodde han skulle rå på obesegrade Lilius Boko senast så var det synd att han galopperade för en finalplats i Derbyt var nog inom räckhåll. Mycket som ska klaffa ikväll med så klart men är inte sämre än favoriterna i loppet och 5% är lite om man garderar loppet.

Vår Vinnare
3 Shirley Goodness

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten

5 Isabelle Sisu blir favorit på dd:n och borde vara tidig men jag tvekar. Går även hon ner aningen i klass och en häst från Mattias som körs av någon av bröderna ska väl alltid räknas med vinstchans. Tycker dock hon är svår att värdera då det å ena sidan är väldigt glest mellan segrarna men samtidigt har hon härdats i tuffare sällskap än många andra i loppet. Något som säkerligen kan gett hårdhet som skulle kunna fälla avgörandet här. Men som favorit vet jag inte om spelvärdet riktigt finns där?

Motbuden

10 Invidia har haft idel otur i spårlottningen sen hon kom till Wäjersten. Samma nu. Gjort fem starter för Wäjersten och vunnit tre. Nollorna i raden kommer från kval till Stochampionatet och Derbystoet där hon mötte tufft motstånd och som sagt från svåra spår så delvis ursäktad. I ordinarie klass ska hon duga bra och klaffar det bara lite borde hon vara svår att stå emot. Tror kanske till och med att Wäjersten kanske avancerar tidigt och eventuellt kuppar sig till front. Det ser man relativt ofta och hon bör ha respekt med sig här.

6 Precious Thing kommer från final i tyska Derbyt. Galopp då tyvärr men fin form. I försöket vann hon enkelt från utvändigt ledaren och var bra vid segern starten innan också trots startgalopp. Rätt rejäl tjej som sällan sviker och till bara 12% tycker jag att hon är tidig om man vill gardera.

9 Go Peppergirl är ofta påpassad på toton. Stark och har gjort bra lopp trots tuffa resor. Firma Kontio/Melkko har lottats till ett ok spår trots allt eftersom det är spårtrappa och med lite flyt kan man nog kanske sluta långt fram. Tycker dock att de tre ovan höjer sig lite över övriga men vill man gardera brett så.

2 Summertime S. verkar dra mycket streck men tufft emot nu och tveksam form. Ingen skugga över Wilma som kusk men har inte samma rutin som övriga i loppet och får nog svårt att för sig i loppet då hästen visat tveksam form på slutet. Överstreckad och inget för mig.

Skrällen

3 Dreams Happen tror jag tar spets och släpper. Rygg ledaren och 2% är spelbart. Jörgen Westholm har fortsatt bra form på stallet och även om hästen står lite tufft inne så tror jag detta är initiala spetsbudet som sen släpper till förmodligen 6 Precious Thing om man laddar. Annars är säkerligen 5 Isabelle Sisu först framme så i vilket fall borde man få en vettig rygg att gå i.

Vår Vinnare
10 Invidia

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 3 Shirley Goodness

DD 2 : 6-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se