Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 7/9

Häst från Axevalla

Fina lopp på Gävle med Fyraåringsstjärnan och 150K i första samt ett försök i Maharajahs Stoserie som ser väldigt öppet ut bakom favoriten 10 Riverdale Z.
Svår att gå emot då han går ner rejält i klass men samtidigt har han i ärlighetens namn inte varit som bäst sen finalen i Pokalen men ibland tar det ett tag innan sådana toppningar sätter sig på rätt sätt. Även Conrad är dock osäker och underpresterar hon även ikväll så blir det nog tidig vintervila. Sammantaget en stark favorit och en trolig. Då kan det vara kul att spika den starka och kunna spela rak summa med ett par skrällar i andra tillsammans med favoriten för insatsen tillbaka. Blir lite som att freerolla en skräll om man sätter spiken. Annars får man spela bara raka till lite sämre värde.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

2 Danger Bi har övertygat i sina två starter i Sverige.
Har mött och slagit både 4 Bedazzled Sox och 3 Make It Schermer trots väldigt tunga resor. Senast var det tredjespår nästan ett varv innan man kom fram utvändigt men plockade ändå enkelt ner ledande S.I.P. från stall Redén men fick ge sig på linjen från en ursinnigt spurtande Monastery Boko. Ändå suverän insats och visst är känslan att hon bara ska vara bäst här med men det är kort distans och det kommer gå undan hela vägen. Sitter dock direkt i andraspår och borde slippa ut i spåren och harva i början av loppet. När sen tåget går så är hon bra nog att dra tåget i tredje och ändå hålla undan. Bra favorit.

Motbuden :

4 Bedazzled Sox har utan tvekan störst meriter på svensk mark i fältet.
Missade Derbyplats med minsta möjliga marginal och Walmann var märkbart besviken efteråt. Har ju annars varit med i nästan alla stora finaler för klassen så visst är kraven höga men det var Working Class Hero och Jikken före i mål och man höll som sagt bra som trea. Skulle Jansson lyckas ta sig förbi spetsbudet Make It Schermer som tenderar att rusa utan att det kostar 07 första 500 så skulle man kunna bli en tuff nöt för favoriten att knäcka. Första och enda (?) motbudet?

6 Ante La Roque är Örjans val av Redéns två. Vunnit sällan hittills.
Matchats stenhårt hela karriären så att det ”bara” blivit en seger tycker jag man kan ha överseende med. Speciellt då han har varit tvåa eller trea hälften av de andra starterna. Uppenbarligen tycker Örjan den här är den bättre chansen av de två och det får man väl respektera om man vill gå utanför de mest betrodda.

3 Make It Schermer tar spets men stenhårt inne i loppet och tenderar att rusa.
Senast låg Rickard raklång i vagnen för att försöka släppa till S.I.P. och Örjan och det finns risk för att det blir något liknande i kväll om Jansson ens orkar prova. Tror vinsten ligger långt bort men nämns ändå på att han kontrollerar händelserna i loppet. Skrällduglig endast om lugn och lucka från rygg ledaren. Annars lägger han bort krafter i onödan.

Skrällen :

7 Periculum kom med bra vitsord från USA till Redén och visat bra fart.
Även här har man matchat stentufft hela tiden och personligen är jag inte säker på att Örjan valt rätt häst i loppet. Riktigt vass med lopp på rulle och det luktar ju lite överpace i loppet så ska någon skrälla här så känns denna troligast trots allt. Dock varit struken inför tilltänkt V75-start 16/8 så det blir långt mellan starterna nu och aningen oviss form. Men 5% är skrälldugligt.

Vår Vinnare : 2 Danger Bi

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Riverdale Z. har strulat på slutet men absolut riktigt talangfull.
Kom till Drottningens Pokal med sex raka segrar och skulle vara det stora hotet mot storfavoriten Joviality. Tog planenligt spets från innern men hade inget svar alls när Adielsson tryckte gasen i botten i sista sväng och stannade betänkligt sista biten och efter det så var man ok men inte mer som fyra i ett Stochampionatskval från svårt spår. Två senaste starterna vittnar inte heller om någon storform då det slutat i två raka galopper och det är så klart stora frågetecken på formen här men har samtidigt inte tävlat mot denna typ av motstånd på länge. Vid sunda vätskor ska han runda detta gäng, så pass bra är han men man vill nog gardera med någon rolig.

Motbuden :

1 Vinci Love är segerlös i år och får svårt att svara innerspåret.
Örjan upp är positivt men samtidigt bortvald av Westholm och man kan ju ana att taktiken blir att försöka hålla rygg på stallkamraten som är snabb ut. Rent fartmässigt räcker det nog till att utmana om segern men det är mycket som ska klaffa så att hon är lika mycket spelad som favoriten känns väldigt i överkant. Kanske om hon sjunker på strecken under kvällen.

5 Hera Hammering har steppat upp ordentligt i år. Ner i klass nu.
Stark tjej som kan göra lite själv i loppen och lite tappad nu tycker jag till ynka 5% då hon brukar duga rätt bra när hon går ner i klass som nu. Varit ute mestadels tuffa Diamantstoförsök under året med lite blandade resultat. Bra spår här och är van att avsluta i spåren så borde hamna längre fram än annars och då ska avslutningen bita bra.

4 Kate River snabbstartar alltid och har bara vunnit i spets.
Dock bara 3/7 så spets är ingen garanti för seger och dessutom har det inte sprudlat form om henne på slutet så det lutar nog mest åt att man spetsar. Kör där och så tar det emot sista biten vilket gör att jag tror båda Westholmhästarna inte riktigt är segeraktuella tidigt.

7 Idoanythingforlove har höjt sig i år men vunnit mest i enklare gäng.
Visat bra form på slutet men spår en bra bit ut nu och går lite upp i klass så jag nöjer mig med att konstatera att hon inte är tidig här och rejält överstreckad över 20% just nu. Pass.

Skrällen :

8 Nunja har höjt sig ett snäpp i år och var fyra i kval till Stoderbyt senast.
Bra i två raka innan kvalet senast och har vunnit 6/11 i år vilket är starka papper. Nog kanske bäst när hon får vara med där framme vilket kan bli lite för tufft från spår åtta. Kan hon däremot hitta ner i banan efter start så tycker jag hon är bra nog att ta dödens sista varvet. Lite som vid segern på Axevalla näst senast. Intressant till bara 8% om favoriten sviker.

Vår Vinnare : 10 Riverdale Z.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2 Danger Bi
DD 2 : 5-8-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se