Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 28/7

Häst 20

Riktigt skönt att sätta en 44-oddsare i måndags på dubbeln efter trippeltravet. Hade på känn att Coquaholy skulle göra ett bra lopp på hemmabanan och inte varje dag man klämmer in en 12-taggare från dödens. Skön start på veckan. Kvällens lopp från Gävle håller ok klass men har en stor favorit i inledningen som jag tycker är tveksam. Över 40% på 3 Max Lane är för mycket då han inte riktigt blivit synad vid segrarna och jag avstår spel helt. Förslaget är på 8 rader men man får vikta insatserna lite för det är väldigt stor skillnad i odds på kombinationerna. 1-11 blir min raka dubbel. Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten

3 Max Lane kommer med två raka från spets. Fungerat bra med barfota bak. Lite av ett elddop senast när man startade i lite tuffare konkurrens på V86 och gick undan säkert till slut men fick också bestämma i ledningen. Har tänt till på barfotabalansen verkar det som och varit tvåa, etta och etta tre senaste starterna vilket får ses som aningen anmärkningsvärt så han inte visade några vinnartakter alls innan. Läge för ledningen igen men behöver nog få bestämma en bit för trots insatserna på slutet tycker jag det rör sig om en ganska enkel häst och känslan är att han behöver rekordsänka någon sekund för att hålla undan även ikväll. Det är lätt att stirra sig blind på insatserna på slutet och tänka att det ska vara spets och slut igen men har inte riktigt blivit synad vid segrarna så över 40% är väldigt mycket.

Motbuden

11 Kennedy Boko vann direkt i årsdebuten men struken i en tilltänkt start i början på juli. Alltid visat hög kapacitet trots sina få starter och vann enkelt från ledningen i årsdebuten. Annat läge nu så klart men visar rätt inställning i loppen och är rätt så hård häst som tål att gå tidigt om Magnus vill. Klart bästa hästen på förhand men läget är givetvis svårt. Bör dock streckas på alla system.

1 Wings Level har fått två lopp i kroppen efter vila och bör närma sig formen. Bra i fjol. Inledde karriären strålande med tre raka segrar och var även favorit i finalen av Anders Kilströms Minne med 100 000kr i förstapris men galopperade tyvärr. Var nog lite sliten för var inte bra sista starten innan vila heller. Har gjort två spårsnåla lopp nu och bör som sagt vara segermogen snart. Kan nog inte försvara innerspåret men hittar man bara ut under vägen tror jag han är klart bra att vinna det här loppet och till bara 6% tycker jag det är loppets fynd. Speciellt då han är favorit på toton till 3.50 med bara timmar kvar till start.

4 Icicle Am kom till Axevalla med två raka segrar men var helt under isen. Fick startförbud. Kan öppna bakom bilen och kommer nog prova men får nog svårt att komma dit nu alternativt att det kostar lite för mycket. Möter även stråt vassare motståndare och med senaste insatsen på näthinnan kanske det blir svårt men var bra vid segrarna innan så har man hittat formen igen så kanske. Mer spelvärd till 5% än vissa andra i loppet trots allt.

10 Godolphin Simoni går bra mest hela tiden och har snabbaste tiderna i loppet. Går bra mest hela tiden även från lite svårare lägen och brukar vara påpassad på toton men nu helt plötsligt bara en ynka procent. Speciellt när han varit top 2 i hälften av sina starter. Borde vara streckvärd om man garderar.

7 Capriccio F.B. har gjort det bra i Italien och gör intressant debut på svensk mark nu. Svårbedömd så klart när det inte finns mycket att gå på och med det känns 20% rätt så hårt streckat. Spelvärdet är sisådär tycker jag och bara vid bredare gardering för mig. Att vinna ett par lopp på italiensk mark imponerar inte nämnvärt men har mycket rutin jämfört med flera andra.

5 No Mare Z.A.R. verkar dra en del streck men har lite svårt att förstå varför? Kommer från seger i ledningen på ett bra sätt men möter mycket tuffare gäng nu och ledningen kommer troligtvis vara upptagen och i ärlighetens namn tycker jag det är en ganska enkel häst. Pass från mig till dessa procent.

Skrällen

8 In Love D'Ecajeul har strulat med mestadels galopper men gick felfritt senast och vann då. Gjort två starter för nya tränaren Wäjersten som förmodligen svävar på lite moln efter segern i Stochampionatet. Spåret är så klart ingen höjdare men vann från spår 12 senast på ett bra sätt så med lite klaff ska han kunna utmana även här. Till 4% får han skrällnicken.

Vår Vinnare
1 Wings Level

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten

11 Soldhöjdens Drake gör gedigna insatser hela tiden i tuffa gäng. Ner lite i klass nu. Är väl värd första årssegern kan man tycka men det är heller inte lätt att nästan alltid stå med tillägg i loppen för det är mycket som kan strula på vägen och snabba sommarbanor därtill. Ikväll har han dock lottats till ett passande springspår som gör att han borde vara ifatt hästarna på start lite tidigare än normalt. Speciellt då det bara är två hästar på mellanfållan. Bra chans ikväll och vettig favorit.

Motbuden

6 G.G OJJDO föll tillbaka i gamla synder i comebacken men har bra fart felfri. Hävdade sig väl på V75 innan vilan och möter ganska billiga motståndare här jämfört med tidigare men innerspåret kan nog bli en fälla. Skulle Tomas hitta ut så är han stark och rejäl som kan gå en repa först i tredjespår utan problem. Tycker han ska passas och är nog värsta motbudet mot favoriten trots allt.

2 Lysjö Kasper körs mot ledningen här och klarar distansen väl och man siktar på att köra i spets nu. Kommer med dubbla galopper i raden vilket så klart oroar lite när kusken/tränaren inte kör så mycket lopp. Å andra sidan känner hon ju hästen väl så det jämnar kanske ut sig. Var mycket bra från ledningen på V75 starten innan galopperna och höll sånär undan då. Tänkbart bud från spets nu och perfekt inmatchad i loppet.

9 Buska Blyg gillar distansen men gillar att galoppera mer än att trava också. Normalt sett duger den här killen gott ända upp i V75-klass så visst ska han kunna vinna ett lopp som detta också men fjärdespår i volten på hopplöst osäker häst gör ju att man drar öronen åt sig litegrann trots allt. Felfri är han långt framme dock och 3-4:e strecket i loppet.

Skrällen

12 Bäcklös Uriel är J-O Perssons andra bidrag i loppet men har inte vunnit lopp sen 2019 Skrällvann Svenskt Kallblodskriterium 2019 och det var också senaste segern. Hade lite svårt att bära prispengarna och har nu gjort tre starter för Persson och visar faktiskt uppåtform. Två andraplatser och ett fjärdepris mot stentufft motstånd är facit och närmar sig nog den där efterlängtade segern. Fart finns ju men svårt att vara annat än skrällbud tills man sett att det lossnat ordentligt för nya tränaren.

Vår Vinnare
11 Soldhöjdens Drake

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 1-8-10-11

DD 2 : 6-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se