Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 25/1

Axevalla vinter

Bra tisdag där vi fick sätta DD:n till dryga 19ggr pengarna och bästa var att båda var nämnda i ingressen och första strecken så förhoppningsvis gladde det många oavsett hur man byggde sin dagens dubbel den kvällen. Mest tycker jag 10 Solkattens Olivia imponerade som plockade ner favoriten i ett nafs när Claes bad om det.
Nog med skryt och vidare till torsdagens tävlingar på Gävle där vi har en väldigt stor favorit i inledningen och man kan lösa loppet lite som man vill. Antingen spika och strunta i favoriten i andra för att få lite värde på lappen. Jag gillar det då jag steker favoriten i sista men lämnar två spelförslag då jag kommer lämna in en liten dubbel med enda vettiga motbudet för mig. Särar dock på spelförslagen då man bör vikta insatserna med mest på 2 Billionaire Face.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

2 Billionaire Face – testades med jänkarvagn senast och låg på lite för mycket.
Samma utrustning nu men ett halvvarv kortare distans nu. Öppnar alltid över medel bakom bilen men ökar liksom inte utan har samma jämna fart in i första sväng. Är ändå så pass snabb att han förmodligen antingen tar ledningen eller körs dit tidigt i kraft av sitt stora favoritskap. Nu är det dagen innan så man får ta det med en nypa salt men streckad på 75% just nu och det är på tok för högt. Verkar bli någorlunda lika stor favorit på dubbeln och visst ska vinstchansen vara hög på en talangfull häst men funkade inte alls med jänkarvagnen senast och jag är inte helt såld på att man bara löser uppgiften bara för det är ett halvvarv kortare. Vann trots allt senast oktober 2022.

Motbuden :

5 Charlie Brown P.C. – är startsnabb och brukar laddas med framspår.
Tagit enda segern från spets och det på fyra försök i den positionen. Kom tillbaka senast på ett bra sätt efter en sämre insats loppet innan. Startat i tuffa Solvallalopp och skulle man komma till ledningen här och testa i den positionen är det naturliga motbudet till stora favoriten.

3 Rocket Blaster – gjorde en ytterst slät insats senast så tveksam form.
Kan däremot öppna riktigt kvickt bakom bilen om man laddar men det känns som att planen här borde vara att komma ner i rygg på stora favoriten efter insatsen senast. Då stannade man totalt i spets så det vore märkligt om man vill prova där igen med favoriten pressandes utvändigt. Borde söka ryggen och med tanke på hur helt favoriten blev senast kanske man kan lifta med och få perfekta luckan?

8 Tarpon Springs – har gjort tre starter för Oskar Kylin Blom och kommer alltmer.
Efter en tveksam debut så satt man fast med krafter kvar och senast hände man med till tredjeplatsen precis före 5 Charlie Brown P.C. i samma lopp. Måste så klart klaffa från detta svåra spår men bakom favoriten är det som sagt öppet och skulle den hålla för högt tempo så kanske man kommer in i loppet?

Skrällen :

11 In Face Smart – har gjort tre lopp i ny regi och tvåa senast från bakspår.
Senast gick man ner lite i klass och det gjorde nog gott för psyket då det var tuffa lopp innan det. Inte lätt att runda samtliga från spår 11 över korta häcken men avslutningen senast var positiv och på den får man skrälltipset för kommer knappast streckas på mer än ett par procent.

Vår Vinnare : 2 Billionaire Face

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Guli Frodo – har bra spår och visat ok form på slutet men det är glest mellan segrarna.
Startar i lite enklare omgivning nu än vad han kanske är van vid så jag kan förstå favoritskapet då han är den av de som höjer sig en bit över mängden som är stabilast. Men det gör också att spelvärdet sjunker som mycket spelad när senaste segern kom i april förra året. Visst har han varit ute i tuffare gäng men även en hel del billigare också utan att vinna så att gå emot den här favoriten känns givet.

Motbuden :

6 Teknograbben – gör intressant debut för Hanna Forslin.
Kommer från J-O Persson till Hanna och debuterar nu från ett passande springspår. Kommer med fyra galopper i raden men bara en av dom är från start och jag är lite inne på att hon kan få honom att öppna bra, komma till spets och sen få göra sitt lopp i spets. Från stallet säger man så klart att första prio är att få runt honom felfritt men lyssnar man mellan raderna så hör man att man tycker han ska kunna göra sig gällande här. Från spets har han tre segrar på fyra försök och skulle han bara komma i väg så kan han öppna säger man. Då är det hästen att slå för mig men spika är magstarkt.

11 Tekno Viking – även här kommer man med fyra raka galopper.
Efter denna start försvinner fjärdeplatsen längst ner i resultatraden så man är i skriande behov av att gå felfritt här och få med sig en bra placering för att inte tappa alla startpoäng eller till och med behöva kvala om det blir för många galopper. Mats E Djuse som kör är i mina ögon en av de bästa kallblodskuskarna vi har och även om han kört vid galopperna så är det trots allt han som känner hästen bäst och felfri brukar han göra upp om segern i lopp av denna typ.

2 Målbo Urbin – hade nog skrällvunnit på V75 senast med minsta tur.
Ska sägas att det var ett konstigt lopp där många galopperade och flera andra favoriter underpresterade på något sätt men Ulf Eriksson tog tredje inner och kom ut perfekt halvvarvet från mål i andra ytter och trots det så fick man inte fritt förrän mitt på upploppet när vinnaren redan var i mål. Först täppte den som sedemera vann loppet till i tredje och sen när man gick ut i rygg på den istället så fick man vänta tills nästa häst skulle slå på galopp mitt på upploppet innan luckan kom och då var det försent. Man gick alltså således i mål med krafter kvar som tvåa på V75. Helt ok uppladdning. Dock ska sägas att man måste smyga med hästen och spets och släpp är nog drömpositionen men tredje inner funkar med. Om man får lucka förstås.

Skrällen :

8 Rönningsgutten – varit ute i stentuffa gäng på slutet. Kan bli bortglömd nu? Har som sagt varit ute på V75 och mött stentuffa kallblod och då har man inte riktigt räckt till men innan det var man trea i ett 50K-lopp på Östersund och var då före dagens favorit i mål till exempel. Går ner ganska rejält i klass och är van vid att stå med tillägg. Från detta läge kan man köra rakt fram bara och hitta en vettig position i andraspår. Ska nog inte nonchaleras i kväll är känslan.

Vår Vinnare : 6 Teknograbben

Spelförslag 1 dagens dubbel :

DD 1 : 2 Billionaire Face
DD 2 : 6-8-11

Spelförslag 2 dagens dubbel :

DD 1 : 5 Charlie Brown P.C.
DD 2 : 6-8-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se