Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 10/11

Vaggerydtravet

Torsdagens dubbellopp ser riktigt intressant ut efter man har satt tänderna i loppen. Tycker båda favoriterna har rätt så tuffa uppgifter på förhand och väljer att gå på 3 Herman Hazelaar i avslutningen i stället som hade fyra raka segrar innan man prövade på V75. Tillbaka i enklare klass nu och det verkar som att loppet kommer gå i hög fart hela vägen vilket gynnar min vinnare som lever på sin styrka. I första avdelningen tror jag mest på 5 Dior Lilly om hon kommer tidigt till ledningen men där bakom är det intressant på jätteskrällen 3 Tinto Three. Missa inte den om du garderar.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

8 Staro Onyourmarks fick ett snällt lopp i comebacken. Framåt nu? Varit ute i lite tuffare sällskap än flera andra i loppet och öppnade bra från spår 3 just senast så bör nog hamna bra på det även ikväll. Att hon inte vunnit sen april men ändå blir spelad till favorit kan jag tycka är aningen tufft även om det så klart inte är lätt att rada upp segrar i rikstoton. En av ett par som sticker ut och höjer sig över övriga.

Motbuden :

5 Dior Lilly är nyttigast på start och visat bra styrka i loppen så tål att vara offensiv med. Rätt tuffa resor vid segrarna i inte alltför enkla gäng så med tanke på att övriga på start är lite blötare så förväntar jag mig en offensiv styrning från Rickard N Skoglund och får hon ta över ledningen tidigt kommer hon bli ytterst svårtuggad för de på tillägg. Vanlig vagn nu men det hade hon vid segern längst ner också. Första strecket för mig i loppet.

9 Ies Juvel saknar även hon seger i år men gör sällan ett dåligt lopp. Varit jämn och säker på slutet utan att få sätta nosen först. Alltid intressant med Magnus A Djuse upp för första gången trots att det var Örjan senast. Magnus kommer säkert få lite tips från Mats som känner hästen väl. Den kombinationen med Magnus körhänder är intressant. Bara 7% i dagsläget är väldigt spelvärt.

11 Xanthis Delicious fungerade ypperligt för Mats senast som tvåa. Hade också vilat kort inför senast och avslutade storstilat bakom Margareta Tooma och slog hästar som till exempel Call Me Brodda. Lite samma här då hon varit helt segerlös i år vilket gör att dubbla tillägget kan nog bli tufft. Få hästar i loppet visserligen men hon ska ändå runda samtliga.

7 Your Dreamlove galopperade olyckligt senast men visade bra spänst efteråt. Vinner inte heller så ofta men har bra fart och skulle Jörgen hitta rätta ryggarna från tillägget så kan hon avsluta vasst. Det borde finnas flera att välja på då de flesta på tillägg tillhör de bättre i loppet. Om man vill gardera brett.

6 Helluva Am galopperar och strular mest hela tiden men har fart. Vill bara nämna henne kort för er som vill gardera loppet så raden ser helt bedrövlig ut och det är nog lätt att glömma bort henne här. Inte alls fungerat i år men man ska komma ihåg att hon var finalist i både Drottningens och Stochampionatet förra året så kapacitet finns. Måste så klart fungera först innan man kan tro på henne helhjärtat. Skor på denna gång som näst senast. Blek insats då med men gick felfritt med skor i alla fall.

Skrällen :

3 Tinto Three står bra till för rygg ledaren här. Positiv insats senast. Blixtrade till spets senast på V75 och trots att en del kände på henne så testade man i ledningen. Höll bra och fick bara stryk av Facing Life. Missar knappast spets här och kanske att man provar där igen men även om man släpper till 5 Dior Tilly så är strecket intressant till bara 2% då man sätter upp Ulf Ohlsson i vagnen. Fräckt om man testar återigen.

Vår Vinnare : 5 Dior Lilly

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 Icouldbetheone är startsnabb och blir kanske släppt till spets. Värst emot i spetsstriden är 4 Made By Vitsand där man kanske vill prova i spets vilket kan vara ett aber för favoriten. Tål att göra tuffa lopp så loppet är inte över om han skulle missa spets men lite vingelrisk från spåret ändå. Uppgiften är bra på förhand.

Motbuden :

3 Herman Hazelaar tog fyra raka segrar i somras, tuffare motstånd efter det. Även distansen kanske är i kortaste laget men från bra spår kan han nog styra på lite när han behagar så fort tempot stryps där framme. Då han går ner rejält i klass jämfört med på slutet och hade fyra raka mot liknande så tycker jag det är givet förstastreck i loppet och en kul chansspik till bara 17% just nu.

7 Ceboruco är startsnabb och får flygande finländaren i vagnen. Startar sida vid sida på favoriten så kanske får svårt att komma till ledningen men å andra sidan är Kontio bra på att skicka från start så kanske att det kan gå undan en bit vilket skulle gynna min idé ytterligare. Oavsett tycker jag 4% är väldigt lågt med nuvarande förutsättningar.

4 Made By Vitsand kommer satsas mot spets men tveksamt om det går utan att det kostar. Går allra bäst i spets så från bra spår kommer man så klart att laddas men känslan är att det blir tufft att både svara de utvändigt samt stå till mål. Intressanta ändringar dock med barfota runt och jänkarvagn. Den kombon har man bara provat en gång innan men då från bakspår. Kanske bättrar på startsnabbheten och skärper lite extra. Om många.

1 Thai Swagger har inte fungerat tillfredställande i år men barfota nu. Man har provat den balansen ett par gånger men aldrig från ett sådant här passande läge. Kommer också från två ok insatser på slutet och med tanke på att det verkar som att loppet kommer gå undan hela vägen och då kan han bli vinstfarlig med lucka i rätt tid. Aningen överstreckad nu till 14% men kommer nog trenda nedåt under torsdagen.

Skrällen :

8 Fade To Black Ås är skrällen i loppet till 4% då han har tiderna i kroppen. Det är ju spåret som drar ner vinstchansen rejält men 11-tider över distansen som han gick i augusti räcker väldigt långt i nuvarande klass. Behöver klaff så klart dock. Men går det undan så.

Vår Vinnare : 3 Herman Hazelaar

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-5-8-9

DD 2 : 3 Herman Hazelaar


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se