Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle tisdag 22/2

Lite stolpe ut och stolpe in igår. Det var rätt att kliva storfavoriten i första avdelningen som kanske inte ska skämmas för insatsen men det var fortfarande på tok för högt streckat.
Sen hade jag inte med 45 oddsaren ändå vilket var stolpe ut.
Stolpe in på Platskampen dock där 3 O.M.Entertainyou var trea och 1 Heart Of Courage var tvåa vilket gav ett fint netto på 32M i vinst.
Till kvällens tävlingar på Gävle tycker jag det är en bra och en lite sämre favorit.
Den inledande favoriten 5 Wilson Knight riskerar att få svar om ledningen och kan sen hamna lite i ingenmansland så jag provar att gå emot.
5 Fighter i avslutningen tror jag dock är en bra favorit men riskerar återigen dödens så jag dubblar med en spurtstark herre då vi vill få betalt eftersom vi bara har skrällar i inledningen.
Skräll plus favorit gav 150ggr pengarna igår så vi hoppas på något liknande ikväll.
Tipsen till Platskampen spelas på Fsport.se

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
5 Wilson Knight blir rätt så stor favorit här och kommer från bra insatser hela tiden vilket är väldigt positivt. Det som gör att jag får torskfrossa är två saker. Endast två segrar i karriären men nio (!) andrapris. Båda segrarna är tagna från spets och där är det upptaget ikväll så vart ska han ta vägen.
Tvivlar inte på att Claes är dåligt påläst och försöker överta men samtidigt måste han ju framåt för han vill ju inte hamna bland de sista för då är man nog chanslös mot tilläggshästarna.
Bra häst med ok vinstchans med då det vankas svar om spets kommer garderingspennan fram tidigt. Speciellt då man heller inte kan köra i Jänkarvagnen ikväll som på slutet och på det så blir han givetvis överstreckad och är således ett dåligt värdespel.
Motbuden :
3 Sister Of Mercy är bara streckad på ynka 2% i skrivande stund men jag räknar kallt med att hon kommer trenda uppåt under kvällen. Enligt tränaren som också kör själv så är hon en utpräglad frontrunner som bara går i ledningen så taktiken är given.
Spets och köra där hela vägen. Ska dock sägas att hon aldrig vunnit över distansen men är van vid vanlig vagn och går bra på årstiden.
Får hon bara sitta ifred ett tag så biter hon ifrån sig bra i spets. 4/5 i ledningen är bra papper.
4 Amperage Hanover från Petri Salmela är också alltid med där framme i loppen. Senast hamnade man långt bak i fältet på tillägg men kom i mål på en tid som står sig bra i kvällens lopp.
Mika Forss känner hästen väl och brukar vara offensiv i loppen. Räknas om han klarar snäva spåret.
9 Unexpected är den från tillägg som jag tycker både visat bäst form på slutet och torde ha bäst vinstchans. Oskar Kylin Blom har lyckats bra med honom tidigare och kan nog fått lite hårdhet ifrån de tuffa V75 loppen han var med i.
I alla fall visade han ett klart fall framåt senast då han höll godkänt som fyra från utvändigt ledaren,
10 Jeppas Unplugged har nästan bara galopper i raden men är urstark och gillar distansen.
Kanske långsökt att han ska gå felfritt OCH runda hela fältet men då han är streckad på endast 1% så tycker jag man kan ta med honom vid lite bredare garderingar.
11 Mellby Ess ser jag snackas upp lite på sina ställen men det var länge sen han gladde någon i loppen och dessutom gör han sina bästa lopp i ledningen eller rygg på densamme så från kvällens läge så passar jag tidigt. Trots distansplus.
Skrällen :
7 Busy Doin' Nothing har ingen rolig rad men går ner inte en utan flera klasser till kvällens lopp.
Startat flitigt på V75 utan att göra bort sig och gillar kvällens distans.
Hade jag vetat att Erik Svensson haft honom i full form hade han hamnat mycket högre upp i rankingen trots fåtal segrar i karriären. Som det är nu får han nöja sig med skrällnicken då 10% är något i överkant.
Vår Vinnare :
4 Amperage Hanover
Platskampen :
4 Amperage Hanover 21M (Trolig)
3 Sister Of Mercy 3M (Rolig)

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Fighter brukar sin vana trogen vara på pallen i lopp som detta. Plumparna i raden kommer från V75 vilket inte är mycket att säga om.
Senast gjorde han återigen en stark prestation efter att ha avancerat upp i dödens varvet från mål och knäckte ledaren men fick stryk av en smygkörd.
Tror det blir liknande upplägg idag men eftersom det är kort distans kanske han kommer tidigt och blir släppt till ledningen och blir det så är nog loppet över.
Bra favorit men givetvis aningen sårbar.
Motbuden :
3 My Sea har även han varit ute och luftat vingarna i rikstoton utan framgång men ska duga bra i denna omgivning. Visat fin form på slutet och har ett passande spår.
Vid andraplatsen senast blev han störd i sista sväng men kom ändå tillbaka starkt och hann nästan dit ändå. Ett par hack längre fram den här gången kan räcka till seger.
9 Thelma M.M. har fått ett lopp i kroppen efter vila och gjorde det ok som fyra då men är nog bättre tills idag. Rätt så kvick ut bakom bilen så borde kunna slinka igenom bra från bakspår och till endast 3% tycker jag hon är rätt så understreckad.
4 First Love M.L testade man ryckhuva på senast och det fungerade bra så det blir samma återigen.
Alltid intressant med ny utrustning som faller väl ut men endast tre vinster på 40 starter och streckad som andra/tredjehandare? Nej tack. På V64 vid bred gardering kanske.
7 Backwood's Boogie är visserligen ännu sämre med bara en seger på 22 starter men är lite smygintressant om man vill gardera loppet.
Tror att det är hon som kommer sitta i ledningen i första sväng och Ulf Ohlsson brukar ha respekt med sig på alla banor men framförallt på de lite mindre så ibland får han lite gratis i loppen.
Kul skräll.
Skrällen :
6 Lövdala Symphonie är också startsnabb och brukar ta ledningen från öppna spår för att sen släppa och hoppas på lucka. Så var det senast men då satt man fast med alla krafter kvar i rygg men kom i mål obrukad på fin tid.
Krafter som kanske kommer väl till pass ikväll.
Rygg ledaren och lucka till 1% är alltid spelbart om man garderar ett lopp.
Vår Vinnare :
5 Fighter
Platskampen :
5 Fighter 31M (Trolig)
9 Thelma M.M. 2M (Rolig)
Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-4-7-9
DD 2 : 3-5

Spelförslag Platskampen :
Gävle lopp 8 :
3 Sister Of Mercy 3M (till det priset på en spetshäst får det bära eller brista)
Gävle lopp 9 :
5 Fighter 31M
9 Thelma M.M. 2M

Provar återigen två rader på Platskampen eftersom jag chansar med en superskräll i inledningen.
Sitter den på top 3 får man oerhört bra betalt med en skräll även i andra avdelningen och dom måste som sagt inte sluta etta för att man ska ta hem största kakan av prispotten.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se