Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle måndag 20/3

Häst 13

Veckan inleds på Gävletravet där man säkert hoppas på bra publiktryck nu när hockeylaget nu är i princip klara för nedflyttning. Ganska fina lopp men också hyffsat starka favoriter så antingen nöjer man sig med oddsen som erbjuds eller så petar man med ett par riktiga skrällar i varje avdelning och sänker insatsen. Jag väljer en medelväg där jag spikar 7 Kimi Di Quattro i första avdelningen som jag tycker borde vara större favorit än vad han är då det är frågetecken på de som är värst emot. Så avstår jag favoriten i sista som säkert har ok vinstchans men som jag inte tror vinner loppet varannan gång. Vill lyfta fram 12 Jeppas Uppercut som gynnas kraftigt av de strukna hästarna och kan nog bli lite bortglömd den här gången. Streckar tre till oddsen 9ggr-19ggr-55ggr så får vi lite spridning på oddsen även i sista avdelningen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Kimi Di Quattro går ner rejält i klass till den här starten. Bra favorit. Raden kanske inte ser så rolig ut men det har varit halvdana uppgifter som han har ställts inför och dessutom mot stenhårt motstånd i Silver. Näst senast till exempel så var han nerspelad till 6ggr i samma lopp som Call Me Brodda, Shapes, Axel Ruda och Donizetti för att nämna några. Dessutom rycker man alla skor till den här starten och någon form av barfotabalans är det han fungerat allra bäst på. Ändå vunnit en tredjedel av alla starter han gjort och från spets har han 6/6 så jag tror man är offensiv från start här trots spåret nu när man kommit ner ett hack i banan. Visst finns det bra hästar emot men tittar man på de tre som är värst emot så har två bakspår medan innerspårets 1 Capital Gain C.C. visserligen har bra chans att svara upp innerspåret men läser man mellan raderna på Oskar Kylin Blom så låter det som att man inte räknar med toppform i årsdebuten och då tar man nog gärna en så pass bra rygg. Missförstå mig rätt här. Det är en form av en chansspik trots att han är favorit men när han i princip är jämnstreckad med innerspårets så tycker jag att det finns ett bra värde på favoriten. Just nu streckad på 33% och har han vunnit just 33% av ALLA lopp så ska han nog ha högre segerchans här med barfota och ner i klass. Jag tar värdet och spikar.

Motbuden :

10 Strong Heartbeat tycker jag är värst emot favoriten trots allt. Inte varit ute i lika tuffa omgivningar som många andra men har heller inte riktigt matchats på det sättet heller. Vann Travrondens Guldklocka för Julia Smedman i december trots svårt spår och var väldigt bra då. Har häxat lite efter det så aningen svårt att veta var han står formmässigt men i normal författning tycker jag han ska sluta långt framme här och får min vinnare mothugg i loppet tycker jag han är tidig till bara 5%.

1 Capital Gain C.C. är inte mycket sämre än favoriten men årsdebuterar. Det skiljer inte så mycket mellan silver och brons kan jag tycka och Capital Gain C.C. kommer nog växa in fint även i silver vad det lider. Men, det är årsdebut och man växlar ner till vanlig vagn vilket för mig är en indikation på att man inte kommer maxa allt denna start. Löser sig allt eller om man helt enkelt får vara i fred i spets så kan han så klart vinna direkt men tycker 30% är onormalt högt streckat jämfört med min vinnare.

11 Massive Speed är en gammal hedershäst som var riktigt bra näst senast. Helt överlägsen vid segern på Bollnäs och jag varnade för honom redan då i tipsen som skrällbud. Möter helt annat motstånd här så klart men loppet senast är han ursäktad så formen ska nog fortfarande vara bra och det finns bra hästar från bakspår här han kan rygga under slutvarvet för att få ”sitt lopp”. Till 3% är han ett roligt motbud om man inte vill spika min idé

12 Innovation Love gör comeback efter lång frånvaro samt sämsta spåret. Lite samma här att det är tufft och kräva seger tycker jag då man inte startat på ett helt år samt att man lottats till absolut sämsta spåret i loppet. Bergh överlåter tömmarna till Rickard N Skoglund vilket kuskmässigt är en liten försämring men ingen katastrof. Tror det blir tufft att vinna men 8% är i alla fall mer korrekt streckat.

Skrällen :

5 Cesar F.C. återkommer med efter lite vila men startsnabb och kanske rygglopp här? Hade dåliga blodvärden efter starten på Solänget i vintras och fick vila tills nu. Känns bra i träning och har gått bra efter vila tidigare så man hoppas och tror på en bra insats. Däremot är det ju ganska tufft emot så trots att han är kvick bakom bilen så blir det nog spets och släpp vilket gynnar min idé i loppet. Till 2% ska han nog kunna skrälla tillräckligt ofta.

Vår Vinnare : 7 Kimi Di Quattro

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

9 Gamin De Larre har inlett året med tre raka och trivs med distansen. Svårt att inte göra en fransk segermaskin till favorit över dryga distansen och gynnas så klart av strykningarna då han har bakspår. Däremot tror jag det kan ta ett halvvarv för Mats E Djuse att komma fram utvändigt om ledaren och sen kommer han bli kvar där för inte släpps han till tät den här gången? Kan bli lite huvudbry för Mats hur tidigt man ska gå därav och går han tidigt kanske han knäcker ledaren men får svårt att stå emot andra som avslutar och går han försent får ledaren fuska bort metrar. Som så här pass stor favorit med lite frågetecken tycker jag man kan prova att fälla för att försöka få lite odds på dubbeln.

Motbuden :

3 King Only The One debuterar för Wäjersten i detta lopp. Intressant värre. Dock inte startat på ett tag så kanske kan bli tufft att ha Westholm skubbare pressandes utvändigt men man kommer nog svara spets skulle jag tro om man lyckas köra sig dit efter startrusningen. Visade riktigt fin uppfattning redan hos Maria Törnqvist så det finns en hel del att arbeta med för Wäjersten och det ska bli intressant att se vad dessa inledande träningsmånader har gjort. Anmäld barfota fram endast lite som en säkerhetsåtgärd men borde funka det med. Wäjersten har otäckt hög vinstprocent överlag så svår att gå emot här.

12 Jeppas Uppercut gynnas väldigt av strykningarna och har bra fart. Var ute i klass I försök senast och V86-lopp innan det så ner i klass till ikväll. Spårtrappa så fick sämsta spåret med sina pengar på sig men gynnas därav också kraftigt av strykningarna. Brukar normalt sett duga i dessa sammanhang och tycker han ska räknas tidigt bakom favoriterna i loppet. Var nära att faktiskt lyfta upp honom överst i rankingen då han inte har samma typ av frågetecken som de andra mest spelade. Streckas om man inte spikar i loppet.

8 Fighter Mearas var iskall senast men gick i alla fall felfritt. Hög kapacitet. Tror det här kan bli lite av en överraskning för många i kväll då han är rätt snabb ut bakom bilen bara han håller ordning på benen. På Östersund sista starten förra året var han på väg att hålla upp innerspåret innan galoppen kom och när han nu är nedstruken två spår samt får offensiva Mika Forss i vagnen så vädrar jag lite skrällchans. Dock så var det länge sen en bra prestation så jag förstår oddset. Man ändrar dock från barfota fram till barfota bak så att man ändrar visar ju att man vill ha ett annat resultat i alla fall. Kanske slår väl ut i kväll? Bara 2%.

Skrällen :

2 No Mare Z.A.R. är svår att inte gilla. Passande spår och läge för en smygresa nu. Arne Ramberg kör alltid den här hedershästen själv och har visat riktigt bra form på slutet. Gått bra från sämre lägen och de gånger han har haft bra spår har han i stället haft lite otur i loppen men ändå avslutat bra. Vore nästan värd en seger men dom trillar in lite för sällan för att han ska få plats på spelförslaget i kväll. Borde kunna hitta rygg ledaren eller tredje inner och sen kunna lifta med och hoppas på lucka. Duger för att skrälla till 3% i så fall.

Vår Vinnare : 3 King Only The One

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7 Kimi Di Quattro

DD 2 : 3-8-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se