Speltips: Dagens Dubbel Tips till fredag 15/10 V64-Express Romme/Skellefteå

Fredag och V64-Express mellan Romme och Skellefteå. Två ganska intetsägande lopp dock tyvärr där Skellefteås lopp är vidöppet och Romme har en ganska stark favorit.
Jag provar att fälla favoriten i första då jag tycker han står ganska hårt inne i loppet.
Missa inte heller vår stream på Twitch.tv/1x2.se där vi främst pratar hockey men jag brukar gå igenom V75-loppen och lite roliga spel. Förra veckan satte jag fyra spel av fyra.
Vi sätter igång 13:30 på lördag.
Trevlig Helg!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
3 Shawn Leejs gick i mål med sträckta linor senast och det är krafter som kanske kommer till pass i kvällens start. Borde nog riva åt sig ledningen här och blir väl favorit på det men i övrigt är loppet vidöppet tycker jag och det är många om budet.
Svag favorit.
Motbuden :
6 Serious Sam har verkligen utvecklats fint i år och växer med varje start. Sällan dåliga lopp och denna gång lägger man på alla extraväxlar man kan vilket är intressant.
Det blir barfota runt om samt jänkarvagn.
9 Erase The Law till endast 4% är riktigt intressant. Kommer dock med dubbla galopper på slutet vilket oroar lite. Speciellt då de har kommit i slutskedet av loppen vilket skulle kunna vara en indikation på att hästen besväras av något som inte märks i låga farter.
Är allt ok så tror jag dock att han är långt framme i detta sällskap och läget är helt ok då han går bäst med ett lopp i ryggar ändå.
8 Flight Deck körs av John Östman och trots spåret kommer man nog ladda en bit från start. Det som är bekymrande är att han har så många andraplatser i år då han kan rusa lite i loppen vilket gör att man ställer sig frågan om hästen har den där vinnarskallen som krävs för att tryckas av från spår 8 och ändå ha mod att stå emot till slut? Tveksamt men kan gå då loppet är ganska klent.
14 FirstClass U.M har tjänat näst mest pengar i loppet och får spår därefter. Får dock Långben i sulkyn som är en av de dominerande kuskarna i norr.
Vinstrik tjej som har lopp i kroppen efter regibyte. Att hon var oplacerad senast förlåter vi då man valde att gå ut på V75 i samband med försök i Diamantstoet.
Brukar räcka långt i dessa sammanhang.
Skrällen :
13 Jas har inget vidare läge bakom bilen och det blir många att runda för seger men gillar längre distanser och det kommer nog vara en del trötta ben till slut i det här loppet.
Till en ynka procent är han ett vettigt skrällbud.
Vår Vinnare :
6 Serious Sam

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Mafioso Lynx kom till Joakim Elfving i somras och efter lite acklimatisering gick man ut och var påpassad direkt på toton. Med all rätta ska det ha visat sig och hästen ståtar med två raka segrar och obesegrad i sin nya regi.
Rätt så tufft lopp men har en stor fördel i att stå på start och bör ta hand om ledningen återigen där han tagit sina två tidigare segrar. Ev kör man med rycktussar idag vilket skulle vara extra plus men inget som är bestämt ännu. Hästen att slå.
Motbuden :
13 Matadoren Eme är nog tuffaste hästen i fältet och det får nog inte klaffa för mycket för Tomas här för då kommer favoriten få det svettigt sista halvvarvet då han har en rykande finish.
Läget försvårar dock givetvis och man är lite utlämnade åt att behöva bra ryggar att gå i.
Ändå första motbudet.
7 Totte C.D kommer från seger men då gick han i ledningen och det blir annorlunda denna gång.
Annars gått bra från mycket sämre lägen och fått två lopp i kroppen nu efter en paus och bör gå framåt med varje lopp.
4 Beauty Super Nova har ett intressant smygläge här med innerspår på 20m tillägg. Adielsson i vagnen sticker även ut lite i loppet och även om inte hästen vinner jätteofta så levererar hon varje gång. Jobbat ihop till en seger som mycket väl kan komma redan här.
Skrällen :
6 Conrad Launcher har visat bra form på slutet och levererat ett par bra avslutningar. Kan en del men är tyvärr lite ojämn i prestationerna vilket gör att han får platsen som loppets skrällbud.
Vår Vinnare :
3 Mafioso Lynx

Spelförslag :
DD 1 : 6-9-13-14
DD 2 : 3 Mafioso Lynx


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se