Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad/Umåker fredag 19/1

Axevalla vinter

Sällan har en andraplats svidigt så som under gårdagen. Tyckte 6 Chic såg klar ut i sista sväng och började tjoa in honom men det ebbade ut tyvärr och det blev bara tvåa. Lite synd när vi lyckades fälla stora favoriten i första avdelningen trots att min vinnare ströks.
Fredag betyder delad omgång och denna gång spelar jag en rak DD faktiskt där jag tror spets och slut på båda är hyffsad chans. Kan bli så att den trendar på tok för mycket under kvällen så jag spelar även med två skrällar i första då min vinnare inte riktigt alltid håller ihop travet. Men mest på 5-7.
V75-podden ligger redan ute och det blev lite tokigt i redigeringen men om du går in på hemsidan eller Youtube och letar upp oss på Trav.se så kan du vinna V75-biljetter till Axevalla nästa omgång helt gratis. Vi ses där va?

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Ramos – vinstrik herre som vann direkt efter uppehåll senast.
Kom till ledningen i comebacken och tog tredje raka segern i den positionen vilket säkert kändes skönt för kretsen då det tog emot lite i somras när man testade på lite tuffare lopp och att komma tillbaka efter så lång vila är alltid osäkert. Med bara en start innanför västen och lite tuffare emot så finns det lite orosmoln men visst ska vinstchansen vara ok om man lyckas komma till ledningen återigen. Garderingen känns dock given och det är två hästar som höjer sig över övriga och då får man ta ställning för strecka båda blir inget bra när favoriten i andra ser så pass bra ut.

Motbuden :

5 Bowling Orlando – galopperade i debuten för Goop så nydebut nu då.
Från stallhåll var man ganska uppåt inför senast då det är en bra häst för klassen i grunden men fungerade inte alls i travet och föll igenom. Behandlad efter det och har tränat på som vanligt men precis som Zadel är inne på så får han bevisa lite i lopp först innan man kan köpa honom rakt av men felfri och ordning på påkarna så har han inga övermän i detta lopp. Inte ens favoriten för går han i väg så håller han enkelt ut den från start. Absolut första strecket.

2 Global Cutthecrap – tredje gången gillt för Jepson?
Har kört försiktigt två senaste av just Jepson och suttit fast med krafter kvar utan att riktigt fått chansen i båda. Nu har man ett perfekt spår bakom bilen där man kan välja att sitta kvar i andraspår eller återigen chansa invändigt. Klaffar det denna gång kan hon nog överraska många. Utom mig då.

7 Kung Carl Autriche – får testa jänkarvagnen för första gången.
Vann för tre starter sen efter en offensiv styrning i lite klenare omgivning och har gått helt ok efter det som femma och trea. Byngligt spår nu men man hänger på amerikansk vagn för första gången som kompensation. Vid gardering.

Skrällen :

10 Skywalker – levererade en riktigt bra avslutning bakom dagens favorit senast.
Eftersom jag tror att favoriten kommer få svar invändigt och hamna i trafikproblem så kanske man hamnar lite närmare honom denna gång efter start och skulle min vinnare släppa travet återigen varvet från mål eller liknande så tror jag den här skrällen har bra chans att vinna klungspurten. Speciellt om favoriten fått en tung resa utvändigt. Passas tidigt vid gardering.

Vår Vinnare : 5 Bowling Orlando

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Bollinger Bishop – har tre raka nu och är obesegrad på isen.
Varit samma segerrecept på slutet. Stabil start bakom bilen och sakta glida fram och ta över spets för att vinna helt ohotad. Har nu fyra starter på isbana och lika många segrar. Alla verkar ha väldig respekt för favoriten och alla verkar tycka att det är en bra rygg även denna gång så känns oerhört svårstoppad från att ta fjärde raka. Spik.

Motbuden :

8 Blues Brother – är inte sämre än favoriten men oprövad på isen och spår utanför.
Svårt att inte gilla hästar från stall Wäjersten när vi kommer uppåt i landet och även om det är första starten på isbana så har nog stallet koll på det. Naturliga och kanske enda motbudet till favoriten men det borde bli för tufft att plocka ner den i spets. Men skulle det strula är han klart första strecket bakom och gillar man inte favoriten så kanske man kan låsa loppet på denna och rygg ledaren.

2 M.T.Rick Nash – spetsade och släppte till favoriten senast och blir nog samma nu.
Ove A Lindqvist ville nog inte släppa spets senast men besinnade sig och fullföljde sen bra en bit bakom favoriten. Ingvar Nyberg som kör ikväll kanske släpper direkt för att spara de krafterna till slut i stället. I och med det och att favoriten har spår lite längre ut nu gör att man kanske kan vara lite närmare favoriten i mål denna gång med samma resa?

10 M.T.Sollentuna – är jämn och säker samt gillar isbanan.
Nu är vi djupt nere i godispåsen och gräver bland 1%-arna för det blev trots allt bara en seger förra året men har plockat pengar i varje start på slutet så formen verkar ok och bland de mindre betrodda sticker han ändå ut lite. Med betoning på lite.

Skrällen :

3 Polar Operation – är tillbaka efter behandling och jänkarvagnen åker på direkt. Var något sämre sista starten i december så man genomgick lite behandlingar och ska vara redo för start nu. Känns fin i träningen och kan öppna bakom bilen så skulle kunna spetsa om invändiga vill släppa till första bästa. I spets har han i så fall fyra vinster på fem försök men även Jens Eriksson tycker att hästarna en bit ut på vingen höjer över övriga och då även mot sin häst. Men bakom dessa ska han kunna göra sig gällande och har ju bättre spår för att slippa strul så skrällbudet får han.

Vår Vinnare : 7 Bollinger Bishop

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Bowling Orlando +(2-10)
DD 2 : 7 Bollinger Bishop


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se