Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad torsdag 23/2

Escobar FI

3 Salamanca var andrarankad på tipset i tisdags och 13 Vivacious i andra avdelningen skrälltipset. Den kombon gav nästan 137ggr vilket hade suttit riktigt fint men fick inte plats på spelförslaget. Ska försöka inte göra samma misstag denna kväll som är väldigt favorittung med dubbelslag på siffran 2. Spikar den första som borde bli väldigt svårslagen då han förmodligen redan tillhör de bästa i fältet men också får 20m fördel vilket borde bli svårt för övriga. Andra favoriten är desto osäkrare men också kapacitetsmässigt bäst i fältet. Dock är galopperna fler än de felfria och ska vi få något som helst spelvärde så får vi nog kliva eller eventuellt dubbla med en minst lika bra häst kapacitetsmässigt.

Nu skrivs ju tipsen dagen innan så svårt att sia om vilket odds vi får på 2-2 men jag tycker att hästarna 2 Madame Norrgård och 6 Lazy Breeze höjer sig en bra bit över övriga. Skulle 2-2 droppa ner under 5ggr pengarna så vet ni som läser vid det här laget att jag inte tycker spelet är värt risken. Speciellt inte heller med två hästar som ändå galopperar så pass ofta. Spelar 2 mot 2-6-8 och får vi inget värde på 2-2 så avstår jag den favoriten bara då vi ändå bara landar på två kombinationer.

Lycka Till!!

Edit : Ser att oddsen verkar trenda åt "fel" håll så jag nöjer mig med att spela raka DD:n 2-6 till strax över 10ggr. Droppar den under det så tror jag att jag avstår spel helt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

2 Ask Viktor har en väldigt lämplig uppgift här. Tidig ledning och sen svårfångad. Grundkapabel norsk gäst som galopperat bort tillräckligt mycket pengar i karriären för att stå på start här trots att han springer fortare än de flesta även på tillägg. Med det sagt så kommer det inte bli lätt för övriga att fånga honom om han får styra och ställa i front. Det känns lite som klassiska ”galopp emot” vilket gör singelstrecket enkelt och eventuella motbud får bedömas som om det blir galopp. Han är dessutom obesegrad i spets på svensk mark efter fem försök.

Motbuden :

10 Lättis är en av två från Jenny Thygesens vilket bör vara värst emot favoriten. Kanske hugget som stucket vilken man rankar först då båda har springspår på tilläggsvolten men jag rankar Lättis före på kusken. Båda hästarna står perfekt inne i loppet och det blir nog mest positionerna som avgör.

9 Fantomet kommer dock från seger på bra tid och har inlett året lovande. Hela tio segrar inger respekt och med tanke på att man får ytterligare 20m vid 570K så är båda hästarna snyggt inmatchade.

8 Stommens Berta har årsdebuten avklarad och slipper brodd fram nu. Även hon är perfekt inmatchad i loppet och gjorde ett helt ok fjolår. Startade i samma lopp som 15 Olav senast på V75 och stod på start då eftersom det var fördel ston så 20m sämre till nu än då. Avslutade dock helt ok i skymundan då som femma och tiden i mål var tillräckligt vass för att kunna utmana om segern är ifall favoriten dummar sig. Rätt jämnt mellan mina motbud på förhand men ändå är denna i princip ostreckad så bra spelvärde om man vill gardera loppet.

Skrällen :

15 Olav har ingen rolig rad men rejält enklare emot nu och återigen Jepson. Syns inte i raden men man brukar använda sig av Jepson när hästen ska starta på svensk mark och så gjorde man senast. Det blev dock på tok för tufft redan innan och så var det ”fördel ston” i loppet med. Efter en snabbstart trots fjärdespåret var han först framme hos starthästarna men valde fjärde inner som sen blev femte. Backades loss varvet från mål men hade inga bra ryggar samtidigt som det nog helt enkelt inte fanns så mycket kräm kvar för det gick rätt fort då med i loppet. Annars har just Jepson lyckats ganska bra med den här och med en snabbstart igen äts nog det extra tillägget upp snabbt och kanske att man kan skrälla om favoriten sviker.

Vår Vinnare : 2 Ask Viktor

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Madame Norrgård har fem segrar och sex galopper på elva starter. Om vi pratade om galopp emot på förra favoriten så är det väl om möjligt ännu mer passande på den här som fortfarande inte vet hur det känns att förlora felfri. Är på intet sätt beroende av ledningen så man behöver inte ladda utan från perfekt spår bara försöka hålla henne i trav och köra rakt fram. När väl alla grupperat sig kan Rickard avancera och antingen bli släppt till front eller ta en lugn dödens. Båda funkar precis lika bra och ger bra chans till seger nummer sex.

Motbuden :

6 Lazy Breeze är utan tvekan värst emot favoriten. Kanske oavsett? Intressant med jänkarvagn den här gången, speciellt då det brukar ge lite extra fart till Henriksens hästar även om han inte tycker det spelar så stor roll. Kan öppna men går även bra med lopp i ryggar och favoriten får inte galoppera eller ha en sämre dag för då är hon riktigt vass. Tänkbart även att hon skulle kunna ta sig till spets och därifrån utmana. Speciellt om favoriten galopperar. Oavsett väldigt tidig och stallet är uppåt.

8 Magical Mile har lottats till ett svårt spår men väldigt fartfylld. Rankas upp. Går bra precis varje gång och har gjort det bra även från svåra lägen. Som för tre starter sen när hon vann ett rätt så tufft V86-lopp med just Emilia Leo i vagnen. Då som nu var jänkarvagnen på och även om det är svårt att tro hon ska plocka ner en felfri favorit så räknas hon tidigt bakom. Tredje strecket i loppet för mig.

9 Listas Sirena vann näst senast på just Färjestad med liknande förutsättningar. Bakspår, jänkarvagnen på och Tom Horpestad i vagnen var segerreceptet näst senast och det är svårt att inte se likheterna den här starten. Ute på V75 senast i ett taktiklopp som det inte gick att ta något till slut i så ursäktad. Här siktar man på att söka ryggar så länge som möjligt. Kanske upplevs som lite ojämn men oftast kommer de lite sämre insatserna i tuffare gäng vilket inte är fallet ikväll. Räknas absolut om man streckar ett par.

1 Navy Zon är inte så tokig men riskerar överstreckas från bra läge. Möter mycket tuffare motstånd nu än vad hon är van vid och det är knappast positivt med tränarkört. Luktar lite tredje inner och hoppas på det bästa vilket så klart går att vinna ifrån men då strecken verkar sticka i väg så blir spelvärdet därefter. Kanske om hon trendar nedåt.

Skrällen :

4 Uptown Skift är återigen tränarkörd och radar inte direkt upp segrarna. Bara en seger i livet och den togs för snart ett år sen så det kanske känns långsökt att tro hon ska räcka till seger här. Men ska man ta lite närmare titt så brukar de bästa prestationerna komma med just framspår bakom bilen och kanske kan man ta sig till spets här och släppa till någon betrodd och sen lifta med. Om man bortser från de mest betrodda så går hon nog allt ner lite i klass med så till bara ett fåtal procent får hon skrälltipset.

Vår Vinnare : 6 Lazy Breeze

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2 Ask Viktor

DD 2 : 6 Lazy Breeze


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se