Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 8/5

Axevalla travhäst

Veckan inleds som så många gånger förr på Färjestad och det är två rätt så svårlösta lopp man har fått till. Tycker första avdelningen är klart öppnast och där man hittar flest spelvärda hästar så väljer att kliva favoriten där och spela med ett par skrällar. I andra avdelningen väljer två streck och hoppas på att det blir spets och rygg ledaren. Rätt betrodda båda två men vi får helt ok odds när vi kliver favoriten i inledningen som jag tycker det luktar vingel på trots springspår.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

7 Luca Vialli Boko har fått två lopp i kroppen nu men vingelläge. Fullföljde helt ok senast efter en invändig resa och vann hela fem lopp i fjol så kapacitet för att vinna ett lopp som detta finns absolut. Verkar ha en kritisk punkt i sista sväng där hon ibland tappar travet och galopperar. Skulle nog gynnas av att komma till spets men inte visat någon speciell startsnabbhet hittills så springspåret kan nog bli lite jobbigt men kan också hitta ner någonstans i kön. Jag tycker nog han är i överkant på strecken då loppet är väldigt jämnt på förhand.

Motbuden :

14 Ies Juvel kommer från två starka insatser och verkar närma sig toppform. Vann direkt i årsdebuten i liknande gäng som detta och senast på V75 var hon ute i stentufft stogäng som så många gånger förr och avslutade riktigt bra bakom Iceland Falls. Får hon bara rätta ryggarna under vägen här så kommer avslutningen bita riktigt bra och det blir även barfota runt om för första gången på nästan två år.

8 Jean P.Hill har många galopper i livet men ner i klass till den här starten. Kan som sagt galoppera lite varstans i loppen så det vill till att Kontio får honom att sköta sig. Skulle han lyckas komma i väg från stängda spåret så kommer man ju få en fördelaktig resa här och med lucka så duger han riktigt långt. Löjligt intressant till bara 3% och rankas upp.

13 Zenato spikade jag senast för jag trodde man skulle ladda för spets. Tji fick jag för Jepson laddade inte alls och hamnade djupt ner i kön. Avslutningen var av bästa märke men det hjälpte föga då vinnaren nästa redan var i mål. Visade i alla fall fortsatt bra form och även om det är litet kuskminus ikväll så tycker jag han ska räknas väldigt tidigt.

4 Tara Hills hade vilat kort inför senast och Björn upp igen. Inledde karriären väldigt lovande för Björn med fem segrar på åtta starter men fick kanske lite tufft att bära de snabba pengarna för efter vintervilan så tog det emot lite under fjolåret utan att hon för den saks skull var dålig. Fjärdespåret är så klart ett minus men Björn känner Färjestad väl och ska nog kunna få i väg henne trots spåret. Med där framme och 3-4:e strecket kanske.

6 Icarus B.R. är en norsk gäst som var bra som fyra vid senaste besöket. Mestadels dödens då på en riktigt bra häst och blev avlöst efter ett tag och fick gå ut till egen attack i halvvarvet från mål. Bra avslutning som fyra och tål nog att göra lite själv i loppen men från springspår kanske man kan sno åt sig spets här och då vore det väldigt intressant till bara 1%.

Skrällen :

2 M.T.Rick Nash ryckte man skorna på direkt i årsdebuten. Samma balans nu. Gjorde ett bra intryck senast trots bortavaro och bör gått framåt med det loppet i kroppen. Snabb ut bakom bilen så kan nog öppna i volten med. Till bara 4% är spelvärdet bra.

Vår Vinnare : 14 Ies Juvel

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Timeless kommer med tre raka galopper men lättare emot nu. Kan öppna bakom bilen men inte så explosiv första biten utan mer efter en bit. Körs av Carl Philip Lindblom och det ligger väl i generna att vara offensiv så felfri kommer man nog prova framåt mot ledningen. Det känns enkelt att gå på henne här i kraft av favoritskapet och många segrar vinns ju just från spets på Färjestad men jag vill nog dubbla med en annan.

Motbuden :

1 Listas Pippi har visat kanonform på slutet bortsett från senast i tufft sällskap. Senaste starten är nog bara glömma då det blev alldeles för tuff styrning för att kunna räcka på V75. Jättebra innan det och vann med kusken näst senast via open stretch. Kan öppna säger man men jag tror inte man vill prova i spets om man kan släppa till någon bra. Med det sagt så släpper man nog inte till vem som helst men det känns som hon är vassast med rygglopp. Gått bra på V75 annars så ska duga bra här också givetvis.

14 Carlos Lennon hade ett mellanår förra säsongen men kan en hel del. Lite seg årsdebut men fick i alla fall lopp i kroppen och nu testar man att rycka alla skor till den här starten. Har gått så förut ett par starter så inget nytt men givetvis ett plus. Kommer nog behövas om man ska runda hela det här fältet men till 2% är han ganska tidig om man garderar loppet.

3 Spotlight Vixi årsdebuterar nu men bra spår och gillar spets. Kan säkert behöva ett par lopp i kroppen för att vara som bäst men när man får 3% på en startsnabb häst som har fyra segrar och två andrapris på sex försök så blir man ju lite intresserad när det är en bana som Färjestad. Ny kusk med så kanske ny taktik?

15 Whitelighttrotter har tjänat mest pengar i loppet och går bra hela tiden. Går som vanligt med jänkarvagn och barfotabalans med Julia i sulkyn. Duktig kusk som känner hästen väl men det måste så klart klaffa lite från detta läge. Rätt jämn annars och sviker sällan i loppen så tänkbar vid bred gardering till bara 6%.

Skrällen :

6 Super Express S.W. verkar komma alltmer för varje start och kan öppna. Spetsstriden är som sagt något oviss och det är lite orutinerad kusk den här gången men bra som tvåa senast även om man blev diskad och den snabba genomköraren på V75 starten innan verkade gjort gott. Vinner inte så ofta men går bra i dessa omgivningar hela tiden.

Vår Vinnare : 7 Timeless

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-8-13-14

DD 2 : 1-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se