Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 6 mars

Mirci A’Lir

Ny vecka som inleds på Färjestads oval. Dock så har jag varit på resande fot i helgen och hälsat på min kollega i Karlskrona och internetuppkopplingen är svajig på SJ så det blir ett litet förkortat DD-tips idag från mobiltelefonen eftersom jag inte vill lämna er helt lottlösa. Två grupper i sista avdelningen så vikta insatserna.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Lopp över medeldistans som håller hög klass men trots bara åtta startande ekipage så är det två, kanske tre som höjer sig över övriga.

7 Uncle Töll blir favorit trots lite tuffare emot samt spår långt ut på vingen. Vann från dödens senast över korta häcken och var fin då men tuffare emot nu och tveksamt om man vill ha samma position över medel. Nu är det bara åtta hästar som sagt så ska väl hamna bra på det oavsett men att bli spelad till favorit känns hårt.

1 Golden Guard blir klar andrahandare men årsdebuterar och dessutom i ny regi. Riktigt startsnabb och från spets har han raden 7-1-1 på nio försök och senaste starten var han så klart ute på djupt vatten när han mötte hästar som Don Fanucci, Unico Broline och Brother Bill i Svenskt Mästerskap men har även innan det gjort bra prestationer i stenhårda gäng så trots avsaknad av lopp tycker jag han borde kunna städa av det här gänget från spets på Färjestad. Stefan Persson som kör har fått känna på hästen i jobb inne på Åby och även om Sofia så klart inte kan veta var hästen står exakt i första starten så låter hon positiv mellan raderna och borde vara favoriten i loppet tycker jag.

Bakom de två mest betrodda tycker jag främst 8 Oxidizer är intressantast på formstall men kanske även 5 Falcom Am samt 6 Hands Down D.E. kan skrälla med rätt klaff. Antingen streckar man dessa tre och hoppas på en skräll eller så spikar man 1 Golden Guard på rent värde som andrahandare och jag väljer det senare. Så jag inleder med spik.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Aningen mer svårlöst avdelning även om det är ett par även här som höjer sig mot övriga så klart.

6 Benita Winner får bära favoritskapet med tre raka segrar varav två senaste på V75. Starka papper så klart men ingen Jepson upp nu och det låter lite som att man kanske inte kommer köra alltför offensivt då detta mest är ett led i matchningen mot V75-finalen. Ska räknas tidigt ändå så klart på visad form och bra utgångsläge men jag tror jag avstår spel på dagens dubbel för att hitta lite odds.

7 Bold Request blir mitt val i loppet, blek senast efter uppehåll men nu kan man rycka alla skor vilket ska vara stort plus och på ren grundkapacitet ska ha nog egentligen vara bäst i fältet tycker jag.

2 Kendall Jackson svek senast från spets trots att man fick bestämma tempot och var trots allt en besvikelse. Nu var det bara andra loppet efter vila samt att nu rycker man bakskorna vilket är optimala balansen så är nog värd en chans till. Bör få ta över spets från 3 Hockey Am så streckas väldigt tidigt ikväll.

11 Boke Palema höll inte riktigt från spets senast men har kapacitet för att vinna ett lopp som detta. Bakspår på tilläggsvolten behöver inte vara fel med bara tre hästar på start. Kan få en smygresa för en gång skull i stället för att behöva göra loppet själv i spåren.

1 Ies General kan vara superskrällen i loppet till bara 1%. Ett lopp i kroppen nu efter uppehåll där han mest luffsade runt på innerspår. Är annars van att möta mycket tuffare hästar än detta och även om det luktar tredje inner återigen så bör han i alla fall gått framåt med loppet i kroppen och en enda procent känns extremt lågt.

5 Sweet Lins nämns sist. Gjort en start för Goop och satt fast med krafter då så svårt att riktigt sätta in henne här mot hingstar och valacker. Streckvärd kanske men jag vill nog se en bra insats på svensk mark först i nya regin.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 :1 Golden Guard

DD 2 : A: 7-2 B: 11-1


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se