Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 4/12

Åby Stora

Helt ok resultat förra veckan och vi får hoppas att vi kan leverera nu när barfotaförbudet gäller ett par månader framåt. Färjestad står som värd för dagens tävlingar som kanske inte håller högsta klassen men det får vi nog leva med. Jag streckar två i varje avdelning där jag tycker att 8 Saint Louis Blues är klart den intressantaste vinnaren i omgången.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Jello W. kommer från seger för bara sex dagar sen. Skor nu men jänkarvagn på.
Första segern sen i somras men har brottats med svåra lägen så delvis ursäktad. Bra spår återigen samt Jepson upp även denna start är positivt och skor funkar bra. Enda som stör mig lite är att jag ser inte riktigt vem som ska hjälpa till med tempot i loppet eftersom han knappast är något spetsbud. Dock så pass tuff så jag köper favoritskapet men jag dubblar med mitt spetsbud.

Motbuden :

7 Endwithastar är snabb ut bakom bilen och utmanar invändiga.
Skulle Ikaros missa från start är den här först fram att ta spets alternativt ta över in i första sväng från Moberg om den tar sig förbi i stället. Tycker chansen är helt ok att man kommer med så pass hög fart att man kan överrumpla alla in i första sväng och vore intressant att se honom i spets till låga 5%.

1 Ikaros Di Quattro kunde haft två raka men tappade segern senast sista stegen.
Nu finns det dock inget open stretch att oroa sig för som senast. Har dock blandat och gett med prestationerna under året men går bevisligen bra med skor så jag kan förstå att den drar en hel del streck men innerspåret är inte alltid lätt att svara upp och med litet fält borde någon få en bra resa och utmana. Har inte så bra känsla trots läget. Brukar gilla Crebas hästar men den här tycker jag är ganska klen för att dra så här mycket streck. Spelvärdet känns inget vidare.

8 Myse D'Erpion har bra fart men inte vunnit på väldigt länge.
Svårt att såga Goops hästar på Färjestad helt men den här har inte vunnit på över två år och går inte riktigt ner i klass speciellt mycket heller. Men visst, vill man strecka väldigt brett så är det en tänkbar skräll när fältet är litet trots spåret. Hamnar nog inte så vansinnigt illa till med bara nio hästar. Har på sexton starter raden 9-3-2 i spets så klart intressant om han når den, speciellt på Färjestad.

Skrällen :

5 Eraja Jaam har gått bra på slutet i ganska tuffa gäng jämfört med dagens.
Moberg tror inte på så hög segerchans men jag tror han underskattar spår och form litegrann. Har avslutat ok två starter i rad och är startsnabb så kanske att man kan komma ner i rygg ledaren återigen och lifta med. Har sex segrar på tio försök i spets så till 2% tycker jag han är skrällduglig.

Vår Vinnare : 4 Jello W.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

4 Irjas Stjärna gör comeback efter lite uppehåll och bör trenda neråt.
Favorit i skrivande stund men tveksamt om han är det när bilen släpper fältet på måndagskvällen. Har pausat sen i somras och hade en paus även innan det och då var comebacken inte så mycket att hänga i julgranen så jag vill nog se en prestation först innan jag köper denna streckning.

Motbuden :

8 Saint Louis Blues har intressant läge med springspår och verkar rejäl.
Riktigt bra i två raka innan man slog på en galopp i starten som favorit. Senast gick man i rygg på ledaren men hade svårt att följa i sista sväng då han legat på under vägen och ödslat krafter. Är han bara någorlunda som vid segrarna så tycker jag han ska ha bra chans att vinna detta lopp. Min vinnare och tänkbar chansspik för den vågade.

1 Josh Jaam har aldrig vunnit men perfekta förutsättningar nu.
Lite entaktad och svår att få att ta ut sig helt i loppen enligt Moberg men skulle gynnas av att springa på innerspår i eget tempo. Kan öppna enligt tränaren och kommer han bara i väg så tror jag man lyckas svara upp andra hästen på start och då kan det vara svårt att plocka ner honom. Visat att han kan en 15-tid över distansen vilket borde räcka väldigt långt.

7 Inferno Launcher har stått för bra insatser på slutet bortsett från galoppen senast.
Gjorde två bra lopp för Rickard N Skoglund innan galoppen senast och nu får man proffskusk i vagnen återigen i form av Jepson som är mästare på att skicka i voltstart oavsett spår. Det som gör att jag inte tar med honom på spelförslaget är den enda segern på sjutton starter som gör att jag inte riktigt tycker förmodade favoritskapet ger så bra spelvärde.

2 Glaziers Wonderboy står bra inne i loppet och kommer från seger.
Svarade bra på första rycktussar senast så blir samma denna gång meddelar Anton Sverre. Låter väldigt uppåt efter insatsen senast då han var bättre än väntat och han är sugen på att prova hästen i spets denna gång. Med bara två hästar på start där Moberg är lite osäker i väg så finns så klart chansen men jag tvivlar lite när det ändå är Moberg som leder volten. Även det faktum att senast var första segern så är det svårt att tro helhjärtat på honom när han är så orutinerad men streckvärdig med dessa förutsättningar om procenten håller sig runt 10% som nu.

Skrällen :

12 Louis Ravin har lite tråkig rad men bra fart emellanåt.
Berglöfs hästar brukar duga ok på hemmaplan och den här kommer nog inte dra så mycket streck från en lite småbyngligt läge. Går bra med skor och 2% på en häst med tre segrar på sexton starter känns helt ok när man letar skrällbud.

Vår Vinnare : 8 Saint Louis Blues

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-7
DD 2 : 1-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se