Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 30/1

Häst 20

Vi inleder veckan som många andra gånger i Karlstad och Färjestad men det är två ganska svårlösta lopp på det sättet att båda favoriterna har tveksamma insatser bakom sig på slutet med mycket galopper. Skulle dom hålla sig i skinnet så kan dom så klart bli svårslagna men svårt att lite på någon av dom fullt ut. Lite samma med mitt val av spik då 12 Madame Norrgård i inledningen typ vinner eller galopperar i loppen och det är lika mycket av den varan så lite av en chansning. Tycker dock hon håller klart högst kapacitet i fältet och väljer att ta ställning. 8 Miss Chevy Neo har väldigt intressanta ändringar så värst emot i mina ögon men spåret gör att det är aningen för dyrt att dubbla systemet men jag tvekade länge. Fyra streck i avslutningen som jag delar in i två grupper.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Timeless är startsnabb men galopperat ofta i slutskedet av loppen. Har en kritisk punkt i sista sväng enligt Petter där det inte får gå för fort för då har hon en förmåga att slå ihop. Dock sju segrar på tjugosju starter inger respekt från ett fint startspår. På intet sätt beroende av spets men på Färjestad är det som bekant en extra fördelaktig position så man kör nog där om det lyckas. Värsta motbuden har svåra utgånglägen så hon får nog gälla som en ok favorit trots galopperna på slutet.

Motbuden :

12 Madame Norrgård är utan tvekan bästa hästen i fältet men hopplöst osäker. Har fyra segrar och fem galopper på sina nio starter så uttrycket ”vinna eller försvinna” är ganska talande för den här damen. I övrigt väldigt oöm och jag räknar med att man avancerar tidigt mot dödens här så fort alla grupperat sig. Felfri tror jag bara hon är tuffast här trots spåret och blir mitt förstaval i loppet. Tänkbar chansspik.

8 Miss Chevy Neo har rätt bra fart men läget drar ner segerförhoppningarna en aning. Två starter efter vila som båda slutat på pallen trots tillägg så kanske att svåra spåret inte spelar så stor roll trots allt. Dessutom åker jänkarvagnen på till denna start och alltid intressant när Magnus A Djuse kör för första gången. Brodern Mats har lyckats bra med hästen tidigare så han har säkert mycket bra input att ge. Går även bra med skor och borde nog rankas upp en aning på visad bra form och ändringarna.

5 Chic satt fast senast med krafter kvar i rygg på ledaren. Behöver hjälp. Duger fint med lite tuffare resor i enklare sällskap men mot dessa hästar vill man nog ha ett rygglopp så länge som går för då har hon en vass avslutning. Kan gå. Speciellt om vi åter får galopp på favoriten i sista sväng.

10 Fury Scoop vill ha smygresor för att vara som bäst. Aningen enkel häst för klassen kanske för att vinna från bakspår men kan rygga startsnabba favoriten i starten och kanske komma igenom bra. Vid bredare gardering kanske för aningen överstreckad.

2 Halle Westwood tog senaste segern från rygg ledaren. För den som letar skräll. Raden ser inte speciellt rolig ut men det har varit svåra spår hela tiden och trots det seger i raden så ska nog inte avskrivas helt. Perfekt spår nu för att söka rygg på favoriten och hoppas på lucka. Mycket som ska klaffa men bara 2% på strecken just nu.

Skrällen :

6 Fanny S.I.R. har varit struken för feber så aningen långt mellan starterna nu. Dock visat riktigt bra form på slutet och gått bra från värre lägen samt ska ha ett lopp på rulle och bör få den resan här. Kanske lite långsökt men har hon inte tappat form på uppehållet ska hon nog göra sig gällande även här till låga procent.

Vår Vinnare : 12 Madame Norrgård

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Estrella Diamante var stor favorit även senaste starten men var inte ens nära. Håller skyhög kapacitet för klassen men jag tycker inte han såg allt rytmisk ut senast och då inte ens Björn kör själv denna starten så känns det befogat att höja ett varningens finger även denna start trots att Kim lyckats med hästen tidigare. Fyra raka galopper är inte vad man vill se och speciellt inte när han inte ens var nära att komma runt senast. Svår att såga helt så klart men även omöjlig att tippa etta på senaste insatserna.

Motbuden :

7 Timotejs Jackpot är rätt snabb ut vid laddning och har nog inget val. Tror knappast man vill backa från spåret och ge upp loppet så jag räknar med full laddning från Uffe trots att det är lite av en chansning då han felat i spetsstriden de två senaste starterna. Från spets tror jag han kan bli rätt svårslagen men stallformen är aningen tveksam senaste tiden vilket man ska ha med sig. Annars bra grundkapacitet men lite för få segrar för att vara ett spikbud.

3 Paoloni Stux varvar monté med sulky. Snabb ut bakom bilen men släpper? Har nästan alla framgångar från spets men möter nog aningen för tufft motstånd nu för att svara spets on inte vi får ett par galopper. Ett lopp i ryggar är inte heller fel om man får luckan. Streckvärd.

12 Vivacious avslutar alltid starkt i loppen och räknas trots spåret. Kanske aningen sämre insatser på slutet men bra innan det och har en bra långspurt. Blir svårt att räcka ända till vinst utan galopp på någon av de mest betrodda. Bör dock nämnas i segerdiskussionen då loppet är öppet bakom en osäker favorit.

8 Cristal Medallion har svårt spår men gått bra från liknande lägen på slutet. Gillar årstiden och går ok tider. Kanske i aningen hårt sällskap nu och dessutom svårt spår men i gengäld så får vi så klart procent därefter. Verkar ha form så kanske storskräll?

Skrällen :

9 Listas Sirena har aningen glest mellan segrarna men mött tuffa hästar på slutet. Det är som sagt väldigt öppet bakom de mest betrodda som det finns frågetecken på och även om hon bara tog en seger förra året så kommer hon från två bra insatser på Bjerke så kanske kan utmana även ikväll till bara ett par procent.

Vår Vinnare : 7 Timotejs Jackpot

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 12 Madame Norrgård

DD 2 : 6-7 (3-9)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se