Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 29/1

Axevalla singelhäst

Nytt tittarrekord på V75-podden i helgen. Riktigt kul och tack till alla som tittade.
Välkommen hit till Trav.se. Här är alla tips alltid gratis och vi jobbar stenhårt varje vecka enbart för kärleken till travet så tack för att ni hjälper oss att växa.
Veckan inleds på Färjestad med låg klass i första avdelningen och en stark i avslutningen så man får välja kombinationer med omsorg. Jag väljer tre. En betrodd och två skrällar.
Vill man ha lite mindre varians så streckar man 2 Mac Idzarda i stället för skrällen 8 Louis Ravin.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

3 My Great Pretender – höjde sig markant under fjolåret och kan nog få spets nu.
Ingen blixt bakom bilen men i kraft av spår och favoritskap kan nog Uffe köra sig till front in i första sväng om man är offensiv. Kommer från en ok insats men inte mer men det var nog svårt att ta så mycket mer i avslutningen. Desto bättre vid segern och starten efter på V75 då man galopperade bort en tätplats när man slog på en galopp halvvarvet från mål men kom tillbaka bra som fyra. Räknas tidigt återigen.

Motbuden :

10 Nonstop Käll – vann senast efter att man gick ner i klass.
Efter att ha varit ute i tuffa sällskap i Solvallaserien så vann man senast mot enklare motstånd och det är inte värre emot nu. Bakspåret drar inte ner förhoppningarna nämnvärt då man vann från tillägg senast efter att ha avancerat upp i dödens varvet från mål. Håller han sig bara på benen här så lär han återigen vara med på målfotot. Andra strecket för mig i loppet. Med en mer rutinerad kusk hade jag nog tippat etta för jag tror han kan bli lite bortglömd här i kväll.

2 Mac Idzarda – gör tredje starten nu för Henriksen.
Jepson upp återigen och dessutom hänger man på jänkarvagn den här gången. Från stallet låter man väldigt uppåt så länge han slipper dra tåget i tredjespår för tidigt i loppet och kommer från rätt så bra lopp i Holland och jag håller med om att han ska duga väldigt bra i nuvarande klass. Aningen få segrar kontra 2-3:e kanske för man ska tycka han är först i rankingen men högt uppe.

12 Galina Diamond – är tränaren rejält uppåt på trots spåret.
Tränaren Petter Glittum säger att ”Från framspår hade jag trott på toppchans faktiskt”. Jag håller kanske inte riktigt med men visst går man ner lite i klass nu men det är verkligen inte lätt att vinna härifrån på Färjestads travbana. Även om distansen underlättar en aning är han bara aktuell vid bred gardering för mig.

7 Inferno Launcher – fått spår en bit ut nu men bra avslutare.
Blek insats senast tyvärr men visat bra form innan det och har tagit båda sina två segrar i livet nyligen, den första med aktuell kusk för tre månader sen. Det som oroar är senaste starten och det faktum att han har fått snabba pengar på sig. Borde vara med på fotot. Mycket hänger på vad vi får för spelvärde här när starten närmar sig. Tänkbar.

Skrällen :

8 Louis Ravin – har visat bra form på slutet men svårt spår.
Erik Berglöv låter dock inte allt för nedslagen då hästen känns kanonfin för dagen och gynnas av distansen. Kommer man bara till någorlunda från spåret så har han en vass avslutning vilket han visat vid ett flertal tillfällen redan. Min bästa chans i omgången säger Berglöv vilket räcker för mig för att motivera loppets skräll.

Vår Vinnare : 3 My Great Pretender

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Nail'em – blir stor favorit nu när man går ner i klass från fint spår.
Från ett fint spår bakom bilen kan nog Åke bara köra framåt och ta spets antingen av egen kraft eller överta tidigt. I oktober höll han spets från innerspår bakom bilen och vann före till exempel Jobspost och efter det plockat pengar hela tiden i tuffa lopp på rikstoton innan man senast enkelt rundade till seger i ett hårdare lopp än kvällens. Med dessa insatser på näthinnan och det faktum att han ser ut att tidigt komma till spets här måste han bli ohyggligt svårslagen normalt sett.

Motbuden :

7 Scary Montreal – fick vinna senast efter flera bra insatser.
Har visat bra form en längre tid nu och visst fick man draghjälp i spåren senast men gick utan rygg genom hela sista sväng och såg riktigt laddad ut då men det tog halva upploppet innan man kopplade grepp och även om det hårdnade lite så var segern enkel. Imponerande insats och skulle favoriten svika så tror jag man tillhör de starkaste till slut. Första motbudet till vad jag tror kommer bli väldigt streckvänlig procent då han inte är V75-meriterad.

9 Speedy Cash Vicane – hög kapacitet när det stämmer fullt ut.
Borde nog normalt sett vara största hotet mot favoriten. Speciellt om man skulle klara att rygga den i starten men har gjort två lopp efter vila nu och varit väldigt blek båda gångerna. Från stallet skyller man på fel skor och att balanseringen inte riktigt fallit väl ut men jag vill se en bra prestation innan jag tror att han på allvar ska kunna utmana.

Skrällen :

3 Ready To Roll – har visat bra form på slutet. Stark avslutning senast i spåren.
Hade gärna tagit längre distans så inte säkert han hänger med på Färjestads snabba bana om favoriten får bestämma tempot i spets men kan å andra sidan göra loppen själv i spåren så skulle det bli överpace eller om favoriten sviker så skulle han kunna skrälla.

Vår Vinnare : 2 Nail'em

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-10-8
DD 2 : 2 Nail'em


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se