Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 14/11

Vaggerydtravet

Veckan inleds med två femton hästars lopp vilket är lite kittlande då vi kanske kan vänta oss ett riktigt bra odds på kvällens dubbel. Speciellt då jag väljer att kliva favoriten i första avdelningen helt då han startar med ett riktigt tufft läge och dubbla tillägg när han har varit bäst i front. I andra avdelningen tycker jag 8 Prince Will sticker ut ganska rejält men i avsaknad av lopp i kroppen väljer jag att gardera med en som har näst vassaste kusken i loppet. Trots lite fler kombinationer så får vi bra värde då oddset är tilltalande.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

15 Alm Randers kom med sex raka segrar inför senast. Svårt läge nu. Gick mot sjunde raka senast men blev upphunnen kort före mål men det var nog också bland de tuffaste loppen på väldigt länge. Riktigt annorlunda läge och upplägg denna gång med 40m tillägg och många att runda. Har gått bäst i ledningen eller i alla fall när han vara är med där framme. Det plus att det är aningen långt mellan starterna nu gör att man bör nog gardera den här alternativt kliva helt. Inget spikbud ikväll i alla fall.

Motbuden :

6 Nordby Flamme kommer från seger och lopp i kroppen. Van vid rätt tuffa sällskap på svensk mark och segern på Årjäng i somras var riktigt vass samt kulmen på flertalet bra insatser. Efter det ett par galopper så man gick till vila. Fått två lopp i kroppen nu samt Emilia Leo upp gör att jag tycker hon är väldigt tidig. Känns som det är en bra insats på gång.

8 M.H.Herkules är en vinstrik herre som har fått lopp i kroppen. Bör gå framåt. Bra läge med springspår och bara en häst på start så bara man prickar starten så kommer man tidigt fram och välja köra framåt eller ta en invändig resa. Första barfota någonsin är så klart hyperintressant och skulle det slå väl ut och han rekordsänker tror jag han är väldigt långt framme. Speciellt då tiderna med skor duger redan dom. Bara 2% är väldigt lågt.

7 Tangen Tore är tränardkörd nu men bra spår. Kan nog komma rätt bra på det från springspåret och även om det kanske inte var väldigt mycket sparat senast så kan loppen bli lite konstigt körda på 800m banor som Åmål. Visat helt ok form innan det så passas nog här.

11 Tarragon Tabac får Björn Goop i vagnen för första gången någonsin. Ej varit proffskörd många gånger i karriären och just Björn är mästare på att komma med lite små finessändringar på hästar han tidigare inte kört så lite intressant faktiskt. I övrigt inte mycket som tyder på att det ska vara bra form eller så vilket gör att nuvarande 23% är på tok för högt och vi behöver nog att han droppar ganska mycket för att motivera ett streck. Tror inte han vinner loppet 2/10 ens så bör nog gå ner helst under 15% vilket känns mindre troligt med Goop upp.

1 Stilig Karl står ensam på start och har tre segrar från spets på sju försök. Läget är så klart tilltalande och Jepson upp är intressant men insatserna på slutet skriker inte direkt formtopp och han är nog lite för enkel för att spåra runt om i det här gänget. Barfota runt om återigen men har inte gett någon speciell effekt tidigare. Inte jättetidig trots bra kusk, barfota samt läget. Trots det Jepsons val vilket förvirrar mig en aning.

Skrällen :

2 Lysjö Kasper har gjort det bra trots hyffsat tufft motstånd. Tränarkörd nu. Bara streckad på en ynka procent så här kvällen innan så lär nog trenda uppåt kraftigt under måndagen annars är det märkligt. Tränarkörd nu men intressant på läget då han är rätt kvick ut ur volten och skulle han vara tidigt framme hos 1 Stilig Karl kanske Jepson väljer att släppa då han vet hur bra Lysjö Kasper varit på slutet. Oavsett hur det blir kört tycker jag han borde få ett tilltalande lopp men vi får se var procenten landar. Allt under 10% tycker jag är klart spelbart.

Vår Vinnare : 6 Nordby Flamme

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

8 Prince Will gillar distansen och får Goop upp men har vilat dubbelt. Hade en riktigt bra period i vintras med många starka insatser men efter lite vila gjorde man en start i somras och stötte på problem återigen. Har inte fått ett riktigt lopp sen i mars så formen är helt klart ett stort frågetecken här vilket gör favoritskapet något tveksamt. Dock hög grundkapacitet och för snart ett år sen stod han för största skrällen någonsin i V86 vilket följdes upp av flertalet starka prestationer. Motståndet nu är ganska svalt mot vad han är van vid så kanske kan duga direkt, speciellt med Goop upp i sulkyn. Han vinner ju en del på Färjestad.

Motbuden :

11 Ready Trophy ska stå sig bra i nuvarande omgivning. Stängt spår i starten dock. Kan vara tufft att hitta rätta loppet med innerspår på bakspår på tillägg. Distansen är dock lång så tid finns nog att hitta ut och med en av de vassaste kuskarna i vagnen bör man nog strecka om man garderar loppet då han bara är streckad på 3% just nu.

13 Oskar Run lever på sin styrka men startar från svårt läge och vinner inte ofta. Tillhör nog bland de bättre i fältet och kommer från en bra insats. Gillar distansen och kvalade in till Klass I final i somras. Många att runda här men tidigt ändå.

9 Kosgi har lite missvisande formrad och tränaren riktigt uppåt. Outsider. Kan dock inte utnyttja springspåret säger Morgan men för övrigt tycker man att han känns väldigt uppåt i träningen och med två lopp i kroppen tror man formen är i antågande. Med rätt lopp i ryggar och lite klaff kanske det blir en riktigt skräll till bara 2%?

6 Curie var lite blek på V75 senast men bra innan det. Berglöfs hästar har visat riktigt bra form och har fyra segrar på åtta starter senaste månaden så känns lite fel att såga henne på en svag insats. Klarar distansen och ner lite i klass här så vid bredare gardering tycker jag hon är aktuell.

1 Broadway Frazer står bra inne i loppet och är obesegrad i front efter två försök. Ok insatser på slutet även om det varit i väldigt enkla sällskap så är läget väldigt annorlunda ikväll med bara tre hästar på start. Borde nog testas i tät här och största orosmolnet för mig är att man måste växla till vanlig vagn nu och insatserna på slutet har kommit bakom jänkarvagnen. Kanske vägs det upp av att man har spetsläge? Tja, varför inte om man vill ha ett kul streck i loppet.

Skrällen :

4 Amigo Racer är Morgan Ivarssons val i loppet av två. Bättre läge? Nu tror han lite mer på sin andra häst mest för att den har svarat bra på träningen men jag tycker inte den här är så mycket sämre och med innerspår på tilläggsvolten kan man kanske bli utlämnade åt chansen men samtidigt tror jag en resa på innerspår och lucka vore optimalt. Senast fick han ledningen gratis varvet från mål när ledaren felade och höll sånär undan till seger. Med den insatsen på näthinnan tycker jag 6% är ok men kanske inte mer då han inte vunnit lopp på över två år.

Vår Vinnare : 8 Prince Will

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-6-7-8

DD 2 : 8-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se