Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 13/2

Trav Malmö

Riktigt tråkig avslutning på förra veckan där jag verkligen skrev upp vinnande 6 Miss Lovelace som ”ett måste på alla seriösa system” men hon blev totalt tappad i loppet och bara 2% samt 25ggr pengarna. Tyvärr så orkade inte 4 Red Hot Roadster stå emot 7 Vicar sista biten efter en tung resa och mina tre streck med lägsta oddset över 100ggr var 2:a 3:a och diskad. Hua.. den sved lite.

Nya tag och som så många gånger förr inleder vi på Färjestad när det är måndag och jag tycker förmodade favoriten 7 Haradi ska ha väldigt vettig vinstchans i inledningen. Hoppar istället favoriten helt i sista avdelningen på dubbeln trots drömläge då senast var första segern på fyra år(!) så spelvärdet är kasst. Tror istället mest på skrällarna 3 Thebankonbroadway och 9 Prince Will som får mest av spelkassan men jag har delat in mina spel i ABC-grupper för jag kommer vikta insatserna väldigt. C-gruppen blir liten tv-peng bara och absolut inte mer. Motivering hittar ni nedan.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

7 Haradi blir rättmätig favorit här och det är svårt att hitta vettiga minus. Några finns det så som att han kanske var aningen sämre senast men det var tät dimma och svårt att se något vettigt men mer passande distans nu med. Spåret är en bit ut på vingen men då värsta motbuden har bakspår så bör man kunna köra sig till front i tidigt skede och skulle någon invändigt välja att svara så tål han trava i dödens över korta häcken med. Borde bli svårslagen och klart första strecket och jag spikar.

Motbuden :

9 Con Padre är nog värst emot på bra startryggar och första jänkarvagn. Startsnabbast bakom bilen är nog de två innersta ekipagen så man borde kunna komma igenom fint och hitta en bra postition. Endast en seger och den togs från spets och jag tycker nog hon är bättre i front eller med invändig resa och lucka och inte ut i spåren och runda. Detta gör att insatserna kan se lite ojämna ut. På läget nu har man nog dock inget val utan att ta tredje ytter eller liknande och spurta till slut. Ändå första motbud på läge och första jänkarvagn.

10 Chickandquick har ingen rolig rad och har vilat men rätt ok i grunden. Även här är det väldigt skralt med just segrar men har trots det tävlat i lite tuffare sammanhang på slutet och vilat efter det. Mycket galopper i karriären men så raden 1-2-1 på 18 starter är kanske inte alls så tokig trots allt till bara 3%. Tidig vid gardering av favoriten.

11 Gabbys Star blir andrahandare men jag rankar ner lite på spåret och insatsen senast. Mest segrar av alla i fältet samt Jepson upp återigen är ju plus så klart men tycker nog han borde hållit undan senast för att få helt godkänt. Tycker det ser tufft ut att runda ett helt fält från spår 11 över korta häcken när man inte vinner efter att ha bestämt i spets starten innan. Nu är ju fältet ganska klent så visst sticker han ut en aning med som nästan 20% är spelvärdet dåligt.

5 Sören Palema inledde karriären hos Crebas. Debut senast för Balogh och var ok. Snabb ut i volt så kan nog öppna bakom bilen med om man vill. Kanske inte så snabbt att man kan spetsa och släppa men tillräckligt för att skaffa sig position. Skulle sen favoriten ha en sämre dag eller få ett riktigt opassande lopp så är jag inte främmande för att den här kan skrälla till väldigt låg procent.

Skrällen :

2 Murakami har blott en seger på 29 starter men uppåt senast och rygg ledaren nu? Bör ha bra chans att spetsa för att sen släppa till favoriten och kunna lifta med i bästa ryggen. Det mesta handlar nog om att ta sig förbi innerspåret men även om det misslyckas borde det kunna bli tredje inner i alla fall och det går ju skrälla därifrån med. Det krävs ju dock för alla motbud eller skrällar att favoriten kommer bort samt att det klaffar men spåret här ger ju förutsättningar och kommer från en positiv insats så formen verkar bra. 3% bara.

Vår Vinnare : 7 Haradi

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Hamilkar Boko är snabb ut i volt och bör köras i spets här. Vann från den positionen senast och även om man släppte näst senast så tror jag inte man vill annat än prova denna gång. Jepson känner hästen väl men man ska ha med sig att vinsten senast var första i Ivehags regi och även första på nästan fyra år (mars 2019) så visst borde det vara en favorit i fara här trots läget och vinsten senast. Går dock bra hela tiden utan att vinna så man ska nog inte såga honom helt men möter en del tuffa nu och när man går på favoriten i första så hade man fått spika den här med eller kliva och då väljer jag hellre det senare. Pass men streckas på V64.

Motbuden :

3 Thebankonbroadway ska bli min bank ikväll. Mycket intressant här. Till bara 7% i skrivande stund blir detta min absolut klara förstahäst på riktigt fint spelvärde. Sofia Aronsson är en av de bästa tränarna vi har och gör det riktigt bra med sitt material. Den här är inget undantag och hela åtta segrar samt hälften av starterna i top 3 smäller högt här. Tror det kan bli lite kubbning första biten mellan andra ekipage på start och håller bara Dwight Pieters sig lite kall så tror jag det kan lösa sig perfekt när köhästarna ska anfalla sista varvet och fältet dras isär lite. Insatserna på slutet har det inte direkt slagit gnistor om så jag vågar inte spika men likväl min vinnare av loppet om jag måste ta en häst.

9 Prince Will har dunkel form men ner i klass ordentligt här. Pass upp. Samma senast men då fick man galopp och så var den dagen förstörd. V75 innan det och var ändå påpassad trots tillägg mot hästar som 3 Demir K.M.E på start och innan det i loppet som Ninja Zon skrällde i före Gazza B.R. Formen är som sagt dunkel varpå det är svårt att riktigt sätta in honom i loppet men till 4% känns han otroligt bortglömd och jag är villig att tro på bra insats nu. Fjärdespåret i volt på tillägg klarade han av dubbelt på V75 så inga problem trots galoppen senast. Nog mer en tillfällighet och nio segrar smäller högt. Snudd på tipsetta för mig.

4 Lincoln Abe Boko höll undan senast men det var precis. Tung bana dock så ursäktad? Fick nämligen bestämma helt i spets så borde nog gått undan enklare för att man skulle varit helt nöjd men kan varit banan som spelade honom ett spratt och han vann ju trots allt. Brukar duga väldigt bra i denna typ av konkurrens men tar sig knappast förbi innerspåret i starten även om han kan öppna i volt. Skulle någon bli struken invändigt och han kommer ned ett hack får man omvärdera. Hur som haver ska vinstchansen vara helt ok och ganska tidig.

7 Leonas Sami kommer från seger på riktigt imponerande sätt. Har visat lite form på slutet och fick utdelning senast mot passande motstånd. Var också första segern på ett tag och börjar komma till åren men tiden i mål var bra och häst i form ska inte nochaleras. Borde hamna vettig till med. Dock inte så mycket bättre än hästarna på start så streckas väl som 3-4:e hästen i loppet.

5 Bear Hope har inte vunnit lopp sen The Mamas vann Melodifestivalen men nu då? Kommer knappast få bättre förutsättningar för att skrälla än han har ikväll med innerspår på tillägg så han kan smyga med in i det längsta. Har visat bland annat på V75 som yngre att han är ytterst tvärspeedig med sådana resor så när jag såg spåret här kände jag att 1% måste bara spelas en liten peng på i alla fall när man har en så pass bra spik i första. Inget streck att höja till skyarna men likväl intressanta förutsättningar ikväll.

Skrällen :

12 Ragazzo Da Sopra har sedan länge lämnat Goop och tufft läge men 2%?? Går dessutom ner rejält i klass här och senaste segern togs i höstas med just Jorma i sulkyn från spets till nästan 50ggr pengarna och då slog han hästar som Seismic Wave, Lucifer Lane och Hazard Boko för att nämna några. Det finns absolut höjd i hästen och är självklara skrällen i loppet för mig till så låg procent. Skulle han trenda uppåt under måndagen så är han inte alls lika intressant. Under 5% vill vi ha för det är ingen unghäst längre och det är tufft att ta 40m på dom på start.

Vår Vinnare : 3 Thebankonbroadway

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7 Haradi

DD 2 : A : 3-9 B: 7-4 C: 5-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se