Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad fredag 28/6

Häst från Axevalla

Precis som man börjar misströsta över tipsen så slår man till med en DD till 42ggr degen när min idé i första avdelningen 7 Chanel Trio gjorde en topprestation. I andra avdelningen blev det målfoto mellan mina två streck men marginalerna var på min sida vilket gav dubbla oddset. Kul!
Egentligen var meningen jag skulle hoppa över dagens tips då jag ska åka och arbeta i en EM-studio under helgen men efter framgångarna under gårdagen kunde jag ju inte lämna er lottlösa.
V75-tävlingar på Färjestad under lördagen och podden är redan ute. Men man mjukstartar med E3 Consolation under fredagen där vi hittar spiken att luta oss emot. I andra avdelningen tar jag egentligen bara tre streck men favoriten 10 Chimi får åka med på lappen för liten peng så jag får insatsen tillbaka.
Jag kommer ändå vikta insatserna då jag tror väldigt mycket på 9 Joker Mearas.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 Follia Wind – galopperade kort i kvalet men ska vara vassare nu.
Höll väl ok från dödens sista varvet senast men det är alltid svårt att sätta in Goccidoros hästar på svensk mark. Många är överlägsna men vissa sviker. Precis som sig bör. Tycker dock att man borde kunnat utmana lite bättre men till denna start ska man ändra lite i utrustningen och med loppet i kroppen väntar en bättre insats. Men jag gillar en annan bättre.

Motbuden :

6 Alina Garde – fick öppna 07 första halvvarvet senast.
På tok för fort så klart och det var bara för Goop att släppa till Kinky Rain efter varvet. Storfavoriten i loppet och även en av favoriterna till slutsegern Oriana Boko fick andra ytter och avgjorde enkelt när man attackerade i sista sväng och Alina Garde avslutade piggt som trea trots tuffa öppningen i benen. Väldigt bra insats på nu balans och jänkarvagn vilket man kör samma nu. Tagit båda sina segrar från spets och slipper man samma toköppning denna gång tror jag vinstchansen är bra. Spik!

1 Arctic Angel – svag insats senast i Guldstoet men tufft emot med.
Två raka innan det i enklare gäng så kanske att man överskattade hästen en aning? Största hotet mot min idé i spetskörningen men vill man verkligen prova där återigen? Förmodligen men innerspåret på Färjestad är inte det enklaste att hålla upp så ändå fördel utvändiga.

Skrällen :

5 Fascination I.T. – orutinerad häst som debuterade senast i stentuff omgivning.
Man smög inte direkt igång den här utan ut i hetluften direkt i stenhårt E3-kval och även om man körde ganska försiktigt då så är spåret bättre nu och lite enklare emot. Borde gå framåt med för varje lopp man får innanför västen så skrällbud här.

Vår Vinnare : 6 Alina Garde

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Chimi – vann från liknande läge näst senast på Valla.
Slog ett väldigt namnkunnigt gäng då men loppet var väldigt märkligt med dels konstiga galopper och en någon häst som stannade helt vilket splittrade upp fältet i sista sväng. Tog också emot sista biten men det kan vara honom förlåtet. Vinsten senast sa dock ingenting alls så frågan är om han verkligen ska vara så här stor favorit från bakspår? Måste nog garderas.

Motbuden :

9 Joker Mearas – kraftigt förbättrad senast och stallet är fortsatt uppåt.
Man hade lagt om träningen inför senast vilket verkade falla väldigt väl ut för lämnade tredje ytter och bara svepte alla fram till ledningen och över upploppet finåkte Martin P Djuse bara. Inga superryggar i starten nu men svårt att se hur han ska hamna så mycket sämre än senast och en liknande avslutning skulle räcka väldigt långt. Första strecket.

8 Doctor Gio – har inte alls levt upp till förväntningarna och svårt spår nu.
Tillbaka i nygammal regi hos Gocciadoro men Kolgjinis lyckades inte heller få ordning på den här herren och även om kapaciteten är skyhög så vill man ju se att han levererar. Skulle kunna komma den här starten då det var lite långt mellan starterna senast och enligt Alessandro så kommer täta starter att föra honom framåt men jag vill se det först och förmodligen kommer han dra väldigt mycket streck här då det är spårtrappa så kanske lite dåligt spelvärde men svår att såga helt.

4 King Only The One – något missvisande rad och bra senast efter galopp.
Kan kanske vara lite på gång formmässigt för hämtade upp starkt senast i riktigt tufft gäng och från bra spår här borde han hamna vettigt till. Marias stallform är i alla fall bra och kanske smittar det av sig med Jepson i vagnen med. Streckvärd.

11 Funcio och 12 S.G.Mistral är bra hästar för klassen men lägena gör att dessa streck nog bara är aktuella om man vill gå långt utanför det troliga. Båda har dock tillräckligt bra fart för storskrälla.

Skrällen :

2 Labyad Bros – inledde karriären lovande men strulat det sista.
Inte varit helt stabil på slutet och kanske att alla segrar har gjort att man får svårt att bära pengarna. Bra spår nu då det inte skiljer så mycket i pengar mellan honom och hästarna från sämsta spåren och enligt stallet så ska han vara bra i ordning även om man kanske främst tycker det är platschans så kan han överraska.

Vår Vinnare : 9 Joker Mearas

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Alina Garde
DD 2 : 4-8-9-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se