Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 7/6

Så fick ändå 2 Önas Py vinna ett lopp igår men det krävdes att sex av nio hästar galopperade. Ska inte be om ursäkt för det för hon var fin igår men man såg att det gick trögt sista biten trots allt så alla andraplatser är nog ingen slump. Roligt ändå att man hade med vinnaren 3 Noble De La Vallee i andra avdelningen som skrällbud till 36 ggr som vinnare. Kanske gladde någon?
Två lite småluriga lopp till kvällen där det skulle kunna vara lite vingelläge för favoriten i första avdelningen men har gjort bra lopp i dödens med och är svårt att gå emot.
Desto öppnare i avslutningen men jag kliver favoriten 5 Ove Palema och tar ett par andra.
Intressantast är 6 Precious Thing till 3%.
Raka DD:n blir alltså 7-6 till 53ggr.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Mister Lucky Sox har gjort allt rätt hittills och passande spår. Svårslagen återigen?
Löfte som hittills inte varit sämre än tvåa i sina fem lopp och sägs vara stallets nya reklamhäst.
Tre raka segrar från spets så man lär ladda vad som går från springspåret.
Hade springspår på Mantorp sista starten förra året men då missade man totalt i volten och fick dödens i stället.
I årsdebuten sen var det återigen volt och kom då iväg bra från ett snävt fjärdespår så visst kan hästen öppna i volt och nu kan Pierre följa en av världens bästa voltkuskar då Adielsson har sjätte så det ska nog gå bra men inledningen kan bli lite hängande.
Ändå första strecket i loppet på tidigare meriter och svår att tippa emot.
Motbuden :
1 Björkhagas Alfred är kraftigt kuskförstärkt till denna start och barfota runt om från fint läge.
En rätt så fin häst men som har sett lite oinspirerad ut i loppen så här i början på karriären. Inte alltid hästarna begriper vad dom ska gör i loppen så därför är det väldigt intressant med Kontio upp tycker jag. Han är en mästare på att hålla hästarna alerta i loppet och skulle han lyckas svara upp ledningen så är han inte den som brukar släppa ifrån sig täten.
Får i värsta fall en behaglig invändig resa och ska nog räknas tidigt.
4 Titan Tilly har hög kapacitet men strular ofta och har ett svårt fjärdespår i volten.
Strulat lite väl mycket i loppen på slutet men nu har Josefine Ivehag lagt om träningen och låter smyguppåt. Man tror alltid på chans med den här och klarar Örjan bara av att få i väg honom är 8% intressant. Barfota bak för andra gången med och gick felfritt med den balansen då. Passas.
6 Oscar Sjöhammar gynnas av Adielsson upp men inte visat sig vara så startsnabb i volt. Vingel?
Nu har han som sagt en av världens bästa voltkuskar i vagnen så det kanske går vägen ändå men som klar andrahandare känns han något överstreckad då det luktar vingel.
Behöver verkligen inte å andra sidan ha någon ledning för att vara med i segerstriden men dödens blir nog med svårt. Ska kanske med på lappen vid gardering men spelvärdet är lågt.
11 Lexington Yoda har levererat bra avslutningar senaste loppen och närmar sig segern.
Kanske svårt att begära seger från svårt läge men bara 3% är lågt på en häst av den här kalibern.
Söker ryggar under slutvarvet och skulle kunna utmana om segern.
Skrällen :
8 Sundance D.E. är kanske inte så märkvärdig sett till övriga men lockande läge för skräll.
Vann senast i enkel omgivning men visade bra skalle efter lite ryckigt kört i loppet. Kusken Ellica Sandegren kör i stort sett bara denna häst så hon känner honom väl och kan hon rygga Kontio i starten skulle man kunna få ett perfekt lopp på innerspår med lucka till slut.
Vår Vinnare :
7 Mister Lucky Sox

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Ove Palema svek senast som favorit på V75 trots tidig ledning. Formen?
Kom tidigt till spets senast men klarade inte av temposkärpningen som blev sista halvvarvet utan fick tidigt mjölksyra och var tidigt slagen. Lite oroväckande samt har ”bara” en seger på tretton starten men fem andrapris. Viljan? Samtidigt är det som sagt hästar i början på karriären och rätt som det är trillar polletten ner och kapacitet har han ju visat.
Nu åker också jänkarvagnen på vilket han har gått med två gånger tidigare vilket resulterat i en andra samt en tredjeplats så positivt med den utrustningsändringen.
Skall också sägas att Ove är knapp favorit i ett jämnspelat fält men har bästa läget av de mest betrodda så räknas så klart tidigt.
Motbuden :
10 Icouldbetheone har gjort två väldigt plusbetonade insatser i år i hårda sällskap. Värd seger. Senast var han grymt bra på V75 då han trots tuff resa fram i dödens kopplade grep och såg ut att gå mot seger men fick nöja sig med andrapriset. Ändå stor i nederlaget och trots att man får anfalla bakifrån den här starten måste han räknas tidigt.
6 Precious Thing kommer från två galopper så nu åker skorna på och visade fin form innan det. Normalt sett inte alls osäker tycker jag men man testade att rycka skor de två senaste starterna vilket inte alltid faller väl ut. Rätt så bra tjej som ska kunna utmana grabbarna här och ni testar man istället att hänga på jänkarvagn för första gången och med tanke på att hon ofta tar sig till spets tycker jag det känns extra intressant utrustningsdetalj.
Bra träningsrapporter med gör att 3% känns som ett ruggigt fynd och jag rankar upp kraftigt.
12 Albacete tillhör de bättre i loppet men Båth ligger lågt på förhand från iskallt spår.
Jag är dock inte lika neråt som Svante och tror vi kommer få se en bra prestation av Albacete ikväll. Visst, han kanske gör sina bästa lopp i ledningen eller dödens men det är en häst som vunnit på rikstoton och varit ute i tuffare sällskap än detta.
Har nog galopperat bort lika mycket som han har tjänat så kanske är en lugn inledning i bakre ledet inte alls så opassande ikväll. Tidig för mig. 9 Reshevsky är en av Kenneths mest lovande hästar och kommer med konserverad form.
Även om det inte är någon hemlighet att jag inte är överförtjust i Haugstads körstil så är han duktig på att träna och få fram talanger. Här har han en lovande sort som gjort det riktigt bra hittills.
Inte så van att starta från bakspår men vann ju från tillägg på Valla och man visste nog att läget skulle bli utmanande när man anmälde till spårtrappa.
2 A Nunja Kid har gjort det helt ok med en seger i år på fyra starter. Bra läge och balans. Har kanske inte varit riktigt lika bra två senaste som vid segern och kanske att den korta häcken passar bättre men läget är tilltalande och känns småintressant ikväll till bara 7%
Skrällen :
15 Usain Tilly är lite ojämn i prestationerna men duger mot dessa om han har en bra dag.
Läget är så klart uruselt men gick i mål senast på en bra tid trots lite strul under vägen och innan det var hon blek men då blev allt i fel den gången med tuff öppning på loppet.
Bra innan den starten så som sagt ojämn i prestationerna men duger en bra dag till 2%.
Vår Vinnare :
6 Precious Thing

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 7 Mister Lucky Sox
DD 2 : 2-6-10-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se