Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 30/5

Häst 13

Ack så nära vi satte raka DD:n igår till 20ggr då min idé 6 Picobello gjorde en strålande insats utvändigt om favoriten och knäckte densamme men blev upphunnen precis innan mål av skrällen 7 Vincenzo. Nog var han allt värd första segern igår och en av de suraste förlusterna på DD.n i år men passas framöver om fortsatt barfota. Kvällens lopp på Sundbyholmstravet bjuder på en stor favorit i avslutningen som det ser väldigt bra ut för på förhand och blir svår att gå emot. Favoriten i inledningen finns det dock stora frågetecken på och tycker jag inte alls är värd sitt stora favoritskap efter två mycket tveksamma insatser på slutet. Jag tror man kan få problem att komma förbi en felfri 2 Toruk Makto i starten och Kontio i spets brukar inte släppa så favorit i absolut fara tycker jag och streckar istället ett par skrällar.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 The Flying Eagle lovade mycket efter fjolåret men inte alls levererat. Vann pliktskyldigt i årsdebuten på stumma ben till slut trots att man fick bestämma i ledningen och det kanske var en fingervisning om att inte allt var ok trots allt med facit i hand. Två senaste starterna har varit allt annat än bra då man testat lång distans. Tufft lopp nästa senast men stannade betänkligt redan efter ett varv och senast galopp för första gången i livet. Ytterst tveksam form är ingen överdrift och trots att ett av värsta motbudet är strukna så känns det fel att luta sig mot en så pass stor favorit. På plussidan är ju så klart läget och mycket talar för att man tidigt kommer till ledningen där man är obesegrad efter tre försök. Visst kan han rinna undan från spets men med tanke på insatserna på slutet och att vi har en stark favorit i avslutningen så blir spelvärdet tillsammans med denna favorit väldigt lågt.

Motbuden :

2 Toruk Makto har problem med travet men Kontio upp är plus. Kan öppna snabbt bakom bilen och skulle hon gå iväg felfritt här tror jag det kan bli spets och får hon löpa ut ifred i spets så tror jag Kontio kan spåra runt om. Mycket galopper på slutet dock så inget att lita på men bra fart annars.

1 Xanthis Flicka kan inte utnyttja innerspåret men får bra resa. Duger väldigt bra i kvällens konkurrens och mycket hänger så klart på att Uffe hittar ut i slagläge i tid för i så fall finns det fart för seger. Även här har man ett par galopper i raden så stort plus med rutinerad kusk. Rätt så tidig.

9 Global C.Lucky kommer med två raka galopper och osäkra startryggar är ett orosmoment. Stekhete Mats E Djuse övertar tömmarna från brorsan till kvällens lopp och även om hon nog gjort sina bästa lopp i spets så kan hon få en bra resa med lite tur. Mycket hänger så klart på hur Kontio får i väg 2 Toruk Makto från start men eftersom jag tror mycket på henne ikväll så får man anta att även den här får en behaglig resa bakom. Går vassa tider felfri så tänkbar med klaff.

11 Eskobar Zet är Magnus val i loppet och läget behöver inte vara fel. Brukar vara med på målfotot oavsett läge men tycker han har varit som bäst när han har fått ligga på rulle och spela ut sin speed till slut. Alltid vanskligt med ett spår som detta över korta häcken så klart men är rätt snabb bakom bilen och med lite tur kan man nog slinka igenom till en ok position. Något överstreckad ikväll dock på läget så rankas ner en aning på dåligt spelvärde.

Skrällen :

7 Forcebewithyou satt fast med allt i årsdebuten. Bra fjolår. Avslutade året med ett par galopper och var kanske sliten men levererade direkt efter förra årets vintervila så ska bli intressant att se ikväll med lopp i kroppen. Kan en del och till 1% känns han väldigt tappad ikväll faktiskt. Vinner klart oftare än 1/100 och blir kvällens skrällbud. Jag streckar.

Vår Vinnare : 2 Toruk Makto

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Emir har gjort det mesta rätt och vann enkelt i årsdebuten. Bra uppgift. Borde gå framåt med loppet i kroppen och trots ett snävt femtespår i starten bör respekten från övriga vara så pass stor att chansen och bli släppt till spets ska vara riktigt stor. Tror annars inte att Magnus räds dödens heller om så krävs och felfri måste det vara en toppchans i denna omgivning.

Motbuden :

2 James Bay har höjt sig på slutet och jagar första segern. Westholm har som bekant bra snurr på stallet och den här herren är inget undantag för närmar sig första segern i karriären med stormsteg. Räknas tidigt bakom favoriten.

6 Loaded Olle kommer från en ganska blek årsdebut. Barfota runt om nu. Första gången med den balansen är så klart ett plus vilket också indikerar på att man förväntar sig en bättre insats nu med lopp i kroppen. Däremot är jag tveksam till att man vill ha favoriten utvändigt om sig hela loppet när hästen gick sig så pass trött i årsdebuten. Men spets och släpp till favoriten så kan allt hända och tidigt streck vid gardering.

10 Eagle Brodde har visat bra fart för tränaren men årsdebut nu. Har gått bra för tränaren Lars-Åke Söderholm men inte matchats så hårt hittills i karriären och med årsdebut och bakspår ska det till rejält med klaff för man ska räcka ända till seger i detta gäng. Vill ändå nämna honom som tänkbart skrällbud till bara 2% på visad kapacitet.

Skrällen :

4 S.G.'s Anova har lite missvisande rad och har varit struken sen senast. Tränarkörd nu vilket är litet minus även det samt ett krångligt fjärdespår i volten. Inte mycket som låter positivt så kanske märkligt skrällbud men till 1% känns han lite bortglömd då han faktiskt haft väldig otur i spårlottningen ett bra tag nu så raden känns lite missvisande. Skulle man få iväg honom från spåret kommer han sitta mycket bättre på det än vid senaste starterna och med tanke på att han varit med på målfotot från byngliga lägen så kanske man kan vara ett par hack längre fram nu med lite klaff. Chansning så klart men 1% är toklågt.

Vår Vinnare : 5 Emir

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-2-7-9

DD 2 : 5 Emir


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se