Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 27/9

Häst 20

Spiken 3 Astronascente Zac gjorde jobbet igår och det blev en dubbel Goop till nästan 14 ggr pengarna. Tackar! Favoriten 6 Skate Trix underpresterade kraftigt och Redéns 9 Ready Tonight blev loppets skrik vilket gjorde att värdet blev bra. Till kvällens lopp på Eskilstuna är det väldigt ojämnt i inledningen men desto jämnare i avslutningen. Har hittat ett intressant motbud till megafavoriten som jag dubblar systemet med men man får väl vikta insatserna lite på de olika kombinationerna.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Castor The Star var med i Derbyfinalen senast. Jättefavorit nu. Avslutade strålande i sitt försök till Derbyt men fick platsen gratis efter att Adrians Akilles Face bröt ner på Nugget Zon och krokade ihop mitt på upploppet vilket förmodligen kostade Marcus Lindgren finalplatsen. Men, Westholms Castor ska inte be om ursäkt för sin avslutning som var av bästa sort. Att han sen inte fick med sig något i finalen som Frasse vann är ursäktat. Raden ser inte ut så mycket för världen men det är idel rikstoton och startspåren 12-10-12-12-11 så rejält ner i klass ikväll. Dock 70% (!) i skrivande stund vilket är otroligt högt så även om vinstchansen är bra så motsvarar det inte alls strecken. Motståndet är dock lättare än på länge och kommer nog iväg ok från spåret så jag låser loppet på två hästar på dagens dubbel men garderar väldigt brett på V64.

Motbuden :

4 Lukaku Di Quattro ska laddas för spets trots spåret säger Kai P Jussila. Senast gick det inte hålla upp innerspåret och fick tredje inner men kunde inte ta något i en speeduppgörelse. Inte det loppet Lukaku ska ha utan är som bäst dels på längre distanser men även när han kan dra på i sitt eget tempo hela vägen. Försökte komma med i Walter Lundbergs Memorial som kördes i lördags så formtoppad till detta. Här ska Kai försöka ladda mot ledningen trots spåret och i avsaknad av riktigt startsnabba konkurrenter tror jag han kan få ta över från 7 Solkattens Ferrari in i första sväng. Visst, det är lite som ska gå vägen för att han ska göra upp om segern men att han bara är streckad på ynka 2% i nuläget gör att han är omgångens fynd och rankas upp på det.

1 Again Kronos kommer från plusbetonad insats och Djuse upp igen. Riktigt bra insats senast då det var tredjespår stor del av loppet innan man kom ner i dödens och sedemera andra ytter. Det var första med jänkarvagn så om det var det eller ”Djuseeffekten” får vi se ikväll men hur som haver visat bra form. Inledde karriären hos Redén så välstammat så klart men inte riktigt fått ut det på tävlingsbanan hittills. Jonna är dock duktig och går mot ytterligare ett bra år som tränare där hon kommer ha tangerat årets fina siffror redan innan oktober är till ända. Innerspåret i volt klarar han av men kommer inte kunna hålla upp ledningen utan att vissa av konkurrenterna gör bort sig. Normalsnabb ut i volt men brukar behöva 100-150m på sig att riktigt få upp farten och då brukar springspårshästarna redan vara förbi. Lite chansartat med tanke på det men kan kanske tråckla sig ut före favoriten och försöka ta över men tror det blir svårt. Får bra lopp garanterat dock.

10 Zagor Grif drar lite streck på insatserna på slutet. Inget för mig dock. Positiva insatser på slutet men lite av medhängslopp också och nu ska man ut och runda ett helt fält för att vinna vilket känns aningen långsökt. Ingen feeling alls för att han räcker till seger trots Uffe upp igen. Visbyhästarna 6 Echo Gamble och 3 Rocky Rauk (man älskar ju namnet) är potentiella jätteskrällar för den som vill gardera väldigt brett. Men inte mer än så.

Skrällen :

7 Solkattens Ferrari har en missvisande rad och bör ta spets. Släpper och liftar med? Gjort tre starter sen comebacken varav två slutat i galopp. Står äntligen på start nu dock och så sent som i början på året var man tvåa i ett klass-I försök på V75 och plockade sen pengar i finalen så visst finns det fart som räcker för att vinna här. Ytterligare ett plus är barfota fram nu och är startsnabb i volten och bör komma till ledningen rätt så enkelt initialt. Tror det kan bli en bra resa härifrån oavsett om man väljer att prova i ledningen eller att släppa så till 3% är det perfekta skrällbudet med en tråkig rad men plusfaktorer till ikväll.

Vår Vinnare : 5 Castor The Star

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

11 Reshevsky vann senast och ska vara favorit här. Men löser kusken uppgiften? Mycket bra så klart från dödens senast då han var lite uppanmäld dessutom. Favorit i loppet då var faktiskt 4 Lukaku Di Quattro från föregående avdelning så man står väldigt bra inne på pengarna här. Gillar ju hästen och tycker att han gjort det mesta rätt hittills men Kenneth har en förmåga att försöka köra som Örjan utan att riktigt ha häst till det. Senast hade man inte heller vunnit om inte Goops häst hade tappat travet och galopperat. Insatsen hade fortfarande varit plusbetonad men jag har så förfärligt svårt att köpa Haugstad som favorit till att vinna loppet. Speciellt då han har lite problem i kurvorna så det gäller att man prickar springspåret och inte blir hängande. Ska nog med på lappen då han är nog bäst i fältet här men bör garderas tidigt. På just dagens dubbel blir kombinationen 5-11 mest en ”pengarna tillbaka kombination” medans 4-11 ger ett ok odds.

Motbuden :

7 Feel The Benefit hade formtopp i våras. Tillbaka efter liten paus nu. Kan så klart behöva ett lopp i kroppen men bara vilat två månader så tror formen ska vara rätt så bibehållen. Efter en bra vår provade man vingarna på V75 under sommaren och brukar matchas för att nå dit. Rätt så fin häst som inte alls är borta här ikväll. Ganska tidig trots pausen.

6 No Pressure har perfekt smygläge här och täta starter ett plus. Hade en riktigt bra fjolårssäsong med hela fyra segrar och tycker att han varit bra även i år trots att segrarna uteblivit. Förra årets segrar kom efter täta starter så plus på den fronten och med rätt resa duger han absolut. Rätt så tidig för mig.

12 Ninepoints Yankee kommer från seger men tuffare nu. Kommer från stall Westholm och seger senast och duger normalt sett bra även i denna klass. Hade nog velat se lite tätare starter för att tycka att tre lopp i kroppen var så pass stort plus för att motivera andrahandsfavorit på strecken. Är nog med där framme men känslan är aningen överstreckad så håll koll på utvecklingen under kvällen men inget streck från mig just nu.

3 Funky Style var bra senast och fortsatt barfota runt om är plus. Passande läge och distans för den här hästen och vill väl komma till ledningen och dra i ett eget tempo hela vägen. Lite tveksam till att det ska hålla hela vägen men första strecket på start vid gardering.

2 Sun's Ambitious drar streck men Jörgen tror på stor galopprisk. Inget jag streckar då Jörgen i princip tror det är galopp i voltstart men vill prova då det ändå inte fanns passande bilstartslopp. Gjort en del bra prestationer på slutet men då med jänkarvagn och bilstart så med kvällens förutsättningar är 8% på tok för mycket.

Skrällen :

13 Al's Starlicious svårt läge med bakspår på tillägg men bra form. Har gått bra på slutet och med Magnus i sulkyn hela tiden. Motståndet är inte värre än på slutet men läget försvårar ju uppgiften. Skulle Magnus hitta ut från innern under vägen så kommer hon avsluta bra och kanske kan det räcka hela vägen?

Vår Vinnare : 7 Feel The Benefit

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-5

DD 2 : 6-7-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se