Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 27/10

Kvällens dubbel hämtas från ”Sumpan” och det är rätt så fina hästar med faktiskt. Dock så har en hel del diffus form eller inte startat på ett tag så värmningar kan vara högaktuellt att ha koll på under kvällen när det är jackpot på V64.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
2 Ready Doc är en osäker typ som ofta galopperar varpå voltstart knappast är ett plus.
Nu är det dock bara två hästar på första volten men vill Jörgen köra i ledningen så måste han gasa lite för tilläggshästarna kommer komma tidigt.
F ö passar nog distansen bra och från ledningen är han givetvis hästen att slå.
Med tanke på alla galopper vill jag nog gardera ändå.
Motbuden :
6 Mr Marvelous återkommer efter lite vila och har väl inte riktigt fått utdelning på sin kapacitet den här säsongen med ”bara” en vinst. Nu brukar han tävla i mycket tuffare gäng än detta och formen på Reijos hästar verkar på topp och känslan är att han kommer göra ett bra lopp ikväll mot lite enklare motstånd. Bra värde och min vinnare.
3 Zenzero Jet vet var mållinjen finns och har segrat i var tredje start. Dock nästan lika många galopper så det är lite vinna eller försvinna mentalitet på den här herren. Kenneth känner hästen väl men är inte direkt min favoritkusk när det gäller att köra besvärliga hästar och tycker han ofta är lite passiv i loppen. Kör vårdat men vinner inte så ofta som han skulle kunna göra.
Med annan kusk hade jag tippat etta men får stå tillbaka nu. Dock motbud givetvis.
5 McGarret är mycket spelad och visst visade han bra form senast efter galopp under sadel men nja. Lite väl tufft motstånd ikväll tycker jag. Pass.
Skrällen :
11 Grandfather Bill vet vi ju gillar distansen men har inte fungerat alls i år. Vilat och brukar behöva lopp i kroppen för att duga säger stallet som ligger lågt.
Dock finns ett scenario där flertalet av de betrodda gör bort sig med galopp och i så fall räcker nog 70% form för att utmana om segern.
Vår Vinnare :
6 Mr Marvelous

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Eddy West har sett riktigt fin ut i två raka segrar. Ohotad från spets näst senast och den tunga vägen gången efter. Således oöm för positioner men jag tror inte Göran Wester kommer ta en tappstart över korta häcken.
Smått oslagbar från spets och bra vinstchans från övriga positioner.
Enda brasklappen är att han kan hetsa upp sig ibland i ledningen men över kort distans bör det gå bra ändå.
Motbuden :
3 Tiger Journey har sex segrar på 16 starter och samtliga är tagna från ledningen. Obesegrad i den positionen så taktiken är nog given att man försöker gasa förbi favoriten i starten.
Då Jorma kör så är det nog inte en fråga OM han kommer till spets utan snarare när?
Kostar det inte tokmycket kan han nog göra sig gällande.
6 Frodo S. kom upp för snabbt till vingen senast och därav galoppen så ingen fara.
Räcker annars väldigt långt i nuvarande klass och har vunnit från alla positioner. Läget behöver inte heller vara helt fel om dom kör där framme en bit.
Kanske främsta motbudet?
11 Dark Roadster vann senast men fick lite loppet serverat och jag tycker inte man ska överskatta vinsten. Fin häst men att han ska runda samtliga från spår 11 över kort distans köper jag inte.
Skrällen :
10 Toreador är en sån där härlig häst som går med i alla tempon och kämpar in på linjen. Vinner inte tokofta men räcker långt i den här klassen. Tycker han är lite underskattad ikväll och har en bra startrygg i 3 Tiger Journey.
Vår Vinnare :
2 Eddy West

Spelförslag :
DD 1 : 2-6
DD 2 : 2-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se