Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 23/2

Fortsatta banproblem gör att kvällens tävlingar flyttas från Sundbyholmstravet till Solvalla.
Inte lika dramatiska ändringar i förutsättningar som under gårdagen då de två banorna är snarlika.
Spelar du vinnare/plats eller liknande där det krävs bankod på kupongen så är det Eskilstunas bankod (14) och inte Solvallas.
Kvällens dubbel håller väldigt låg klass överlag och kasta pil eller spela favoritnummer är ingen dum idé för verkligen vem som helst skulle kunna vinna med lite flyt.
Tycker dock jag har benat ut loppet rätt så bra men kommer hålla nere insatsen då det är mycket frågetecken runt om på alla hästar.
Tror mest på nyförvärvet 3 Fighter Lady i avslutningen som var fin i Sverigedebuten.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Marrakesh är den tidiga favoriten på gamla meriter för det var ett tag sen han presterade nu.
Positivt med lopp i kroppen men årsdebuten lämnade inga direkta bra besked och som favorit här är han totalt ointressant som spelobjekt.
Även varit struken efter senast så jag hittar inte mycket positivt mer än att han är ruggigt grundkapabel och loppet håller ingen vidare klass.
Motbuden :
5 Fleet Admiral är den som borde och kanske också blir favorit till slut.
Två lopp i kroppen där årsdebuten bara är att glömma då han fick ett alldeles för tufft lopp och ledsnade. Senast backade man sist och gick med i anfall genom sista sväng men tog inte mycket på täten. Avslutningen var i alla fall godkänd och han plockade enkelt ner en sån som 7 Busy Doin' Nothing som är med i loppet idag igen. Detta trots att han fick smörresa i tredje invändigt.
Han springer och ”hoppar” lite i aktionen som att det nästan ser ut som han inte får fäste i banan men Redén kan det här med balans så inget som oroar nämnvärt.
Det som i så fall är negativt är årstiden och det faktum att han inte fungerat på slutet.
Väldigt lätt för att galoppera och voltstart ett frågetecken.
Med det sagt så borde han bara vara bäst i ett lopp som detta men svårt att rekommendera spik när man inte sett någon direkt form.
Motiverad favorit dock. Så dålig klass på loppet är det tyvärr.
6 Thengill har inte startat sen förra sommaren och återkommer nu i ny regi. Riktigt intressant med Jepson upp får jag säga och det kan nog räcka med 70% form för att lägga detta gäng på rygg om inte favoriterna hittat formen med vårvädret?
Bra spurtare som jag tror har vettigast vinstchans trots årsdebuten.
2 Burnhill's Luck är den hästen med bäst spelvärde i loppet. Hade gärna tagit ytterligare 500m längre distans men har läget för att göra sitt eget lopp här.
Rätt så ok ut i voltstart så kanske kan riva åt sig ytterligare försprång på tilläggshästarna och sen hålla ett hyffsat tempo och inte bjuda in dom?
Från ledningen är han i alla fall hästen att slå och med tanke på att ingen i loppet visar någon direkt hysterisk form så kan det hålla hela vägen.
10 Zinco Jet är inte så tokig och nog den tredje hästen för mig i loppet. Årsdebut så givetvis svårt att sia om hur formen är och man kanske inte tokkör när man automatiskt kommer hamna bland dom sista ändå?
Skulle gynnas kraftigt av lite strykningar och åker med på systemet om åtta hästar eller färre i loppet.
7 Busy Doin' Nothing vurmade jag lite för senast som tokskräll om han skulle lyckas sno åt sig ledningen. Lyckades inte ta en längd på 1 Dexter Brick utan knödde ner sig i ryggen och fick luckan perfekt på upploppet men höll bara farten in i mål som trea.
Motståndet var visserligen mycket tuffare då och han fick bara stryk av båda favoriterna men förutsättningarna är väldigt annorlunda ikväll med tillägg och voltstart.
Verkar dra på sig en hel del streck ändå men spara dom pengarna.
Det är inte denna typen av lopp han ska ha för att vinna. Pass.
Skrällen :
1 Alex T.H. har verkligen inte rosat marknaden sista tiden och har dessutom varit struken för dåliga blodvärden vilket ytterligare sätter ner chanserna.
Så varför ha honom som skrällbud?
Rent tidsmässigt så ska han kunna vinna och med tanke på att han garanterat får lifta med i rygg på en hårddragande Mika Forss så kanske man hittar en pollett till slut om luckan kommer.
Långsökt kanske men å andra sidan var det nog inte många som trodde att 2 Elle Vild skulle vinna V75-6 med liknande förutsättningar heller.
Vår Vinnare :
6 Thengill

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Västerbo Vixen fick punktering senast och därav den bleka insatsen.
Varit bra innan det men lite ojämn i prestationerna så lite tveksamt ändå om hon skulle missa täten här vilket jag är lite rädd för.
Funkar bakifrån också men effektivast i ledningen där hon har 4/5 både i antal segrar och försök.
Bra chans från spets.
Motbuden :
3 Fighter Lady trodde jag skulle dra på sig mer streck efter insatsen senast som var den första på svenska mark och såg riktigt vass ut.
Hamnade långt ner i kön från dåligt spår och fick runda korvkiosken i sista sväng men gick strålande till tredjeplatsen. Med en resa i främre träffen denna gång istället måste hon bli livsfarlig.
9 Power Brodda verkar dra på sig mycket streck då hon gjorde ett bra lopp senast men det var i billigt sällskap och hästen är segerlös på tretton starter.
Grovt överstreckad.
11 Hazelnut Sisu har fått hårdhet i tuffa gäng men tränaren Petri Salmela har inte haft någon kanonstart på 2021 med endast en tränarseger på 27 starter.
Ulf Ohlsson är givetvis positivt men får svårt på den korta distansen och detta spår. Pass.
5 Global Broadcast är snabb från start men tränaren vill inte att hon ska gå i ledningen då hon vek ner sig helt i den positionen senast. Endast en seger på 18 starter så det blir nog svårt att dubbla den skörden med ett chanslopp. Pass.
Skrällen :
1 Jatzy Jazz är den som skulle kunna ställa till det för favoriten i spetskörningen men man kan nog nöja sig även med rygg ledaren om bara Oskar Kylin Blom trycker av ordentligt från start.
Får i vilket fall ett bra lopp och är inte så tokig.
Vår Vinnare :
3 Fighter Lady

Spelförslag :
DD 1 : 2-6
DD 2 : 3-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se