Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 23/1

Häst 13

Båda mina hästar lyckades inte plocka ner ledaren under gårdagen och fick nöja sig med andrapriset så inga pengar tillbaka tyvärr. Nya tag till tisdagen där jag väljer att steka favoriten i inledningen då jag lutar mig mot Mika Forss och 6 Judge Dredd Sisu men dubblar med förra Wäjerstenhästen 10 Byron Face. I andra avdelningen har jag feeling för att 10 Solkattens Olivia bara är bäst men bakspåret är svårt och loppet är ganska jämnt.
Missa inte heller att claima biljetterna till Axevalla ni som vann dom.
Inlägget ligger här på hemsidan med intruktioner.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Northman Maxus – var lite sämre senast men jänkarvagnen på nu.
Litet sample då det bara är tre starter men har haft jänkarvagn med framspår bakom bilen två gånger och galopperat båda gångerna. En gång från bakspår gick man felfritt och då var man bra som tvåa i ett rätt så hårt lopp bakom Nurmos Decathlon. Andra faktorer med så klart då man gick med olika barfotabalans den gången också men jag ville ändå nämna det. Annars vinstrik herre som så klart ska duga bra här men det är ganska tufft emot för att vara ett vardagslopp. Flera hästar med V75-rutin. Känslan är att han kan bli utmanad om ledningen här med och på insatsen senast får man nog gardera för det är inte sämre motstånd nu än senast.

Motbuden :

6 Judge Dredd Sisu – kan öppna bakom bilen bara han sköter sig.
Körande Mika Forss brukar vara offensiv med den här herren och det är väl 5050 att han sköter sig om man ska se till senaste prestationerna. Duger annars väldigt bra i dessa gäng och har varit ute i Solvallaserien på slutet där man imponerade näst senast. Skulle han sköta sig känns det som att han har bra chans att köra sig till spets och då är han i så fall hästen att slå. Mitt första streck.

10 Byron Face – har gjort fyra starter för familjen Nordemo och närmar sig segern.
Inledde karriären som bekant hos Wäjersten och har hela tiden startat i stentuffa lopp så att det ”bara” blivit tre segrar tycker jag är klart godkänt. Speciellt om man även tar med i beräkningarna att han har tio placeringar som tvåa/trea också. Näst senast avslutade man ok från kön och det var omöjligt att hinna i kapp undflyende ledaren som ryckte åt sig många längder i sista sväng. Senast tog man över spets efter en bit och låg sedan på en aning men höll helt ok som tvåa bakom favoriten Nail'em som vann med knapp marginal. Van vid denna typ av lopp och inte alls otänkbart att första segern i nya regin kommer redan i kväll.

4 Father Christmas – fortfarande segerlös på fjorton försök på svensk mark men har farten.
Aningen missvisande för hans kapacitet kanske då han felat i tolv av fjorton starter så tittar vi på de gånger han faktiskt tagit sig runt felfri så hittar vi en femteplats samt ett andrapris i ett breddlopp. Tycker inte han är så tidig här med tanke på alla galopper och att han ändå inte räckt i betydligt enklare omgivningar. Men visst är han svår att räkna på.

2 Super Express S.W. - Kapabel strulpelle som gör spännande debut i ny regi.
Inte startat på ett tag men har tränat på för Magnus och han är positivt inställd även om han ligger lågt angående segerchanserna. Detta blir ett test inför kommande uppgifter och man kommer köra snällt i debuten. Spåret är dock bra och klaffar det max så kanske men inte superhet i kväll.

Skrällen :

8 Savoy Brown – kommer från seger men svårt spår nu.
Riktigt bra senast vid segern och brukar sällan svika i loppen så löser det sig bara från spåret så är en skräll inte helt otänkbart. Vid bredare gardering är han ett kul streck ändå på insatsen senast.

Vår Vinnare : 6 Judge Dredd Sisu

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 I Love Faux Depart – svek en aning senast från spets på V75.
Borde nog vunnit senast på V75 för att fått helt godkänt. Dock vunnit alla sina segrar från ledningen och står bra till för att få en ny chans i aningen lättare omgivning än senast. Svår att såga helt bara på insatsen senast men har inte riktigt räckt till när prispengarna stigit över 30K och det är ändå en spårtrappa så helt ofarliga motståndare är det inte från de lite svårare spåren men bör nog streckas trots risk för dåligt spelvärde. Var trots allt stor favorit på V75 senast.

Motbuden :

10 Solkattens Olivia – Imponerade så smått senast mot rätt tuffa hästar på V86.
Hade lite samlat på sig till en seger inför senast och Claes gav henne ett passande lopp. Han får chansen i sulkyn återigen och även om utgångsläget är aningen sämre denna gång så är inte motståndet lika hårt bortsett från ett par ekipage kanske. Liknande insats denna gång räcker väldigt långt.. kanske hela vägen. Mitt val men ingen spik.

2 La Vie En Rose – gör fjärde starten för Djuse. Första med jänkarvagn.
Kom med ganska höga förväntningar från Nimczyks stall men har inte riktigt fått till det på svensk mark i de tre första starterna. Svek ganska gruvligt i ett Diamantstoförsök i somras som favorit och fick vila efter det. Ett lopp i kroppen nu där det återigen fattades lite men enligt Mattias tränar hon riktigt starkt hemma efter loppet och nu hänger man på jänkarvagn för att hon ska flyta bättre i travet. Absolut aktuell.

7 Justhewayouare – positiv insats på V75 senast men lite långt mellan starterna nu.
Man får väl kalla det comeback nu när det gått sex veckor sen senaste loppet. Dessutom ingen jänkarvagn denna gång men har ju två segrar i raden samt en bra insats på V75 senast så helt avsågad kan hon inte vara med lite klaff.

12 Lady Dee – kommer från seger trots galopp men tuffare emot nu.
Segern senast till trots så hade hon fått samma spår även utan den då ingen annan i loppet har över 300K på kontot. Att Haugstad ska köra till seger från spår 12 brukar jag vara tveksam till men liknande läge senast och då fungerade det ju. Har en hel del galopper i raden och möter tuffare motstånd nu än senast men kan nog inte avskrivas helt för var riktigt fin senast.

5 Brilliant Flair – är jämn och säker i loppen och helt ok trots V75 senast.
Fick en bra start senast men drogs längre och längre bak ju längre loppet gick. Krånglade sig ut rätt så sent men avslutade bra när luckan väl kom. Kan öppna över medel så Lennartsson laddar nog vad som går för bra position.

Skrällen :

1 Kill Posin – har minst pengar i loppet men bra spår i stället.
Står ganska bra till för att spetsa och släppa till favoriten. Därifrån har vi sett flertalet hästar skrälla i spårtrappor trots avsaknad av insprungna pengar. Petri Salmela hade nog en plan med att anmäla till spårtrappa då hon kan öppna bakom bilen. Intressant skräll.

Vår Vinnare : 10 Solkattens Olivia

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6-10
DD 2 : 2-3-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se