Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 21/2

Mirci A’Lir

Min vinnare hade galoppskorna på sig igår och så var det dagen förstörd. Var lite sådan dag över lag igår så ibland får man bryta ihop och komma igen. Kanske tur det så man håller sig ödmjuk. Till kvällens dubbel tycker jag tilläggshästarna borde stå för hårt inne och koncentrerar mig på de på start. Andra avdelningen står mellan två ekipage på förhand och då skulle man ju vilja luska fram en tredje intressant häst att få luta sig emot. Tycker jag har hittat det i 4 Impressive Sisu som till skillnad mot många andra kommer med visad form och lopp i kroppen. Dessutom härdats på Solvalla som unghäst. Intressant ikväll som lite bortglömd.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

2 Spitfire P.C. återkom efter kortare paus senast och vann enkelt trots tuff inledning. Obesegrad i spets efter tre försök så lär testa att få ta över in i första sväng om man inte missar katastrofalt från andraspår i volten. Normalt sett är det lättare att komma i väg om innerspårets också kan öppna och även om den invändigt vunnit alla sina segrar från spets så tror jag inte det är omöjligt att man släpper till favoriten om han kommer tillräckligt tidigt. Oavsett så är han inte beroende av att gå i ledningen även om det så klart är enklast. Borde ha bra chans återigen.

Motbuden :

3 Salamanca gillar även hon fronten men svårt att nå den nu. Bra fart annars. Bortsett från senast där hon nog trots allt är lite ursäktad så har det varit två bra insatser som resulterat i seger sen comebacken. Har inte loppet senast satt sig i benen så ska hon allt vara långt framme här på ren grundkapacitet. Tränarkörd brukar vara minus men båda segrarna på slutet är tagna med Sven-Åke själv i vagnen så kanske gillar ekipaget varandra? Har kommit väldigt rätt på den här då jag spikade näst senast på DD:n men klev helt gången efter trots att hon återigen blev stor favorit. Klivet då motiverades med att hon bara vunnit i ledningen så därav måste jag ranka ner en aning även i kväll. Men som sagt, bra fart och ursäktad senast så svårt att bedöma insatsen. Tar man ett par streck tycker jag absolut hon ska med på lappen.

6 Lovelymere blir kraftigt kuskförstärkt här och har fint läge. Vad ska man tillägga? Magnus A Djuse från springspår med en rätt så fin märr. Klart den trendar nedåt och blir klar andrahandsfavorit. Lite är så klart Djuseeffekt men hon har gjort det riktigt bra på slutet trots svåra lägen och nu har man helt plötsligt springspår och gud i vagnen. Vad kan gå fel? Skämt åsido så möter hon aningen tuffare hästar nu än på slutet så kanske jämnar ut sig. Trots trenden landar jag nog i att hon är ganska överstreckad som klar andrahandare.

1 Veams Mynta har som sagt tagit alla sina fyra segrar från spets men gav sig senast. Precis det scenariot jag pratade om var det näst senast. Då gav man sig utan strid eftersom hästen från spår två följde med fint och ville till spets. Senast provade man i spets men trots favoritskapet så kastade man in handduken mitt på upploppet och blev ”bara” trea. Så även om läget är bra tycker jag det är tuffare emot nu än senast så skulle förvåna mig om man svarar när det inte räckte sist. Visserligen har nästan alla framgångar kommit just från spets men i betydligt blekare gäng skall sägas. Får man ingen som testar så provar man nog så klart. Men oavsett hur Rickard väljer att göra så ska hon givetvis räknas i segersnacket. Även från rygg ledaren och speciellt till bara 4%.

Skrällen :

7 Lucia Lane kan öppna i volt och kan ha lite smygform. Aningen borttappad. Alltså, att den här ska vara streckad på 4% när andra springspårshästen är streckad på 25% är nog väldigt snett. Hade springspår för tre starter sen och öppnade snabbt då men fick dödens eftersom det var två hästar på start. Efter det var det V75 vilket få i detta lopp provat på och lyckats få med sig pengar i. Tycker absolut hon ska kunna blanda sig i segerstriden här och 4% är lågt. Spets och slut kanske?

Vår Vinnare : 2 Spitfire P.C.

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

8 Hankypanky Pinkman är en tanks som säkert forceras framåt direkt. Har inte vilat som flera andra inför detta men istället varit struken för feber vilket är ungefär lika illa då man inte kunnat träna på som vanligt men ska så klart vara frisk nu. Klarar distansen fint och trots spåret så tror jag Kontio kör framåt tidigt för att inte tappa initiativet till Westholm. Man vill nog framåt före värsta motbudet. Startat i enklare sällskap två senaste i ny regi men även om motståndet hårdnar här så borde det vara första strecket i loppet då övriga inte har lopp i kroppen över dryga distansen. Trots det svårt att spika från spår 8 bakom bilen.

Motbuden :

9 Haxo D'Avignere har aldrig förlorat felfri och gynnas av distansen. Har dock vilat kort och brukar prestera bra direkt men har galopperat från bättre lägen och har en speciell stil som är svår att lite fullt ut på. Man ska ha med sig att han vunnit samtliga lopp från ledningen och det blir nog svårare att ”bara köra till” ikväll då det finns flera andra som säkert gärna vill prova i spets. Har styrkan för att avgöra även från andra positioner men jag förstår att man inte gör honom till favorit på strecken här ikväll. Svår att såga helt dock när man är obesegrad felfri. Måste så klart streckas på V64 men jag tar en annan väg på dagens dubbel trots att han är klar andrahandare.

4 Impressive Sisu blir mitt drag på dagens dubbel. Kommer med fin form. Har hela tiden startat i tuffa lopp på Solvalla och det brukar ge viss hårdhet jämfört med loppen av samma kaliber på övriga banor. Två raka andrapris så verkar komma med bra form och körde sig till ledningen senast från samma spår och kanske att man kan komma dit igen och släppa till Kontio för att lifta med bakom de två betrodda och Westholm väljer dödens. I vilket fall borde han få en fördelaktig resa här och till bara 7% tycker jag han är mer streckvärd än andrahandaren i loppet och bildar mitt lås i kväll.

2 Maximize'em är rätt intressant ikväll från bra spår. Distans? Har gjort det bra mestadels men var blek senast och har vilat efter det. Kan nog duga här direkt men oprövad på distansen och som sagt blek senast innan vilan gör att jag tror inte man är så offensiv ikväll. Men kan duga med passande resa och är klart fjärde strecket i loppet för de som vill gardera.

5 Summerrazz har viss fart men riktigt blek på slutet. Lite Djuseeffekt här också verkar det som men jag tror inte ens han kan trolla med den här. Fin häst annars men har ju absolut inte visat något på slutet som ska motivera att tillhöra de som streckas mest i loppet. Njae, den här står jag över helt.

Skrällen :

13 Vivacious hade bra fjolår och börjat bra i år igen. Svårt läge dock. Mest pengar ger sämsta spåret i trappan men tror man hellre tar detta spår än spår 8 faktiskt då han ändå inte är så snabb ut bakom bilen så 13 kanske är ok då man kan rygga Westholms så länge det går? Har haft liknande svåra lägen på slutet vilket har slutat med två tredjeplatser så han har ju visat att han kan avsluta i loppen. Tuffare emot nu så klart men kan vara en kul skräll till ett par få procent för den som vill gå utanför ramen.

Vår Vinnare : 8 Hankypanky Pinkman

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-7

DD 2 : 4-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se