Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 15/2

Gårdagens dubbel sjönk kraftigt i odds och att avstå skulle visa sig det bästa då båda danska hästarna var helt chanslösa mot en formtoppad 4 Woodbury Wine.
Här var ett utmärkt exempel på hur viktigt det är att hålla koll på oddsrörelserna i ett jämnt lopp.
Vinnande 4 Woodbury Wine trendade kraftigt nedåt och blev till slut favorit på både dagens dubbel och vinnarspelet. Sådana oddsrörelser på en spetshäst ljuger sällan och Untersteiner var även uppåt i intervjuerna. Men fem gånger pengarna var fortsatt dåligt värde på dagens dubbel.
Kvällens lopp ser även denna dag favorittyngda ut och jag provar att spela spets och slut i båda avdelningarna men garderar sista avdelningen med tre skrällar och en mindre peng.
Raka komben 4-7 känns ändå väldigt trolig ikväll och blir nog favoritspelad till slut men jag tror vi får runt tio gånger ändå vilket känns helt ok.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Buttermere kommer med tre raka i bagaget och segrarna är tagna på ett bra sätt i nya regin hos Madelaine Vidar. Ska absolut inte nonchaleras med det är lite tuffare emot den här gången och ett smålurigt fjärdespår i volten gör att det får inte strula för mycket inledningsvis.
Varit snabb ut i volten tidigare och ingen av de invändiga bör vilja svara spets så kommer man före 5 Rio Luca i starten så ska spetschansen vara bra och då stiger plötsligt segerchansen markant.
Bra favorit med bara fem hästar på startvolten och står bra inne i loppet.
Motbuden :
9 Point To Point har en väldigt fin formrad och två senaste starterna har varit i tuffast tänkbara sällskap på V75 men man chansade invändigt och var väl ok men inte mer.
Pausat kort efter det men känns väldigt fin i jobben efter enligt tränaren och visst ska han räcka långt i detta sällskap.
7 Djang Limit fick ett på tok för tufft lopp senast men höll ok till fjärdepriset.
Tuff herre som borde passa Mika Forss och tog första segern för tre starter sen så formen ska nog vara fortsatt fin. Endast 5% känns som att det är i lägsta laget på en häst som tål att göra lite själv i ett stort fält.
11 Jennifer Web med konstellationen Kontio/Melkko känner vi igen vid det här laget.
Fått ett lopp i kroppen nu efter längre vila och ska normalt sett vara långt framme men jag vill nog se att hon fungerar fullt ut igen på svensk mark som i början på fjolåret innan jag rankar upp henne alltför högt.
1 Karl Johan är inte alls så tokig trots att man saknar seger efter 17 försök.
Senast valde man rygg ledaren och kom ut perfekt halvvarvet från mål och försökte utmana men ville inte riktigt gå förbi. Kanske skulle man chansat och suttit kvar lite till i loppet.
Bör kunna få liknande resa här som senast i rygg på ledande 4 Buttermere och då ska 5% vara rimligt streck vid gardering.
Skrällen :
6 C.M.T.Queen Bee har kanske helt fel läge med tillägg då hon har svarat för allra bästa prestationerna i ledningen men stort kuskplus i Jepson och har fått två lopp i kroppen nu efter vila vilket borde föra henne framåt till denna starten.
Kommer kunna lifta med i ett perfekt smyglopp härifrån och 2% på Jepson på grundkapabel tjej är lite småintressant ändå.
Vår Vinnare :
4 Buttermere
Platskampen :
4 Buttermere 31M (Trolig)
1 Karl Johan 7M (Rolig)

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Indy Lane blir favorit här i avslutande avdelningen och jag ser inte vem som ska svara Komtio om ledningen nu när han blivit nerstruken till spår 6 bakom bilen.
Man brukar bomba till spets med den här herren från framspår bakom bilen och i den positionen har Indy Lane travat nio gånger med åtta segrar och ett andrapris som resultat så räkna med full laddning från Kontio.
Borde bli ytterst svårslagen i spets.
Motbuden :
9 Amazing Warrior med Iikka Nurmonen är dock ingen dålig motståndare och har ju vunnit förkrossande 32 segrar på 66 starter.
Att mestadels av segrarna kommit utomlands tar jag inte så hårt på efter uppvisningen senast och inga dussinhästar radar upp segrar på det viset utom möjligtvis på Malta eller något.
Lite bryderier för Iikka Nurmonen i starten dock då han inte har riktigt de startryggar man skulle kunna önska men klaffar det någorlunda blir det åka av under slutvarvet.
Inte helt otänkbart.
6 Baritone Artist fick ett för tufft lopp senast men var bra innan det och är van vid V75-motstånd så räds nog inte de bästa i loppet här alltför mycket. Vinner dock lite för sällan för att jag ska ranka upp honom mot de två bästa i loppet. Tycker nog att allt över 10% är rejält överstreckat så värdet är dåligt men tidig om man vill gardera de två bästa.
5 The Bald Eagle har fått ett lopp i kroppen nu och var inget speciellt bra i årsdebuten.
Reijo pratar som vanligt i nattmössan och tror att Örnen ska kunna ta ledningen här men det tror inte jag. Dålig koll på motståndet säger han men som vanligt vill han nog helt enkelt inte uttala sig om chansen i media så man får försöka läsa mellan raderna och titta på eventuell värmning.
Måste dock gått framåt ganska mycket jämfört med senast för att utmana om segern.
Kan dock få ultimata loppet i rygg på favoriten samtidigt som Iikka Nurmonen tar dödens med sin häst och när två träter…
8 Je T'Aime Explosiv bör nog nämnas som ett tänkbart motbud också om man vill gardera.
Riktigt fin individ som fick lopp i kroppen senast och trots svårt spår skulle man kunna överraska här om man hittat formen. 3% är i lite lägsta laget.
Skrällen :
4 Stud Muffin får skrällnicken då han överraskade rejält på mig näst senast med en riktigt vass avslutning till seger.
Var bra även senast men mattades lite till slut och ska nog ha ryggar lite längre för att orka utmana ända in på linjen. Kul läge här och kan vara en jätterysare till 1%
Vår Vinnare :
7 Indy Lane
Platskampen :
7 Indy Lane 27M (Trolig)
4 Stud Muffin 2M (Rolig)

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 4 Buttermere
DD 2 : 7 Indy Lane (4-6-8 med låg insats)

Spelförslag Platskampen :
Eskilstuna lopp 8 :
4 Buttermere 31M
Eskilstuna lopp 9 :
7 Indy Lane 27M


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se