Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 12/1

Kvällens dubbel från Sundbyholmstravet ser lättlöst ut på förhand med två starka favoriter och det är nog läge för en rak dubbel men jag kan inte riktigt släppa 4 Super Photo Boods insats senast från dödens så jag spelar nog en liten chansdubbel även med honom när han bara streckas på 3% trots insatsen senast.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Rocky Tilly testade V75 senast och avslutade ok men inte mer. Bättre läge nu med spetsläge där bästa insatserna har kommit i karriären (9-3-1) på fjorton försök.
Brukar bomba till ledningen från öppna spår och ser ingen som vill svara eller sätta upp tempot denna gång så mycket lutar åt en bekväm spetsseger. Bra favorit.
Motbuden :
4 Super Photo Bood brukar normalt sett tillhöra de mindre betrodda i ett liknande lopp men gjorde ett fenomenalt lopp senast då han enkelt gick undan trots en tung resa i dödens mot riktigt bra hästar.
Enligt André Bood är han ovanligt pigg hemma på gården och toppformen verkar vara bestående.
Det blir en offensiv styrning även ikväll om allt känns som det ska och jag tycker han är lite småintressant på insatsen senast. Endast 3% känns väldigt lite.
5 Zeus Bi är väldigt kapabel i grunden men har inte startat sen i somras och tränaren ligger lågt inför loppet. Kommer knappast köras offensivt och tar vad som går till slut.
Kan givetvis vinna men känns lite långsökt så här i comebacken.
Att han ändå är en av de vettigaste motbuden till favoriten säger en del om övriga ekipage i loppet.
11 Gladiateur gör debut för Sibylle Tinter (hästar som Opalis, Volare Gar) och året har börjat strålande för Rommetränaren. Sex starter och fyra segrar samt ett andrapris vittnar om bra stallform så inte undra på att hon låter smygoptimistisk inför dagens start.
Spåret är vad det är men hon tror på en stark insats direkt. Passas om man vill gardera.
Skrällen :
6 Boulder Luke har fått två lopp i kroppen och bör gå framåt med det. Äntligen ett vettigt läge och kan öppna ok från start. Har viss fart och kan skrälla om det blir lite körning i fronten.
Vår Vinnare :
3 Rocky Tilly

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
6 Ole har tre raka segrar där den senaste var mäkta imponerande. Fram i dödens varvet från mål och bara gick undan på topptid.
Nu kör man framåt direkt i hopp om att få överta men Hans-Owe låter inte speciellt bekymrad över att eventuellt få trava utvändigt återigen.
Enda frågetecknet är hakar för första gången men det ska gå bra säger tränaren.
Stark favorit på insatsen senast samt att värsta hotet är struken.
Motbuden :
2 Eldorado tycker jag är bästa hästen bakom favoriten och har nog mer hårdhet än de flesta i loppet. Vida spår i avslutningen på V75 senast och gick fort till slut då från omöjligt läge.
Riktigt bra spår här och främsta motbudet på förhand.
3 Commander Victory vann senast över lång distans på ett bra sätt och har återigen bra utgångsläge här. Möter lite tuffare konkurrenter än normalt här men är inte så tokig själv. Behöver lite klaff för att duga hela vägen men räknas tidigt bakom favoriten.
10 Ashram är ett litet långskott men har fått lopp i kroppen nu och får Erik Adielsson i vagnen.
Vinner inte så ofta men kan tända till med lopp i kroppen och ny kusk. Distansen ett plus.
Skrällen :
8 Very Charming har fått många tuffa lopp på slutet och denna gång kommer man därför att köra på chans istället och spara krutet. Distansen är ett stort plus och får man en smygare kan det nog räcka väldigt långt. 6% är spelbart vid gardering.
Vår Vinnare :
6 Ole

Spelförslag :
DD 1 : 3 Rocky Tilly
DD 2 : 6 Ole

(Extra Spelförslag : )
DD 1 : 4 Super Photo Bood
DD 2 : 2-3-6-8-10 (mest spel på 6 Ole)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se