Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna måndag 25/9

Häst 13

Det brukar hjälpa att gnälla lite och jag fick i alla fall avsluta förra veckan på bästa sätt. Över 30ggr på dubbeln i fredags och lämnade tre speltips till V75 på streamen som alla satt så jag hoppas formen håller i sig.
Veckan inleds på Eskilstuna och första avdelningen är ett lurigt lopp då det är kval till Dam-VM där alla gärna vill vara med under Kriteriehelgen på Solvalla så det kan köras rätt så friskt i loppet. Tror mest på 1 Albacete om Kim bara hittar ut från innern men tar ett par stycken och spelar med båda bröderna Djuse i sista även om MAD säkerligen kör bästa hästen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Albacete är tidiga favoriten från innern men tror inte hon kommer stanna så.
Kim Moberg är tillbaka efter mammaledighet och börjat köra lite lopp igen. Här kör hon pappas häst för att försöka kvala in till prestigefyllda Dam-SM. Tror det blir svårt att försvara innerspåret men rutin har hon i dessa sammanhang men får ibland kritik för att kanske vara lite för passiv i loppen så innerspåret oroar lite ifall man provar att chansa invändigt. Nog bästa hästen annars. Vinstfarlig om hon hittar ut.

Motbuden :

10 O.M.Hazebrouck är jämnheten själv och bra startryggar.
Bra häst och bra kusk. Inte så startsnabb så spåret är inte så farligt. Har däremot mesta framgångarna från framspår och har nog haft lite tur med spårlotten mer än många andra så vi får se hur man löser bakspåret. Gjorde en bra insats från liknande läge i Maj men det var spårtrappa så bra inne i det loppet. Verkar inte bli så mycket spelad på dubbeln trots fin form och med minsta klaff ska han kunna utmana om segern.

8 Jes Angel är nog den som mött tuffast motstånd i fältet. Orutinerad kusk och spåret?
Utan tvekan startsnabbast i loppet och visst måste man ladda från spåret för backar man så är det som att ge upp. Tror nog hon kan tåla en tuff inledning om hon får dämpa sen eller komma ner på innerspår och vila där. Tänkbar.

2 Gambino Brick borde nog bli favorit på läget. Bara 5% just nu men måste stiga.
Oskar J Anderssons fru Paula A Gyllenberg kör här åt stallet och även här finns det rutin som räcker och blir över. Hade en fantastisk formtopp i somras med fem raka segrar (Paula, inte hästen) så hennes vinstprocent ligger på smått otroliga 47% på sina 12 starter i år. Här siktar man på spets och det blir barfota runt om som i somras men jänkarvagnen åker också på vilket nog ökar chansen att komma dit. Inte så blixtrande första biten men ökar bra efter hand så kan man bara hålla en halv längd på utvändiga en bit så kanske man med kurvans hjälp man hålla upp spets? Jag tvivlar dock lite för det finns en del rappa en bit ut och samtidigt är det långt mellan starterna nu och varit struken för feber sen senast. Tycker det finns en hel del frågetecken så inget för mig om han skulle stiga kraftigt på procenten under måndagen vilket jag misstänker.

12 Ballerina Indika är segerlös i år men har inlett karriären bra.
Inte alls så tokig för det här gänget men spåret är ju iskallt. Kan nog överraska med rätta loppet men just nu är det 16% vilket är otroligt skevt från sämsta spåret. Bra kusk annars som kör ganska regelbundet och har bra resultat. Om hon trendar lite nedåt så visst.

4 Minnestads Dubai börjar komma till åren men har hög grundkapacitet.
V75-meriterad trashank som trots sina 11 år bara hunnit med 22 starter men inledde karriären hos Mattias Djuse och spåddes en riktigt bra framtid. Skadebekymmer satte dock stopp och återfinns nu hos Camilla Collander som kanske fått lite ordning på fräschören för fyra starter inom ett par månader var länge sen han gick. Kan öppna bakom bilen och spetsade och släppte senast i tuffare gäng än detta och var fin som tvåa. Plusinsats och till låga 2% kan det vara en kul skräll.

Skrällen :

11 Anna Montana vinner inte så ofta men kanske lite smygform nu.
Satt fast med lite sparat i flera starter i år och senast var avslutningen ok i hårt gäng samt att hon har ganska hög grundkapacitet. Man låter inte helt uppgivna från stallet heller och till 2% tycker jag hon är ett ganska vettigt skrällbud för det är många kuskar som kommer köra för seger här.

Vår Vinnare : 1 Albacete

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Proximity har gjort idel bra lopp på slutet men ovan vid framspår bakom bilen.
Inte så jag tror att det är galopprisk men frågan är hur snabbt han kan öppna då Goop har ne rätt vass utvändigt. Nu måste han ju inte spetsa för att vinna men det skulle ju underlätta och sida vid sida kan kanske Djuse lösa biffen. Goops häst kommer också från ett par tveksamma insatser så kanske att man inte måste komma till spets till varje pris? Proximity har i stället varit ute i kval till Stochampionatet där man inte riktigt fick chansen från rygg ledaren och senast satt man också fast i ett rätt så hårt Diamantstoförsök. Ston emot bara här med men svårighetsgraden går ner ganska rejält och vinstchansen ska vara högst i fältet.

Motbuden :

6 Udine Celeber har fått ett par lopp i kroppen nu och närmar sig formen.
Har startats igång och verkar komma mer och mer för varje start. Bröderna Djuse går ju lika bra som vanligt så den här får man nog börja ta på allvar med i liknande omgivningar som denna. Tror första årssegern kommer inom kort och sviker favoriten eller om det blir lite körning inledningsvis så tycker jag låga 5% på den här är klart intressantast bakom.

10 Joanne Leejs håller bra form men missgynnas av bakspåret.
Jörgen är lite inne på att hon inte tar i på samma sätt bakom hästar men gick ju bra senast. Till denna start blir det skor för man vill spara hovarna till finalen av Solvallaserien som man kvalade in till senast så det är klart minus för mig då jag tycker hon höjt sig på barfotabalans två senaste. Däremot aviseras ett halvstängt huvudlag vilket ska kompensera för skor. Jag tror det blir svårt och det låter lite som att man mest siktar på nästa lopp. Om flera.

4 Nena Barosso är startsnabb men inte riktigt visat toppform på slutet.
Goop upp nu är så klart plus och det låter lite som att man är inne på att ladda från start här men det är inte lätt att ta en längd sida vid sida som jag var inne på. Tror nog Björn är väldigt nöjd med att krypa ner i rygg på MAD också. Vunnit sina tre segrar från just spets annars men inte riktigt visat toppform på slutet så aningen svårbedömd. Vid gardering.

8 Bearly Express har varit ute i två tuffa lopp på slutet men usel senast.
Förklaringen är brunst från stallet och så må det vara men var skrik redan senast och även om man fick ett tufft lopp så gav hon upp lite väl enkelt. Nu kan ston vara ojämna från lopp till lopp men att hon ska gå ut och vinna från spår 8 med insatsen på näthinnan senast känns tufft. Drar likväl rätt mycket streck vilket jag är frågande till.

Skrällen :

11 Lady Silver är intressant om favoriten sviker trots bara en seger i livet.
Aningen tuffare emot än på slutet men har i gengäld visat rätt bra form och Westholm låter inte så uppgiven trots spåret. Barfota bak återigen som senast säger han med det står skor i startlistan så det får man hålla kolla på. Kul skräll till fåtal procent om samma balans.

Vår Vinnare : 3 Proximity

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-8-10
DD 2 : 3-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se