Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna måndag 15/2

Veckan inleds på Eskilstuna och det är ett olösligt lopp i inledningen kan man tycka. Hästarna på start står dock bra inne i loppet så jag väljer ett annat upplägg denna måndag.
Tar ställning för Give Me Ten i avslutningen men när det gäller de skrällarna på tillägg som jag tror kan överraska så dubblar jag med 5 Young Da Vinci eftersom insatsen kommer vara låg men utbetalningen bra om skrällen sitter i första avdelningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Solkattens Jasmine är den tidiga favoriten här men loppet är verkligen vidöppet och mycket kommer nog ske på strecken under kvällen.
Från springspår borde man komma iväg ok och formen verkar bra. Ledningen är fullt tänkbar då hon brukar var kvick ut både i volt och bakom bilen.
En seger på 13 starter smäller dock inte jättehögt så garderingen är given.
Motbuden :
7 Rose Stahl har fått två lopp i kroppen nu efter vila och inledde med en andraplats i årsdebuten för att följa upp med att sitta fast senast och hade krafter kvar.
Mika Forss brukar vara offensiv och det skulle förvåna mig om man inte söker sig framåt mot ledningen tidigt här från springspår. Bra sto som hade en riktigt bra debutsäsong så kunnande finns.
Borde vara favorit på tidigare meriter men bara 9% än så länge. Klart spelvärd under 20%.
10 Clerys Spring D.T har gjort sina allra bästa lopp i ledningen så läget är lite punschigt och vinner kanske inte så ofta nu för tiden heller men sköt till bra senast efter lucka in på upploppet och det finns en drös hästar på tillägg som kan avsluta bra vid rätt resa och hon är en av dessa.
1% känns lite lågt.
12 Chris Crystal fick Jansson rätt bra fart på senast vilket var ett fall framåt. Wahlmanns hästar brukar kräva rygglopp så Jansson passar nog bättre än Kontio som tidigare och men en bra resa kan hon nog skrälla. Bara 1% så strecka vid gardering.
13 Fantaghiro Brick har också två vettiga insatser bakom sig på slutet och är van vid mycket tuffare motstånd än dessa. Klurigt femtespår i starten men får han bara en vettig resa så ska han kunna utmana om tätpositionerna tycker jag.
8 Baula drar på sig en hel del streck men var riktigt usel i senaste starten på V75. Givet att motståndet var hårt men gav upp lite väl mycket och har ett svårt läge här med bakspår i första volten med en tveksam rygg. Nja.. tror jag står över till dessa höga procent.
Skrällen :
2 Sweden Li tog ledningen senast och höll till kort strax före mål efter att man försökt rycka i sista sväng. Lars D Karlsson har lyckats bra med den här märren och skulle man komma iväg bra kan man kanske sno åt sig spets igen vilket skulle vara värdefullt i ett öppet lopp.
Innan senast hade man 2/2 från ledningen så till 5% tycker jag hon är intressant.
Vår Vinnare :
7 Rose Stahl

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Give Me Ten och 5 Young Da Vinci gör upp om segern här vad det ser ut som och dessa två möttes senast och då vann den senare enkelt efter en resa i andra ytter.
Lite annorlunda förutsättningar den här gången då jag inte ser vem som ska sätta upp tempot åt Young Da Vinci den här gången. Visst finns det styrka att vinna även från dödens men får Claes Sjöström bara dämpa lite under andra femhundringen så tycker jag han bör kunna svara bra sista varvet. Känns som man måste ta ställning och jag brukar inte backa Give Me Ten i spets men denna gången tycker jag förutsättningarna finns där för seger.
Motbuden :
5 Young Da Vinci är självklara motbudet och vann senast. Missgynnas lite av att resten inte är vinstfarliga och får göra jobbet själv. Kan gå men jag väljer som sagt att ta ställning av ovan anledningar.
10 Divine är den bakom favoriterna som har kunnande. Hävdade sig väl i bl a V75 under fjolåret men har krånglat på slutet så formen är oviss. Kan gynnas om favoriterna kör mot varann.
Skrällen :
9 Zeus Bi har två lopp i kroppen efter vila och verkar komma mer för varje start. Man har aviserat snälla upplägg i början på säsongen och perfekt läge för rygg ledaren här.
Kan skrälla därifrån.
Vår Vinnare :
1 Give Me Ten

Spelförslag 1 :
DD 1 : 2-7
DD 2 : 1 Give Me Ten

Spelförslag 2 :
DD 1 : 10-12-13
DD 2 : 1-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se